3. joulukuuta 2015

JOULUKUUN KOLMANTENA
Tunnelmaa vihreällä.Sillä teemalla jatketaan eilisen jälkeenkin vielä tässä tämän päivän luukussa. Tähän DIY-ideaan löytyi inspiraatio monesta paikkaa Pinterestistä, ja näitä onkin tänä jouluna vastaanlaisia näkynyt muutamia jossain blogeissakin. Minä vallan rakastuin tuohon ideaan heti nähtyäni!Ostin ympyrän mallisen kehikon askartelukaupasta, joka ei muuten maksanut paria euroa enempää. Maalasin kehikon mustaksi ja kiinnitin kasvit (taas kerran apua, en tiedä noidenkaan oksien nimeä - kukkakauppaan mennessä olin ajatellut eukalyptuksen oksia, mutta eihän niitä tietystikään sieltä sitten juuri silloin löytynyt) kuumaliimapisteillä. Aikaisemman vastaavan kokeilun tein rautalangalla kiinnittämällä, mutta pidän nykyisestä huomaamattomasta ratkaisusta enemmän. Kasvitkaan ei ollut liimasta moksiskaan. Aikaisemman kokeilun tein rautalangasta taitetun ympyrään, ja tämä ei ollut mielestäni oikein viimeistellyn näköinen. Ja en malttanut olla laittamatta kynttiläpidikettä ja kuusenkynttilää tuohon, vaikka eihän sitä tossa seinää vasten voi polttaa. Mutta niin ihanat jouluvibat tuosta tulee, että pidän sitä ihan koristemielessä tuossa kyllä.Minulla on roikkunut tuo tuossa jo viikon päivät ja kuvat ovat tänään otettuja, eli hyvin muhkeana on pysynyt. Tykkään kyllä tästä kovin!Ja niin, viime vuoden kolmas luukku löytyy täältä.

17 kommenttia:

 1. Hauska idea, kynttilä kruunaa kokonaisuuden ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain, ihan sama vaikka sitä ei oikeasti voi käyttäkään :)

   Poista
 2. Ihania ja niin kauniita kuvia. Sulla on tunnelma kohdillaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä se pikkuhiljaa joulu hiipii tupaan... Kiitos Saikku <3

   Poista
 3. Voi miten kaunis! Juuri tuollaisen hengettömän pyöreän kranssin itsekin ajattelin askarrella. Hyvä tietää, mistä noita rinkuloita saa. Olisin nimittäin itsekin lähtenyt taivuttamaan sitä rautalangasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jos saan sanoa, niin unohda rautalangat. Ei tahtonut kyllä tulla hyvä - tuo parin euron rengas pelasti kyllä kranssin omasta mielestä :) Ehdottomasti kokeilemaan ;)

   Poista
 4. Oi, kuinka kaunis! Tämä pitää kyllä pistää to do-listalle, kiitos inspiraatiosta.

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡