15. joulukuuta 2015

JOULUKUUN 15.Klassinen yhdistelmä, glögi ja pipari. Joulua ilman moista ei taida olla. Jos luovaksi heittäytyy, voi ne asetella näinkin tarjolle. Taustatyöksi tietenkin vaaditaan pipareiden leipominen pikkumökin muotoon. Idea tähän taitaa olla lähtöisin länsinaapurimaastamme, Pinterestistä sen itse pongasin. Kaavoitin mökin niin ja näin itse, hyvin itse tehdyn näköisethän noista tulikin. Söpöjä tuollaisenaan. Ehkä aavistuksen pienemmät, sirommat olisivat saaneet olla. 

Viime vuoden joulukalenteri luukun 15 löydät täältä


8 kommenttia:

 1. Siis nyt on kyllä niin ihana idea tämä ♡

  VastaaPoista
 2. :) Eilen ostin lisää piparitaikinaa ja ajattelin kokeilla noita. Olen kans omaan pinterestiin jostain lisännyt kuvan, ovat kyllä söpöjä. Saa nähdä onnistuuko multa yhtä hienoja :/ tai sitten keksin jonku helpomman version. Pelkään tota kuumaa sokeria, että poltan sormenpäät silä. Pitää netistä kattoa, oisko joku "turvallisempi" keino meikäläiselle. Minun tuurilla, saan sormiin jonkun 3 asteen palovamman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis noista tuli kyllä sööttejä :D Ja hyvin omatekoisen näköisiähän nuo ovat omatkin versioni, joten varmasti tulee vielä hienompia! :) Ja eikä se kaavoitus tuollekkaan niin kinkkinen juttu ollut. ;) Turvallisia piparihetkiä ;)

   Poista
 3. No nyt on maailman ihanin piparkakkutalo! Oih!

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡