8. joulukuuta 2015

JOULUKUUN KAHDEKSANTENA

Pitäisikö taas paketoida.Tällä kertaa kahdeksannessa blogin joulukalenterin luukussa taas paketoidaan. Kuten jo aikaisemmin mainitsin, tykkään pitää paperit yksinkertaisena ja tuoda lisän muuten. Liimasin kuumaliimalla valkoisia ja hopeisia helmiä oksaan ja kiinnitin narulla pakettiin. Valmis ja jouluinen.Ei vaan tietty vielä pakettikortti. Minä liputan kyllä niiden perään. Oiva, pieni lisäpanostus paketointiin. Teen itse pakettikorttini PicMonkeyllä.Ja jos kaipaat ideoita jouluviemisiin, kurkkaapa viime vuoden kahdeksas luukku täältä.

10 kommenttia:

 1. Vitsit miten ihana ja luonnollinen paketti.<3

  VastaaPoista
 2. Nättejä nuo oksat! Heti tuli vaan mieleen, kun paketteja pitää usein kuskata ja pakata kasseihin että miten ne saisi kestämään? Toki ideaa voisi hyödyntää sellaisissa paketeissa joita ei tarvitse kuskailla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just sepä se! Eihän ne selviä. Itsekin tuskastellut kun monessakin ideassa on juuri tuo ongelma. Mutta tuokin paketti meni kyllä nätisti takapenkillä ja kävin ojentamassa ihan ovelta käteen niin :)

   Poista
 3. Kaunis paketti ja ihana idea laittaa helmiä oksaan. Mieki vihdoin ja viimein sain ostettua kuumaliimapyssyn, jos sais nyt jotain kivaa tehtyä jouluksi :) Sinulla kivoja ideoita, meikäläisen makuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa Päivi! Kuumaliimapyssy on kyllä ehkä paras sijoitus askarteluun. On kyllä suunnilleen joka toisessa projektissa se kiinnitysväline. Joten hyvä ostos ;) Eikä niissä hintakaan huimaa. Mutta ihana jos tykkäät Päivi, kiitos paljon <3

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡