4. huhtikuuta 2015

1-VUOTIAS 2 x ILO

Pitkään on pohtinut. Pienessä päässä pyöritellyt. Halunnut, mutta pelännyt. Miettinyt, että minä. Minä - osaisinko, pystyisinkö? Kunnes nostaa käden ja kirjoittaa 3,2,1 Tästä lähtee...

Se olin minä, tasan vuosi sitten. Tasan vuosi sitten otin ja aloitin. Ensimmäiset rivini tänne 2 x ILO:on raaputin. Ensimmäiset kuvat julkaisin ja jännitin.

Blogia oli kyselty. Ihmetelty miksi en jaa ideoita myös muille? Ajatus kiehtoi, mutta aika ei ollut oikea. Elämä oli aivan täynnä.

Mutta onneksi tuli hetki oikea. Onneksi kirjoitin ne ensimmäiset rivini. Ja toisetkin. Koska nyt ei olisi varmaan minua ilman 2 x ILOa. Onni on kaksikertainen ilo. Jaetusta ilosta on todellakin tullut minulle moninkertaista iloa.

Upeita ihmisiä, paljon oppia ja inspiraatiota. Siinä kolme ensimmäisenä mieleeni tullut asiaa, mitä olen saanut bloggauksen myötä.

Raakileesta on alkanut tulla vähän vähemmän raakile. Askeleita valokuvauksen ja tekstin tuottamisen parissa on otettu. Noita steppejä tosin riittänee vielä lopputtomiin, mutta jokainen on eteenpäin. 


Muistan kun esimieheni kehaisi blogin kirjoittamisen tehneen ihmeitä minulle tekstin tuottamisen osalta. Se kehu lämmitti. Lämmitti voi niin paljon.


Varovaisesti tätä on lähdetty rakentamaan, mitään kiirettä ei ole mihinkään pidetty. Liian suuria paloja ei ole kerrallaan otettu purettavaksi. Tarkoituiksella on välillä vähän jarruteltukin.

Mutta nyt alkaa olla aika seisoa tukevasti tämän tuotoksen takana. Olen niin onnellinen ja ylpeäkin tästä. Minun pieni loppumaton proggikseni. Lähiaikoinen on tiedossa suurempia muutoksia, ainakin blogin ulkoasun yms. suhteen. Mutta tyyli pysyy tuttuna. Olen löytänyt sen oman tyylini tehdä ja luoda.

Ja sitten te. Te siellä, Sinä, jonka silmät lukevat näitä rivejä. Iso hali minulta täältä, kiitos sinulle. Olet löytänyt tänne ja moni teistä on tullut uudestaankin. Miten ihanaa on ollut huomata, että täällä on selvästikin on ollut se oma pieni kolo 2 x ILOllekin.

Kävin hakemassa teille hieman arvottavaakin. Näin 1-vuotiaan blogin kunniaksi. Ja samalla voisin myös tuulettaa toisen täyden sadan täyttymistä lukijaraadissa, kiitos vielä teille mukaan liittyneille.

Päästään näistä pääsiäisistä niin pärskäytetään se arvontakin käyntiin. Pysykää siis kuulolla. Onnellinen ja kiitollinen 1-vuotias kiittää ja kuittaa. ♥

43 kommenttia:

 1. Onnea 1-vuotiaalle! Blogiasi on totisesti ilo lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja ilo on kirjoittaa kaltaisillesi ♥

   Poista
 2. Onnea ihanalle yksivuotiaalle! Olet kyllä idearikas tyylitaituri!

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea!

  Tämä on mukava harrastus, itsekin olen yli neljä vuotta jo jatkanut hetken päähänpistosta alkanutta taivalta. Vaikea ajatella että lopettaisikaan, niin tavaksi tämä on pinttynyt. Niin varmaan sinullakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo neljä vuotta? Vau! Melkoinen konkari olet jo!

   Ja totta, ei sitä osaisi kuvittella olevansa ilman blogia enää.

   Kiitos Lyde ♥

   Poista
 4. Kovasti onnea vuosikkaalle! Ihana, lämminhenkinen ja tyylikäs on blogisi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi lämmin kiitos Liina ♥ Ihana kuulla tällaista!

   Poista
 5. Onnittelut 1-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea 1-vuotiaalle inspiroivalle ihanalle blogillesi! ♡ :-)

  VastaaPoista
 7. Onnea 1-vuotiaalle blogille. Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 8. Paljosti onnea 1-vuotiaalle Ilolle <3 Ilolla ollaan mukana täällä!

  Toivottaa iDiS 6,5 kk :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii, ikä on vain numeroita, suuntaan tai toiseen ;) Eipä kyllä blogisi perusteella uskoisi, että niin nuori blogi olet sinäkin, niin tyylikäs meno heti!! :) Kiitos ♥

   Poista
 9. Halit sinnekin ja isot, isot onnittelut 1-vuotiaalle! Kirjoituksiasi on ilo lukea, kuviasi ilo katsella ja ideoistasi on ilo saada inspiraatiota itsellekin -- muttamutta, siinähän tuli jo 3 x ILO, tuskin haittaa kuitenkaan :) Ihanaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi Anu haittaako?? Oot kyllä niin ihana että!! Oon saanut sinulta niin hurjasti positiivista kommenttia ja tsemppiä ♥ ♥ Kiitos niin paljon

   Poista
 10. Jei, onnittelut yksivuotiaalle!

  VastaaPoista
 11. Sydämelliset onnittelut yksivuotiaalle! ❤

  VastaaPoista
 12. Onnea 1-vuotiaalle! Sinulla on selkeä, ihana tyyli ja niin kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 13. Onnittelut yksivuotiaalle taaperolle! Edessä onkin takuulla ihania vuosia - viihdyn matkassasi myös jatkossa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maru ♥ Toivotaan. että tulevat vuodet tulevat olemaan yhtä "lämpimiä" mitä tämä ensimmäinen :)

   Poista
 14. Ihanaa, onnea hienolle 1-vuotiaalle<3 Jatka samaan, loistavaan malliin♥

  VastaaPoista
 15. Lämpimät onnittelut 1 vuotiaalle blogille <3

  VastaaPoista
 16. Kiitos ihanasta blogista ja onnittelut 1-vuotiaalle. ♥

  VastaaPoista
 17. Onnea 1 -vuotiaalle hienolle blogille <3

  VastaaPoista
 18. Onnea 1-vuotiaalle <3 aika tuttuja ajatuksia ja tunteita moni. Tuo on mahtava taito, että osaa jarrutellakin ja kuulostella itseään. Jos tuntuu ettei aika riitä, on parempi odottaa hetkeä jolloin aika on sopiva! Ihana ihana ja erittäin inspiroiva blogi! Olen moninkertaisella ilolla tätä kanssasi jakamassa!

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡