25. toukokuuta 2014

BIRTHDAY DECORATION IDEAS

Ihan loistava viikonloppu takana täydellisten naisten seurassa, tekipä gutaa!

Nyt on aika palata muutaman kuvan voimin meidän mökissä torstaina vietettyihin kemuihin.


Marenkia, kinuskia, rahkaa, kiiviä, persikkaa, kermaa... Ai, ai, ai kylläpäs makuhermoja kutkuteltiin ja herkkuja suissamme makusteltiin.

Nämä juhlat olivat kyllä sarjassa erittäin epäterveelliset. Mutta niinhän juhlien kuulukin olla? Ikä tulee... Ryppyä, ruttua tulee! Unohdetaan ne hetkeksi ja nautitaan päivästä ja tietenkin tarjoilusta.


Dominoita, minttutäytteellä paketillisen kotiin roudailin. Suklaata sulattelin ja nonparelleissa pyörittelin. Söpöt tikkarit pikkuvieraille niistä helposti muotoutui.

Nopeaa, mutta melkoisen mukavaa leipomista. Valttikortti näissä on ehdottomasti nopeus. Nopeille liikkeillä suklaassa pyörittely ja nonpareille päällystys, muuten löydät mintut tikkuihin surkeasti läsähtäneinä.

Herkullisen kattauksden apuun saat makeisilla. Pyöreät muodot tukevat tikkareiden tikut oivasti. (Äkkiä tikkarit kuitenkin kumoon saa kun kädet kauhovat kohti karkkeja ja löytävät vieraiden suuhun...)


Unelmatorttuun lisäksi kermakuorutte ja suklaa- ja salmiakkikastiketta apuun. Vielä viimeiset koristelut helmillä ja karkeilla ja torttu selvästi juhlallisempi.

Lopullinen ilme kuitenkin nauliutui kakkukoristeilla. Tietokone höyrysi ja Word pyöri kuumana kun tämä rouva juhliin valmistui. Näppärillä tekstikehyksillä valmistui tunnelmaan sopivia koristeita leivoksia komistamaan.


Keltainen on toukokuu. Toki kynttilät tätä tämän kuun väriä tuomaan. Jotta ei kuitenkaan palauteltaisi juuri mennyttä pääsiäistä mieliin, toi miehen tuomat syntymäpäiväkukat ihanasti lisää väriä kattaukseen liilan, valkoisen ja vihreän sävyissä.


Teippitarhalta laatikkoon tilaus tömähti ja pirteät pillit kotiin toimitti. Tutulla tekstikehyksellä ja muotopiirolla syntyi krakat ja rusetit pillejä koristamaan.


Sitruunassa ja sokerissa Vernojen reunat pyöräytin ja juhlalliset lasiit riviin asettelin. Eikös ole ilme huomattavasti iltaan sopivampi?Vielä viimeisenä servettien ympärille nauhat pyöritin ja rusetille vääntelin. Kattaus kokonaisuudessaan oli valmis ja ihana ilta saattoi alkaa. 
Nyt katseet kohti illan huimaan peliin, ensimmäinen erä on lähtenyt käyntiin todella ryminällä näin sivusilmällä seurattuna. Nyt kiirellä vieraiden viereen jännittämään pelin kulkua.
Ihanaa sunnuntai-iltaa ja toivotaan illan tuloksen olevan se paras mahdollinen! ;)


14 kommenttia:

 1. Tulos ei ihan ollut paras mahdollinen eilen illalla... Vaan juhlienne tarjottavat kylläkin! Näitä tikkareita täytyy testata ne ovat nyt olleet esillä muutamassakin paikassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ollut kyllä mukava päätös illalle! :/ Mutta täytyy sanoa, että jätkät pelasivat todella hienosti!

   Niinkö? Luulin muka keksineeni uuden mallin näistä paljon esille olleista cake popseista! Joku kerennyt ensin! :)

   Mutta väliäkös sillä, todella hyviä olivat! Kokeilemisen arvoisia kyllä ehdottomasti! :)

   Poista
  2. Olivat valkosuklaisia ja tavallisia Dominoita :D

   Poista
  3. No minttu uutena sitten;)

   Poista
 2. Kerrassaan hienot koristukset ja kattaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sanna, kiitokset! :)

   Ja sydämellisesti tervetuloa mukaan seurailemaan! :) Ihana, kun löysit tiesi tänne!

   Poista
 3. Kivoja herkkuja, ihan pakko kokeilla/varastaa idea 7-vuotiaan neidin synttäreille noista Domino "tikkareista"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anniina!:)

   Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Meillä pikkuvieraat ainakin tykkäsivät! :) Ja hei, suosittelen valitsemaan nimenomaan minttutäytteiset. Kuorrutteet ovat niin makeita, että minttu raikasti mukavasti!:)

   Poista
 4. Hyvännäkösiä he(l)rkkuja!! :--)
  Kunpa oisin saanu olla mukana....
  -Iida

  VastaaPoista
 5. tuota kakkuhommaa täytyy kokeilla! ja pitää mielessä seuraavia juhlia jjärjestäessä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeeehdottomasti kannattee, se on kyllä niin mukava uusi tuttavuus britan jälkeen! Marenkia kun on pakko juhlapöydässä olla, niin hyvää! ;)

   Poista
 6. Tulin vastavierailulle ihastuttavaan blogiisi - lukijaksi myös ehdottomasti.
  ihania herkkuja.
  terveisin. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sanna! Kiitos :)

   Ja oikein lämpimästi tervetuloa mukaan!<3 ihana kun löysit!

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡