6. huhtikuuta 2015

YHTEENVETONA


Näihin kuviin voisin tiivistää pääsiäisen, joka on vallan aktiivista ollut bloggailuni osalta. Monena päivänä jopa kaksi postausta päivässä, mitä?! Kun on pitänyt ottaa niin vallan rauhallisesti nyt, on aikaa ollut puuhailla pieniä ja kuvailla.

Tämän(kin?) kevään yksi ehdoton hitti on ollut kipsisiteestä valetut pääsiäismunat. Ja ovathan nuo silmälle vallan soreita. Omani loikolee Bloomingvillen pienen kynttilätarjottimen päällä, kuin tehty on siihen pystyssä pysymään.

Minä kun olin jo pääsiäisaskarteluni askarrelut, en enää noihin kipsihommiin sekaantunut. Mutta siitä huolimatta meillä nyt yksi kipsimuna on kotia komistanut koko pääsiäisen. Kävi meillä niin suloinen trulli (tosin Spidermaniksi pukeutunut) palmusunnuntaina ja toi vitsan mukana yhden noita munia mainittuja. Taitaapa tosin sukulaissiteeni olla syynä, että palkkion sai sekä trulli, että oven avaaja. Uljas on, eikös vain? Kiitos A ja perhe tästä ♥ ...Niin ja en minä kunniaa kehtaa narsissistakaan ottaa, sekin soma oli jo sisään kannettaessa tuohon upotettu...

Nyt alkaa tuntua siltä, että ihana karsia vähän pääsiäsjuttuja jo pois. Muutaman jutun jätän varmaan vielä viikoksi kotia somistamaan, mutta muuten kyllä riisuutaan pääsiäisilme pois ja käännetään katse kohti tulevaa kesää.

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut rentouttavat pyhät! Nyt vihdoin päästään taas arkisiin sisustusaiheisiin ja sitten oli se arvontakin!

15 kommenttia:

 1. Huomenna paluu arkeen ja täällä on saatu omat synttärit juhlittua ja muuten vain sairastettu koko loma. Ihanalta näyttää teidän pääsiäinen näin kuvien perusteella ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihana rauhoittumisen hetki ja pitkät pyhät olikin! Harmi, että teillä on sairasteltu ;/

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja tosi kiva tuo munaruukku! Meidän pääsiäisen koristuksena oli vain kaksi pupua ja kuihtunut rairuoho. Noh, siksi kuihtui, kun ei kotosalla oltu. Ihanaa alkanutta arkea sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maru

   No sehän on vallan uskottava ja hyväksyttävä syy rairuohon kuolemalle ;)

   Poista
 3. Niin kauniita kuvia jälleen :) kyllä sitä oikein hävettää julkaista välillä omia kuviaan blogissa kun katselee muiden otoksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei niin tuttu tunne!! Sen tunteen tuskissa sitä kieritään usein täälläkin :)

   Poista
 4. Tosi upea tuo munaruukku!! Onko diy?

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kuvia ja mitä herkkuja. Nams!! Sinä se osaat taltioida tunnelmat kuviksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos S ♥ Vitsi kun olisi aina aikaa samanlailla kuin pyhien aikaa kuvailla :)

   Poista
 6. Vähäsen jo mieli halajaa riisua koti pääsiäisestä, mutta jos ihan pari päivää vielä, kun ruoho kerrankin elää vielä tässä vaiheessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä keräsin ruohoja jo pois, mutta noita nättejä risuja taas en raskinut vielä :) Ollaan siis just toisten päin tehty ;)

   Poista
 7. Ihania kuvia! Kyllähän tuo pääsiäismuna on vaan mahtava!

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡