27. helmikuuta 2015

THE GOLDEN OLDIES

Siis tiedättekö mitä! Kuinka moni teistä eli someaikaa ennen Facebookia? Aikaa, jolloin järjestelmäkameroita käyttivät vain ammattilaiset ja kuvia värit säädettiin ihan vain Windowsin kuvan esikatselutilassa. Siis aikaa valloittavan irc-gallerian! Kuinka pirteäksi muuttui tämä perjantai kun yhtäkkiä, vuosien jälkeen muistin tunnukseni sinne. Olin aina vuoden/kahden välein yrittänyt käydä kirjautumassa sisään, jotta saisin poistettua tunnukset, mutta en ole muistanut tunnuksiani. Siellä se (Thank God) yksi kuva on kellunut näytillä. No totisesti sain kuin sainkin tänään päivällä komean välähdyksen ja yhtäkkiä tunnukset muistuivat mieleen vuosien jälkeen. Kuinka hauskaksi muuttui tämä ilta kun mieheni kanssa keitimme teetä ja kaikessa rauhassa kävimme kaikki loput 99 piilotettua kuvaa läpi. Hän pääsi tutustumaan teinivuosiini. Kuinka somia posetuksia sitä olinkaan toteuttanut. Silloin kuin jokaisen kuvan piti näyttää siltä, että kuvaajasta ei ollut tietoakaan ja niitä ei ollut ns. tietoisesti posettamalla otettu. Tai itselaukaisijaa käytetty. Siitä jos jäi kiinni, se vasta jos mikä oli noloa. Kuvat vain piti olla tyyliä: satuinpa vain nyt istumaan tässä kivellä katse kaukaisuuteen juuri kuvaushetkellä.

Yllä oleva kuva on on siis yksi noilta ajoilta. Itse asiassa viimeinen julkaistu kuva sillä sivustolla ja tässä posetetaan jo oikeasti, tosin kovin kainosti. Ajat olivat siis kovasti muuttumassa! Kuvaus hetkestä on yli seitsemän vuotta aikaa ja asuin tuolloin Amerikassa. Kuvassa olemme vietämässä viikonloppua Coloradossa.

Tänään on muutenkin poikkeuksellinen perjantai. Tavanomaiseen tapaan liitelin kotiin kokien keveäksi oloni. Aika unohtaa taas työ-minä toviksi ja keskittyä hetkisen arkiviikon jälkeen omaan . Ja kuinkas tämä perjantai eroaa sitten tavanomaisesta perjantaista? No saan jatkaa kollareissa tovin pitempäänkin, päädyin nimittäin pitämään talvilomani tälle alueelle perinteiseen tapaan kymppiviikon eli ensi viikon.

Ensin ajattelin, että säästän lomani odottamaan jotain speaalimpaan, matkaa auringon alle, matkaa tuntureille tai ihan vaikka vain mökkilomalle. Yllä olevan kuvan maisemat olisivat melko oivat näin talvilomalle. Tällä hetkellä kun ei mitään suunnitelmia ole kun mieheni ei kerkeä irrottautumaan nyt omasta arjestaan. Hän kun on tänä keväänä poikkeuksellisen kiireinen, saamme mahdollisesti juhlistaa valmistujaisia muutaman kuukauden päästä. Tuntui tyhmältä vain lomailla ja löhöillä.

No, yhtälailla kuin jokainen meistä on laulun arvoinen niin päätin, että myös loman arvoinen. kyllähän sitä ansaitut lomat voi kuluttaa ihan vaikka vain maaten. Joten sainkin kuin sainkin vielä säädettyä niin, että olen nyt talvilomalainen, juhuu!!

Ensi viikko tuleekin siis olemana varmasti täydellinen, suunnitelmissa on ihanan arkisia diy-projekteja, siskon kanssa luistelua ja yökyläilyjä, salitreenejä ja kuvausretkiä. Mitään ei tarvitse suorittaa, vaan kerkeää rauhassa nauttimaan. Minä nautin, nautithan sinäkin. Oli se sitte vain tämä viikonloppu tai yksi päivä tai ehkä sinäkin lomailet koko ensi viikon. ♥

15 kommenttia:

 1. voihan irc-galleria! Vieläkö se on olemassa!? Nyt aloinkin miettimään että oonkohan aikoinaan poistanut tunnukseni vai vieläkö siellä olen :))

  Mahtavaa lomaa sinulle! Jokainen on lomansa arvoinen ja aina ei tarvitse olla siihen suuria suunnitelmia. Toki täällä jo odotellaan omaa lomaa, mikä vasta kolmen viikon päästä! Lähdetään hetkeksi pakoon arjesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä :D Hahaa, toisaalta hyvä, että on niin sain sata ihanaa kuvaa nuoruus- ja lapsuusvuosilta, joiden luulin jo olleen kadonneen :)

   Ja kiitos. ♥ Loma tuli todellakin oikeaan aikaan. Ihanaa loman odotusta myös sinulle :)

   Poista
 2. Lomalainen voitas treffata ens viikolla? ;) tai keksiä jotain kivaa?

  VastaaPoista
 3. Oi, Irc-galleria! :D Sitä ennen me oltiin vielä ii2-palvelussa.. Voi niitä vuosia ja voi niitä kuvia! <3 Rentouttavaa lomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis niin oltiinkin, ii2.org:ssa :D En edes muistanut tuota :D Voi eiii ♥ Todellakin voi niitä aikoja :D

   Poista
 4. Siis onko se vielä olemassa?? Mullakin varmaan on edelleen profiili siellä, en ainakaan muistaakseni ole sitä poistanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä vain ;) Menepäs ottamaan selvää, tiedä mitä sinäkin sieltä löydät :D Itse löysin kyllä ainakin aikamoisia helmiä :)

   Poista
 5. Onpa ihana kuva! Oikein rentouttavaa ja leppoisaa talvilomaa! Suunnitelmasi kuulostavat aivan täydellisiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja todella vanhakin ;) Mutta kiitos Anu, loma on ollut ainakin täydelliseen ajankohtaan :)

   Poista
 6. Hei, blogissani on sinulle haaste http://www.kaksinkaksiossa.fi/2015/03/sisustustyonjako-haaste.html :)
  Mulla ei koskaan ollut edes irc-galleriaa, vanhemmat kielsi sen ja hyvä niin :) Ahkera mesettäjä olin kyllä ja selfieiden räpsijä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos haasteesta, tartunpa siihen mahdollisiman pian :)

   Poista
 7. Hauska kuulla että sieltä löytyy samanlainen fiilistelijä loman suhteen,ei suorittamista. Pelkkää nautiskelua,mikäs sen täydellisempää.

  VastaaPoista
 8. Apua!! Miksi oon poistanu mun profiilin. Voin vaan kuvitella mitä helmiä sieltä oot löytäny :D

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡