18. elokuuta 2014

SYYTÄ INNOSTUA
Kaikki kuvat: IKEAAi että. Näin totesin kun kuvat käsiini sain. Upeaa, upeaa. Ikea on todella yllättänyt! Syksyn uusi kuvasto on ilmestynyt ja täynnä karkkeja joka makuun. Nyt keskitytään huoneisiin, jossa vietämme kolmasosan vuorokaudesta ja yleensä vaaka-asennossa. Ja huoneisiin, joista astumme prinsessana pois. Puhumme siis makuuhuoneista ja kylpyhuoneista, tärkeistä tiloista, jotka jäävät yleensä sisustajan tärkeyslistassa häntäpäähän kun ensin pitää saada keittiö ja olohuone soreaksi. Ja tietenkin eteinen, se kodin tila, missä joko tehdään tai ei tehdä vaikutusta vieraisiin. Niihin mielellään panostetaan ja näytetään kuinka taitavia sisustajia olemme! Mutta, jos halutaan panostaa omaan hyvinvointiin ja kodin viihtyvyyteen, olisiko todella syytä kääntää katseet kohti makuuhuoneita ja kylpyhuoneita?

Olen tästä uudesta kuvastosta todella täpinöissäni. Miten reagoitte kun näitte kuvani? Kohauttaako? Ja Ikean uusi lanseerattu RUSSBY-mallisto, oletteko perehtyneet? Siinä on mallisto, joka innostaa. Nyt ovat esillä aidot käsityöperinteet, esimerksi sorvaus. Mallistossa esintyy voimakkaasti kukkia ja lintuja, mutta mikä minua eniten ihastuttaa - voimakkaat geometriset kuviot!! Nyt on urbaani meno.

Minä olen pyöritellyt uutta RUSSBY:ä ja kuvastoa koko viikonlopun ja suosikit alkavat olla löytyneet. Niistä tulee vielä varmasti useampi kuvapläjäys, olkaa valmiina! Ihanaa alkavaa viikkoa!

16 kommenttia:

 1. Ohhoh - enpä ihan heti olisi uskonut, että kyse on Ikean kuvaston kuvista! Upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös!! Kyllä siellä on tasoa nostettua heti kerralla! :) Ilahdutti itseänikin :)

   Poista
 2. Kyllä kohahduttaa! Wau-efekti on väistämätön :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, menin ihan sanattomaksi nämä nähdessäni. Ihan yhtä wau:ta vaan! :)

   Poista
  2. Eikä tosiaan perinteistä Ikeaa, mikä on oikein virkistävää :)

   Poista
  3. Niinpä, oikein katsomalla kun katsoo - löytää jotain sitten Ikealle tyypillistä. Mutta nyt on kyllä niin raikkaat tuulahdukset käyneet Ikealla että! :)

   Poista
 3. Hitsit, upeita kuvia tosiaan. Tosi raikasta Ikeaa. Ja toi ekan kuvan kangas on muutes vastaus mun yhteen projektiin. Varma syy lähteä huomenna Ikeaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep Saga! Erittäin raikasta Ikeaa, sinäpä sen sanoit! :) Siellä on tehty kovasti töitä ja lopputulos on kyllä upea! :) Ja ihana jos löytyi vastaus!!

   Poista
 4. Tykkään, tykkään! Ja kivasti stailatut kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin, minäkin! <3 Nämä löytyi pressimateriaaleista, piti monta kertaa selata ja ihastella! :)

   Poista
 5. On kyllä upeita kuvia. Ikeaksi tunnistin vasta tuosta paperitarvikekuvasta ;) Täytyykin lähteä tutustumaan tarkemmin kaikkiin uutuuksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnekkaat, ketkä voivat vain lähteä. Meillä se lähteminen vaatiikin vähän enemmän ajoa. Toisaalta, olen juuri tänä viikonloppuna menossa pääkaupunkiseudulle pidennetylle viikonlopulle, joten ehkä (jos seuralaiset vain sallivat) pääsen itsekin tarkemmin tutustumaan! :)

   Poista
 6. Tuo taustalla oleva oranssi nojatuoli kolahti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolahtiko kovaakin? ;) Siinä on kyllä ihanaa retrohenkisyyttä mukana! :)

   Poista
 7. Ei kyllä uskoisi Ikean kuviksi, sinne siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä, ensisilmäykselllä. Tarkemmin kun katsoo, niin kyllähän sieltä jotain tuttuja juttujakin - tyypillistä Ikeaakin löytyy! :) Mutta ehdottomasti sinne! :)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡