24. elokuuta 2015

LISÄÄ VAIN





Häkeltynyt.Niin mieli ymmällään ja suurta kiitollisuutta täynnä. Miten paljon tukea, ihania kommentteja ja tsemppejä viime postaukseni kylvi. Kiitos jokaiselle! Vallan herkisti, miten kultaisia olette.Niin minä innostuin jo bloggauksesta taas. Ideoita päässäni muhi ja luonnoksiinkin muutama löysi. Mutta siellä seisovat vielä tänäänkin. Kuinka taas minua muistutettiin, että tämä sairastelu tosissaan ei suunnitteluille sijaa anna. Se vain yhtäkkiä yllättää. Voimalla
Niin vain edellisestä päivityksestäni oli kulunut vain kuusi tuntia, kun oltiin taas lanssikyydissä kohti yliopistollista sairaalaa. Kunto romahti muutaman kipuilutunnin jälkeen hetkessä. Viikon olin taas osastolla ja nyt takaisin omassa tuvassa. Säikäytettiin kovasti taas, mutta nyt on onneksi pelottavimmat sairaudet suljettu pois. Kovasti mietitty minua ja lääkäreitä, mikä kunnon yhtäkkiä heitti niin huonoksi. Mahdollisesti selitys löytyy pahalaatuisesta sinuiitista, joka löytyi heti ensimmäisissä kuvissa vahingossa. Antibiootit aloitettiin heti ja muutaman päivän jälkeen pääsin itse sängystä ylös, ja kohta otin jo ensimmäiset askeleet. Kunnes jaksoin taas kävellä pieniä pätkiä ja pääsin viikonlopuksi kotiin. Ilmeisesti tälle valmiiksi huonolle kunnolle oli tavallinen tulehdus vain yksinkertaisesti liikaa.




Kunto on siis hypännyt taas monta pykälää alaspäin kropassa, mutta näkö- ja puheoireet ovat hiukan onneksi hellittänyt, Jaksavat päivisin jo melkein normaalisti, mutta rasituksen myötä iltaa kohden laiskistuvat nekin hieman...Nyt täytyy taas hetki opetella tätä eloa ja arkea tämän "uuden kropan" kanssa.Olo on viikon reissun jälkeen hyvin levollinen. Monta asiaa on taas suljettu pois ja vaikka selvyyttä ei saatu, on askelia tutkimusten saralla taas otettu. Nyt tutkimukset siirettiin neurologian puolelta fysiatriseen. Mikä suuri helpotus, että kyseessä ei ollut mitään aivoperäistä. Matka jatkuu, monta askelta on vielä otettava. Mutta kuinka kiittollinen sitä saa tämän myrkyisän viikon jälkeen olla, että sitä toivoa vielä on.  
Jospa seuraava päivitys olisi sitten oikeasti jo sisustuspäivitys, niitä nimittäin tuolta tosiaan luonnoksista löytyy... Miten mielelläni sitä kirjottaisikin kepeästi sisustamisesta ja muusta "hölynpölystä" vaihteeksi.Toivotaan meille kaikille parempaa tulevaa viikkoa. ♥ Ps. Kiitos ihanien osastolla vierailleiden, sain kantaa kotiin asti upean kuvissa esiintyvän kimpun.

23 kommenttia:

 1. Paljon tsemppiä sulle!<3 onneksi ei tosiaan aivoperäistä ollut, se on melkein pahinta mitä pelkää tuollaisessa tilanteessa,.. Toivottavasti löytyisi pian syy kaikelle ja toipuisit pian. Elämä kun on niin arcaamatonta. Iloa päiviisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäpä sitä aina pelkää ja kun olo huononee ihan tunnin sisään niin uskomattomalla voimalla, on pelkotilat melko suuret. Mutta onneksi niiden osalta säilyttiin säikähdyksellä ja nyt jatketaan tavanomaisella sairastelulla :)
   Kiitos Saikku ♥

   Poista
 2. Voi miten inhottava tuo sairaus on.
  Hienoa, että selvisi kuotenkin kokeista jo jos.
  Voimia parantumiseen ♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ♥ Kyllä se tästä vielä selviää! :)

   Poista
 3. Voimia, suunnattoman paljon! <3

  VastaaPoista
 4. Voimia sinulle kauheasti ja toivottavasti syy löytyisi pian. Iso hali täältä sinne <3

  VastaaPoista
 5. Voimia ja halit sinne <3 Olet melkoinen sisupussi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ ♥ Sisupusseilulla pärjää yllätävän hyvin hankalassakin elämäntilanteessa ;)

   Poista
 6. On tuo kyllä melkoisen hurjaa. Toivottavasti vointi menisi parempaan suuntaan ja oireiden syyt alkaisi selvitä. Tsemppiä ja ihanaa alkavaa viikkoa sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olo on onneksi jo vähän parempi, vaikka voimat on ihan säälittävät ja kivut melko valtavat. Mutta viime viikkoseen verrattuna virtaa on jo ihan eri lailla :)

   Kiitos Laura ♥ Ja ihanaa tätä viikkoa myös sinulle

   Poista
 7. Voi sinulle ja toivottavasti kaikkeen tähän löytyy pian syy <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopas muuta, toivottavasti pian... Kiitos S ♥

   Poista
 8. Tsemppiä, tsemppiä!<3 Ihanat kukkaset ja kuvat niistä! Olet kuitenkin jaksanut ne kuvata!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, pikkaisen jaksaa jo onneksi olla pystössä :) Tuntuu niin hyvälle, ettei tarvi ihan kokoajan maata...

   Kiitos Taina ♥

   Poista
 9. Paljon voimia Jenni virtuaalihalauksen kera <3

  VastaaPoista
 10. No onneksi tosiaan jotain on jo poissuljettu! Sillä on jo iso merkitys. Voimia uuteen viikkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poissuljettujen sairauksien lista alkaa olla jo aika pitkä :D Mutta sieltäpä se selviää mikä loppujen lopuksi jäljelle jää. Rajusti muuttuvat vointini ja kuntoni tahtovat välillä sekoittaa pakkaa. Kiitos Jaana ja tsemppiä myös sinullle taisteluihisi oireiden kanssa ♥

   Poista
 11. hei! edellisessä postauksessa oli niin paljon kommentteja etten jaksanut kaikkia lukia.. :) joten sori jos tulee toistamiseen, mutta onko ikinä ajateltu voisiko olla punkista? ne öttiset on niin arvaamattomia, ja voi tehä kropalle melkeen mitä vaan vaikka et olisi ees huomannu semmosen purasseen. tsemppiä!

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡