18. marraskuuta 2015

IITTALAN BLOGGARI-ILTA


Hymyssä suin.Kiva ilta takana. Pääsin pitkästä aikaa mukaan bloggari-iltaan ja kuntokin kesti mainiosti. Olipa ihanaa päästä ensteks ihan vain käymään jossain ja toiseksi vielä pitkästä aikaa nähdä muita bloggareita. Tällä kertaa joukossa oli valtavasti minulle uusia kasvoja ja aikaa ylläriylläri liian vähän. Vietimme siis tänään iltaa Oulun Iittala-myymälässä parin kymmenen bloggaajan kera. Iittalan hymyilevä väki oli järjestänyt meille nättiä ja näyttävää tarjottavaa.
Lisäksi meillä oli mahdollisuus kokeilla erilaisia kattausideoita Iittalan tuotteilla. Pohjana toimivat Merimaarialta Marimekon kankaat. Ensimmäinen alla oleva kattaus on jonkun meidän bloggarikollegkan/-goiden käsialaa, mutta hälinässä hurahti minulta ohitse tekijät. Huutakaapa hep kommenttilootan puolella jos tunnustatatte omaksenne ;)

Lisäksi nappasin muutamia kuvia syksyn uutuksista ja himotuslistaltani löytyvistä tuotteista. Nuo Vakat kummittelevat yhä vaan mielessäni. Tekevät melkoista työtä päässä, meille haluaisivat niin kovasti kotiutua...
Erityisen mukavalta tekstin rustaajalta tuntui osallistua juuri tähän iltamaan, koska kaapeista löytyvät astiat ovat pääasiassa kaikki Iittalaa. Eri sarjojen yhteensopivuus ja yksinkertainen, ajaton, usein pelkistettykin muotoilu ovat mielestäni sanoja kuvaamaan Iittalaa. Ja syitä minulle tykätä kovin! Silti toki osa tuotteista ovat tuntuneet oudoilta ja niitä ei ole osannut omaksua. Minä ja Jenna / With all my love sekä hänen ystävänsä rakensimme alla olevan kattauksen. Juurikin Tanssi-sarjan tuotteet sekä Alvar Aalto-sarja ovat tuntuneet itselle jokseenkin vierailta. Nyt niitä pyöritellessä alkoivat ne mukautua myös omassa päässä oikein kelvoksi osaksi kattausta. Näin vain yhdessä tehden sitä opitaan toinen toisilta, mahtavaa. Ja kääk, tuo Allas-sarjan kynttelikkö. Tykkään tykkään tykkään, kulutinkin juuri muutama viikko sitten viimeiset Järvikylältä saamani palkintolahjakortin euroset juuri kyseisen sarjan pienimpään kynttiläjalkaan.

Lisäksi meidän mukana olleiden kesken oli mukava pieni arvonta, ja arvatkaas kuka sen vei?? Kerrankin arpaonnea. Siitä ja muutenkin illan muutamista hankinnoista sekä lahjoista lisää myöhemmin :) Nyt alan tyytyväisenä yöpuulle, takana oikein piristävä ja inspiroiva ilta. Kiitos Oulun Iittalan väelle!

13 kommenttia:

 1. Kauniin kattauksen olette tehneet ja mukavan kuuloinen ilta! Mua niin harmittaa, kun en pääse oikein mihinkään blogijuttuihin mukaan, kun asun täällä syrjässä isoista kaupungeista.... Vaikkei sinne Ouluunkaan ole kuin parin tunnin matka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurja, että sijaintisi ei ole paras blogitapaamisille. Eipä niitä liikaa tällä Pohjois-Pohjoismaan alueellakaan ole, tuntuu että kaikki on pääkaupunkiseudulla. Mutta onneksi meilläkin on joskus näitä :)

   Poista
 2. Kylläpäs kuulostaa ihanalta tapahtumalta ja kiva, että pääsit mukaan tapahtumaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain? :) Ja oli kyllä niin piristävää pitkästä aikaa päästä mukaan sairastuvalta :)

   Poista
  2. Eikös vain? :) Ja oli kyllä niin piristävää pitkästä aikaa päästä mukaan sairastuvalta :)

   Poista
 3. Heppistä ylin katettu pöytä ;) Ihania kuvia olet ikuistanut. Terveisin, yksi uusista kasvoista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niiin, se olikin kaunis kattaus :) Jospa ensi kerralla kerettäisiin vaihtaa jo sananenkin ;)

   Poista
 4. Kylläpä on kaunis kattaus ;) Mua jäi kaiveleen pahasti tuo Atlas, mutta se iso nappulakynttelikkö kaivelee vielä enemmän :P Oli huippua nähä, ootko menossa pikkujouluun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Niin kaunis ;) hehe..

   Se nappulakynttelikkö oli kyllä jes!!!! Oli tosi mukava ilta <3 En pääse pikkujouluihin :/

   Poista
 5. Oi kun ihana ilta!! Oli varmasti ihanaa päästä mukaan! Kauniit astiat ovat niiiin ihania!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi piristävä:) Ja mikäs se kauniiden astioiden parissa.... :)

   Poista
 6. Kivoja kuvia! ^___^

  Mullakin suurin osa kaapin astioista on Iittalaa/Arabiaa, joten ilta osui just oikeaan kohtaan. Allas-kyntteliköt on minustakin superihania, samoin Vakat. Aitioita jäin myös vielä himoitsemaan, mutten ainakaan vielä hankkinut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos June! :)

   No onneksi kaikkea ei tarvitsekaan kerralla hankkia ;) Ihana keräillä pikku hiljaa himotukset kaappeihin :)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡