25. lokakuuta 2015

VALKOINEN MARMORIValkoinen marmori jaksaa vielä mielyttää kovasti, vaikka pinnalla tuo pitkään on jo ollut. Pyöräytin muutaman ikean lasisen perusmaljakon ympärille dc-fixillä valkoisen marmorisen pinnan. Tykkään kovasti miten mukavasti se sopii noihin pieniin marmomimalleihin, mitä minulta löytyy useampi kahdessa eri koossa.
Kyllähän tulee niin jouluinen fiilis tuosta kanervien ja punaisten kynttilöiden yhdistelmästä. Intoilin itsekin jo tänää ensimmäisen kerran joulua selaillen Pinterestiä ja viime vuoden kuvia jouluisista diy-projekteista. Nuo diy-projektit ovat muuten kaikki kerättynä nyt yhden Facebook kansion alle.


Tämä viikko on mennyt täysin kodin, sairaalan ja ruokakaupan välillä. Lupasin itselleni, että ensi viikolla tapahtuu. Ajattelin nähdä ihan oikeita ihmisiä ;) Ei sillä, etteikö lääkärit ja kassaneidit olisi niitä. Mutta you know what I mean. Tulkoon ensi viikosta siis loistava, meille jokaiselle! ♥PS. Lisäsin uuden tagin: nopeat diyt. Tällaiset diyt kuten dc-fixillä nopea päällystäminen tulevat päätymään tämän tagin alle.

14 kommenttia:

 1. Tosi kivan ja jouluisen tuntoisia nää kuvat! :) oon niin monesti aikonut koittaa tuota dc-fixiä mutten ole vielä käynyt ostaan sitä ees. Kodarin ja vessan tasoa meinasin testata sillä. 🙈
  Marmori on valloittanut nyt vasta minut, oon vissiin hitaasti lämpenevä :P voitin jostain arvonnasta valkoisen ison marmorialustan ja mielettömän ihana on!!!<3

  Tsemppiä sulle kovasti ja paljon iloa sun viikkoon!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllähän ihmiset on paljon päällystänyt tasoja sillä, että ilmeisesti se onnistuu sitten ihan hyvin :) itse vähän mietin lähteekö se kupliin, repsottaan tms. kosteuden myötä. Niin kuin vuosien saatossa. Että pikaista väliaikasta muutosta ainakin uskaltaisin kokeilla :) Ja marmomi on kyllä valloittavaa!

   Kiitos Saikku ja ihanaa tulevaa viikkoa myös teidän porukalle <3

   Poista
 2. Tosi kiva idea tuo dc-fixillä päällystäminen.
  Loistavaa viikkoa sinulle ♡

  VastaaPoista
 3. Joulu on ollut täälläkin mielessä ja toissapäivänä bongasin ekat jouluvalot naapurustossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ne ol vain kausivalot ;) jotka voi laittaa jo lokakuussa :)

   Poista
 4. Punaisen ja vihreän yhdistelmä on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän vähän haittaa jouluvibat kun en yleensä oo lokakuussa vielä ajatellutkaan joulua. Kaipas tää kotona olo muuttaa sit siinäki asias ;)

   Poista
 5. Kiva tuli maljakosta. Mulla kans odottaa dc-fix rulla ja pitäis jotain kivaa siitä vääntää :)
  Saa nähä onnistuuko ko olen niin onneton päällistään lasten koulukirjatki, että hälytän naapurin rouvan aina hätiin. Sellainen tunne ko kontaktin kanssa päällystän kirjoja, että olen kohta itte siellä kirjan ja kontaktin välissä :) Ihanaa alkavaa viikkoa sine ja pitääpä käydä kurkkaan joulukuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viivotinta apuun ni kyllä se siitä, ja ne lasten koulukirjathan käyvät oivana harjostuskappaleina;) ihanaa viikkoa myös sinne<3

   Poista
 6. Ihania juttuja olet jouluksi askarrellu ja hauska tuo piparitikkari joulun odotukseen ystäville :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi diyt on kaikki viime vuodelta. :) Mitähän sitä tänä vuonna keksis :)

   Poista
 7. Marmori on vaan niin kaunis materiaali, ettei mitään rajaa <3

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡