1. joulukuuta 2015

JOULUKUUN EKA
Ihanaa joulukuun ensimmäistä. Joulukalenterit taitavat olla jo hankittuna ja inspiroimaan tämä ei ole kuin mattimyöhäisiä korkeitaan, mutta lähdetään blogin joulukalenterissa nyt tällä. Joulukalenteri tulee sisältämään jouluaiheisia diy-ideoita; kattaukseen, sisustukseen, paketointiin, jne.  Rakensin joulukalenterin oksan pätkistä. Solmin oksat rautalangalla keskenään, ja kuumaliimapyssyllä kiinnitin jäkälää päälle, jotta rautalangat eivät näkyisi. Pussit on ympyräksi leikattuja juuttikankaan paloja, joiden reunat on ommeltu siksakilla. Numerolaput leikkaisin myös juutista ja leimasin numerot, kiinnitys kuumaliimalla pussiin. Joulukalenterin koitan saada päivittymään tästä päivästä eteepäin paremmin ja ideat ilmoille hyvissä ajoin. Tähän päivään mahtui monenlaista ja ajatukset eivät yltäneet blogiin, joskus vain joutuu pysähtymään "oikean elämän" asioiden äärelle.

26 kommenttia:

 1. Mietinkin millä olet saanut tehtyä nuo liitoskohdat noin kauniisti. Hyvä idea käyttää jäkälää piilottamaan rautalangat. Parempaa huomista päivää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu <3 Jeps, ne piilottautui kyllä näppärästi jäkälällä, ja kokonaisuutena tuli paljon viimeistellympi ja siistimpi :)

   Poista
 2. Vau! Olet kyllä niin lahjakas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ....Sanoo yksi lahjakkaimmista ihmisistä, jota tiedän! <3 Kiitos Jutta

   Poista
 3. Wau, toi on tosi hieno!! <3

  VastaaPoista
 4. Todella ihana kalenteri <3 näyttää niin hyvälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana se on näin aikuisenakin aamulla avata yksi karkkipussukka ;)

   Poista
 5. Onpa kaunis kalenteri. Ihanaa joulukuun alkua.

  VastaaPoista
 6. Kiva joulupuu! Heti iski silmään, miten selkeästi numerot näkyvät. Juuttikankaaseen en olekaan iste koskaan kokeillut leimata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko hyvin tarttui kyllä juuttiin, hiukan vielä siveltimellä joitain numeroita korjailin, mutta eipä paljon tarvinnut. Perus mustalla kangasvärillä painoin :)

   Poista
 7. Kiva kalenteri. Oma vielä tekeillä, ei ihan kerkiä näin alku päiviin. Lapset saa syödä vielä vähän aikaa suklaakalenteria :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä se kerkeää pari päivää myöhässäkin ;)

   Poista
 8. Hauska idea. Misto sulla näitä ideoita riittää aina vaan :) Ei voi kun ihailla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa, kaippa se on kun selailee Pinterestii, blogeja, Instaa, aina se vain jostain idea sitten putkahtaa.. Aika pienestäkin ne joskus saattaa lähtä lentoon :)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡