1. huhtikuuta 2015

IKÄVÄ YLLÄTYS
Niin ei ollut minulla sananvaltaa.Yritin, tein kaikkeni, jotta toipuisin ja kohta juoksisin. Mutta kyllä, pullistuma otti ja paheni. Kroppa teki päätöksen, minä olin hiljaa. Voimat ja usko ovat poissa. Ja koska tilanne pääsi kääntymään näin pahaksi, päätin jättää blogini pois arjen ympyröistäni pois. Nyt ei vain yksinkertaisesti riitä aika. Ei diy-projekteille, ei kodin laitolle, eikä sitä myöten blogille. Kaikki aika menee nyt selviytymiseen, toipumiseen.Sanoja on miljoona, niin paljon blogi on minulle antanut. Melkein vuoden kerkeisin bloggausta harjotella ja paljon oppia.

Se, että jatkuuko tarina, on vielä auki. Riippuu niin paljon tulevasta. Tulevaisuus on sumussa, miten asiat lähtevät tästä nyt pyörimään eteenpäin... Toivotaan parasta!Instragram on ja pysyy menossa mukaan edelleen. Se kun ei aikaa ota ja kulkee kuin itsestään mukana. Sieltä löydät minut tietysti nimellä 2xilo.
Niin, ikävä jää...No niin eiköhän tämä riitä. Höhöö, olen niin mielikuvituksellinen näiden kanssa. Aprillia siis!! Menikö kukaan? :D Anteeksi kuivuuteni, luovuuteni on paljon parempi muualla kuin aprillipilojen äärellä ;)Ja todellisuudessa olen niin toipumassa ja fiilis on ihan loistava, odottava, toivova. Blogi-intoa riittää ja vaikka askel ei vielä kevyt olekaan, henkisesti se jo toden totta on. Vekkulia aprillipäivää ja ihanaa huhtikuun alkua. ♥ Terveisin, yhä lapsellinen.


32 kommenttia:

 1. Hih hih :D Tänään justiinsa mietin, että uskaltaako kukaan bloggaaja vetästä tällästä aprillipilaa! Hetken kyllä mietin, että voi ei, toivottavasti kaikki menii hyvin, eikä tuska ole liian kovaa tai käy liian raskaaksi, mutta onneksi tuli luettua loppuun :) Itse onnistuin vedättämään miestäni jopa niin hyvin, että vähän jo kadutti...onneksi otti huumorilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä olin niin lapsellinen, että menin vetäsemään :D Ja onneksi luit loppuun ;)

   Joo, minäkin mietin monelaisia vaihtoehtoja, mutta pelkäsin juuri sitä "liian hyvää aprillipilaa", että päädyin tähän! Joskus jos pilat menevätkin liian hyvin tai liian pitkälle, voi se katumus kyllä olla melkoinen :D

   Poista
 2. Meinasin mennä halpaan :D Mut pikaista toipumista sinne edelleen!

  VastaaPoista
 3. Mä hetken uskoin ja paniikissa mietin, että seuraanko sua jo instassa :)

  VastaaPoista
 4. Hienoa että olet jo toipumassa, menin kyllä halpaan!! :'-D Onneksi se oli vain jekutusta! ♡

  VastaaPoista
 5. Ai kauhee, säikähdin toden teolla. :D Lähdin melkein jo hakemaan puhelinta, kun en ole tajunnut sinua seurata Instassa. Ihana kuulla, että olet toipumassa. Taidan kaivaa sen puhelimen nyt esiin ja ryhtyä seuraajaksesi ennen kuin unohdan taas koko jutun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, tarkoitus ei ollut toki säikytellä - vähän vain jekutella :D Meidänpä pitääkin löytää toisemme vielä instassakin!!! :)

   Poista
 6. Heh, menin halpaan... Hyvä sinä!

  VastaaPoista
 7. Senkin!!!! :D mutta onneksi oot toipumassa, se siis tärkeintä, ja et jätäkkään blogia :D :D <3
  Meillä on 16.hääpäivä tännään, joo, aprillipäivänä mentiin silloin joskus maistraatisa naimissiin :) ja aina joutuu sannoon, että kyllä, naimisissa ollaan ihan Oikiasti :D
  Aurinkoista pääsiäistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana olet ;) En jätä blogia!!

   Ohhoh, tehän päivän tosissaan olette päättäneet ;) Varmasti saa vaakuutella :D

   Aurinkoa myös teidän pääsiäiseen!!

   Poista
 8. Menin kyllä täysin halpaan! :-D Hitsi!

  Mutta kaikkea hyvää ja toipumista sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Eipä ollut turha pila siis.

   Sitä samaa hei, ihanaa pääsiäistä ja aurinkoa kevääseen. Kiitos ♥

   Poista
 9. Kertakaikkiaan, menin vipuun, surullisena luin kirjoitustasi ;). Noh, kokopäivän olen uskonut vaikka mitä :D

  VastaaPoista
 10. :D:D:D Menin halpaan! Melkoinen jekuttaja olet:D Ihanaa pääsiäisenaikaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Lällislää!!! Ihanaa pääsiäistä myös teille Viivi ♥

   Poista
 11. Minäkin jo järkyttyneenä luin. Hyvä, että olet toipumaan päin! Itse huijasin oppilaita tänään liitulakuilla ja kylläpä ne naurut kummati piristivät työpäivää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti toivuit järkytyksestä nopeasti ;)

   Kyllä se nauru vain kuuluu myös sopivassa määrin sinne työpaikallekkin :)

   Poista
 12. No voi että, menin juuri Viivillä tähän ihan samaan!! Enkä yhtään osannut nyt epäillä vilunkia, sinulle kun juuri oli käynyt pahasti.. Mutta siis ihanaa että jatkat kuitenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tämä kun voisi tosissaan olla vaikka tottakin.... Onneksi ei ole :/ Kyllä mä tätä kirjottaessani mietin, että jos asiat olisivatkin noin niin kuin kirjoitin ja kyllä se melkein jätti julkaisematta koko jutun, veti mietteliääksi.. Mutta ollaanpa onnellisia tästä, tässä ja nyt :)

   Poista
 13. No en mennyt enää uudestaan, kun menin jo Viivin blogissa halpaan! eh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viivi himpskutti spoilas :D Julkaisuvirrassa aikaisemmin kun myöhemmin tehnyt päivityksensä niin kenelläkään ei mene enää tämä minun läpi jos julkaisujärjestyksessä lukee :D No, kylläpä tähän jo moni lankesi, puhelimeenkin tullut monta sinä senkin p*skiainen-viestiä ;D

   Poista
 14. Minä en usko tänään enää mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, onneksi aprillipäivä alkaa olla jo ohi ;D

   Poista
 15. Menin kyllä vähän ansaan ensiksi, täytyy myöntää. Mutta onneksi vain hauska pila. :D
  Pikaisia toipumisia sulle sinne! :)

  Ja oikein mukavaa pääsiäisen aikaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kaikkien mielestä hauska, ei nimittäin ollut tarkoitus loukata tällä ketään tai hassutella pullistumalla.. Tiedän kyllä mihin se voi mennä pahimillaan :/

   Mutta onneksi ymmärsit pilan ;)

   Ihanaa pääsiäisen aikaa myös teille ♥

   Poista
 16. En mennyt halpaan ;P meinasin ite samaa pilaa laittaa instaan mut en sitten jaksanutkaan juksata juurikin sen takia kun olen niin surkea huijaamaan. :D pikaista paranemista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enpä uskonutkaan, että kaikki menisivat... Olinpa oikeastaan yllättynyt kuinka moni meni :)

   Kiitos Saikku ja ihania pyhiä ♥

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡