12. tammikuuta 2015

TÄNÄ VUONNAHei ystävät! Tiedättekös kuinka ikävä minulla on ollut teitä? Onpa vain ollut valtava. Kun tuo vuoden alku on niin hurja minulle aina, pääsepä vain yllättämään. On kekkeriä, näyttelyä, koulutusta ja vuosijuhlaa, mekon kanssa menoa siis. Jo vain pistää tytön kiireiseksi ja jouduin jättämään blogin hetkeksi omilleen, aivan itsekseen tänne. Mutta nyt suuresti taas mukana, ja voi kuinka minä olen onnellinen. Asiaa olisi paljon, kovasti kerrottavaa. Monta ideaa mielessä ja inspiraatioita jaettavana. Mutta aloitetaan varosvasti, fiilistellään. Annetaan sormien hyppiä näppäimistöllä, hakea sanoja. Kohta taas mennään - todella mennään, ja toki lujaa. Tiedättekös, tästä vuodesta tulee huippu!Minulla on kyllä ihan super hyvä olla nyt. Minä näen paljon muutosta. Viime vuosi oli opettavainen,  monta mäkeä kivuttavana. Ja niin kiitän kaikkia mukana kulkijoita, eteenpäin potkijoita. Ja niin, osa minusta on kovin kiitollinen noista hetkistä hankalimmistakin. Kovasti ne ovat opettaneet; paksumpi on nahka, varmempi on askel, varmempi on minä.
Mutta mitämitämitä tänä vuonna? Mistä itseni löydän, mihin joudun, mitä koen. En vain tietää vielä tietystikään voi, mutta varma olen, että tästä vuodesta tulee upea. Minulla on kaksi jalkaa melko tukevasti maassa ja mieli odottavainen, avoin ja kovasti hymyilyttääkin. Stressiä suon itselle paljon vähemmän ja iloa ja onnea enemmän. Polyvoressa tekemäni kuvan mukaan; "I need to stop being so damn emotional about everything." Niin, oletteko koskaan kuulleet kenenkään sanovan, että kaikkea ei pidä ottaa niin vakavasti. Minulle sitä ei tarvi sanoa, niin minä aion tehdä. Nyt mennään hyvällä flouulla ja sillain sopivasti sitä kuuluistaa pilkettä silmäkulmassa, jospa vaikka koko tuleva vuosi. Olettehan samalla meiningillä mukana? ;) 

18 kommenttia:

 1. Vähemmän stressiä ois kyllä oiva olotila. Sitä kohti siis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kohti todellakin, pois turhat stressit ja sitä myöten stressirypyt ;)

   Poista
 2. Ah, no niin meilläkin oli ikävä sua. Tai oot kyllä kivan aktiivinen instassa (nyt viimein älysin ettii sut sieltä....) Toisaalta en oo mikään sellainen kohtaloihminen vaan ajattelen aika realistisesti, että me itse valitaan mitä meille tapahtuu...siis noin niinkuin suurinpiirtein. Niistä edessä olevista vaihtoehdoista siis. Mutta silti tämmöinen vuoden alku on aina jotenkin kutkuttavaa, että mitä oikein tänä vuonna mulle tapahtuukaan. Floulla siis mennään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Sonja <3 Joo, olen nyt yrittänyt päivitellä instaa kun blogia en vain tosissaan kerennyt päivittämään, istumaan koneelle sitten ihan ollenkaan. Onneksi tajusit, löysin sinut sitten samalla rytinällä näppärästi ;)

   Kutkuttavaa kyllä todellakin, mitähän tulee tapahtumaan... En mäkään usko, että jos istun kotona odottamassa ihmeiden tapahtumista, että niin kävisi. Kyllä sitä itse täytyy uskoa ja eritoten tehdä töitä, että jotain tapahtuu. Mutta uskon toki, että tähtien asennolla on aina pieni merkitys kuitenkin ;)

   Poista
 3. Juuri niin!! Minullakin on ollut paljon opittavaa siinä, että kaikkea ei pitäisi ottaa niin vakavasti.. Kukaan muukaan ei ota! Joskus olen jahkannut, veivannut ja vatvonut jotain asiaa tosi kauan ja luullut ihmisten luulevan vaikka mitä, mutta lopulta on käynyt ilmi että kukaan ei ole ajatellut mitään tai edes noteerannut. Ja lopulta, mitä väliä vaikka olisivatkin ajatelleet? Tästä ajatusten juoksusta on ehkä vaikea saada kiinni, mutta pointti on se, että anna mennä, elä omaa elämääsi äläkä mieti mitä ne muut.. (hyviä elämänohjeita osaan jakaa mutta en itse elää niiden mukaan!) :) rohkeutta ja itsetuntoa siinä tarvitaan ehkä eniten, hyödyntää taitojaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katri pääsin kyllä hyvinkin ajatuksen juoksuusi kiinni, tai ainakin uskoisin niin :) Kuulostaa nimittäin tutulta, joskus (monesti) itsekin sortunut tekemään noin, mutta jälkikäteen huomannut sen olevan aivan turhaa... Mutta onneksi ei koskaan ole liian myöhäistä muuttua ;)

   Niin.. Ja tottahan se on, että ainahan se on helppo puhua, mutta yleensä vaikeampi sitten toteuttaa ;)

   Poista
 4. Hyvä postaus ja hyvästä asiasta! Näin se vaan on.. ei pidä ottaa asioita liian vakavasti ;)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos S <3 Ei oteta liian vakavasti, mutta ei liian rennostikaan ;)

   Poista
 5. Hyvä kirjoitus! :) Täällä osin samoja ajatuksia, tästä tulee hyvä vuosi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeii Jaana kiitti <3 Ihan varmasti tulee :)

   Poista
 6. Joo, mä olen kuullut sanonnan, mutta mikä siinä onkin että toteutuksen taso on niin vaikea saavuttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Mikäs ihme siinä on, naurattaa ihan ajatus, että kuinka helppo sitä on hokea, mutta kuinka vaikea se on oikeasti toteuttaa ;)

   Poista
 7. Just hyvä asenne! Sen koitan aina itekin muistaa, tai toki joitakin asioita on pakko ottaa vakavasti :D Kivaa uutta vuotta sulle, toivottavasti nähdään tänäkin vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta kai on tietyt asiat, jotka pitää ottaa sitten tosissaan. En mäkään ajatellut nyt ihan hulvattomaksi rentuksi heittäytyä tietenkään ;)

   Eiköhän me jotain saada taas järjestettyä ja päästä näkemään sitten 'sen' tiimoilta :)

   Poista
 8. Jee -hyvä Jenni :)
  Täällä myös yritetään nauttia elämästä kiireen keskellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna - hyvä me ;) Kiirettä toki alkuvuodesta piisaa myös täällä, mutta nautitaan silti, eiks vain <3

   Poista
 9. Voi sua ihanaa :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi Ruuttiruuttiruut SUA ihanaa <3

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡