12. lokakuuta 2014

THE GIFT
Kuka teistä lukijoistani lukee myös Sisustusunelmia-blogia? Kuka teistä huomasi siellä jonkin aikaa sitten vaihtuneen banneri? Entä oliko kukaan niin nokkela, että huomasin sen olevani kovasti minun tyylinen? No tottakai se on kun minä sain kunnian taiteilla Johannalle sen. Ja nyt minulle reipas viikko sitten saapui ihana yllätys postissa. Johanna lähetti minulle kiitokseksi upean kynttelikön.  Kuinka hurmaava se on! Tästä innostuneena aattelin kiitoshaasteeni viimeisenä päivänä omistaa kiitokset ihan täysin blogimaailmalle.
Ensimmäisenä tietysti aivan älyttömän isokiitos Johannalle tuosta upeasta lahjasta! Toiseksi kiitän kaikkia ihania ihmisiä, joihin olen täällä saanut "tutustua". Puolessa vuodessa on löytynyt aivan upeita ihmisiä, joista on luonut blogin ja keskenäisen vuorovaikutuksen oman mielikuvansa. Liekö se todellinen? Mutta kovasti nämä erityiset bloginaiset ovat ilahduttaneet mieltäni! Tiettyihin blogeihin päätyy vain aina uudelleen ja uudelleen ja oikein näkee mielessään hymyilevät kasvot blogin takaa. Kiitän vielä tässä nyt erikseen jokaisesta kommentista, joita olette jättäneet! Jokainen uusi kommentti on aina jännittävää avata ja ihana lukea. Kuinka monesti ne ovatkaan pelastaneet päivän! Kiitokset myös jokaiselle, joka jakaa bloginsa sivupalkissa (ja mahdolliselle viidakkorummulle) blogini ilosanomaa. Kiitokset tietysti myös jokaiselle lukijalle, niin facebookin, bloglovinin, blogiin kirjautuneet ja anonyymitkin seuraajat. Olette uskomattoman ihania, jokainen käyntikertanne on minulle tärkeä! Tästä blogista on tullut oma hyvän mielen -pesäni.
Tähän haasteeseen kuului jakaa tämä joka päivi yhdelle henkilölle. Minä unohdin sen tyystin, mutta kun Ansku omatoimisesti nappasi tämän aiheen myös itselleen, muistinkin, että minunhan se kuuluisi tehdä. Jaksaisiko nyt siis myös A N S K Un lisäksi L A U R A, J O H A N N A, R U U T ja O U T I kertoa kiitollisuuden aiheita? Viisi asiaa, viisi päivää! :)
///I got this beautiful candelabrum from Johanna who writes a blog called Sisustusunelmia. Her banner is made by me and this candelabrum was a thanks gift from her.

18 kommenttia:

 1. Kiitos ihanainen haasteesta, muokkaan sitä hieman ja laitan huomenna omaan blogiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä, olitkin reipas ja julkaissutkin jo! :) Ihanaa alkanutta viikkoa ♥

   Poista
 2. Voi miten iloinen olen, että pidit lahjasta ♥ Kiitos vielä ihan mahdottoman paljon sinulle bannerista ♥ Ja otan haasteen vastaan, mielelläni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pidinkö!!! Aivan ihana ♥ Kiitokset vielä kerran! :) Ja eipä kestä, oli ilo tehdä! Noniin, nyt jäänkin odottelemaan mitä sinä kirjoittelet aiheesta! Kiva kun nappasit :)

   Poista
 3. Banneri on kyllä hieno ja kyllä minulle tuli heti mieleen siitä sinun tyylisi (tosin en olisi arvannut että olet sen oikeasti tehnyt).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, olin kuin olinkin :) Aika hauska, että et tiennyt ja silti tullut mieleen :)

   Poista
 4. Vautsi! Kyllä olet hyvä bannerintekijä. Kannattaisi ehkä vähän enemmän mainostaa vaikka blogisi sivupalkissa että teet bannereita muillekin. Eihän sitä tiedä vaikka kynttiläjuttuja alkaisi oikein sataa. :) Ihanaa viikkoa ja kiitos sinulle kivasta blogistasi, täällä on 2 x ilo käydä. :)

  Tuo juttu muuten mitä kirjoitit kommenttien avaamisesta ja jännittämisestä on muuten niin totta. Kommentit on parhautta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin... No olen oikeastaan tehnyt näitä vain kysyttäessä, en sen kummemmin ole ajatellutkaan minkäänlaista mainostamista ;)

   Mutta kaunis kiitos ihanasta kommenttistasi ♥ Oli jännä kyllä taas avata ;) Ja mikä ihana kommentti täältä sitten löytyikään ;) Tällaisia on aina 1000 x ilo lukea :)

   Poista
 5. Kelpuuttaisin vaikka heti tuon kynttelikön tänne meillekkin ♥ Mutta niin oli bannerikin hieno kun sitä kävin kurkkimassa, ja ihan oli sun käsiala tunnistettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös olekin ihana ♥ Hassua, minullaka on oma käsiala? :D

   Poista
 6. Voi vitsi, sinäkö sen takana olitkin!!! Se on niin hieno, ihastelin sitä heti kun sen näin <3 Sulla on kyllä todellakin taitoa hyppysissä. Oma banneri ihan hävettää, jos vaan jaksais sitä edes vähän työstää :) 'Niin kauniin kynttelikön oot saanut! Tykkään tuosta kyllä tosi paljon <3

  Kiitos haasteesta! Mielelläni siihen tartun tässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä, minä! ;)

   Jeps, niin minäkin. Olin niin ihana ylläri posti yksi perjantai, pitkän viikon päätteeksi kun sinne raahauduin ja tämän sain hyppysiini. Voi että :)

   Ihana kun nappasit haasteen, odotan innolla mitä keksit! Ja kiitos värihaasteesta;)

   Poista
 7. Taidokas ja todella onnistunut banneri! Onnittelut! Lahjakin on kyllä niin upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos laiturille ♥ Pääasiasa, että bannerin omistaja tykkää, mutta ihana kuulla, että muutkin :)

   Poista
 8. Ihanan lahjan sait! Tekemäsi banneri Johannalle on huippu kiva.
  Mukavaa viikkoa Jenni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna!!! Ja niin kyllä sain ♥ Oikein loistavaa uutta viikkoa sinullekin Sanna!!

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡