5. joulukuuta 2015

JOULUKUUN VIIDENTENÄ

Tänään ajattelin vinkata kalenterissani diy-joululahjavinkin. Helppo ja nopeahko lettipipo. Tämä on helpompi neulottava kuin uskoisikaan. Pipo on nääskääs neulottu vaakatasossa sivusuuntaisesti kokoajan vasemmassa reunassa kaventaen. Lopuksi vain takareuna kiinni ja valmista! Lettineulontaa pelkäävillekin voin ehdottomasti tätä suositella, onnistuu varmasti jos jaksaa minuutin tai kaksi käyttää ohjeeseen tutustuen.

Minusta oiva joululahja. Itse tehty ja kauniskin vielä. Ohjeen löysin täältä.

Viime vuoden viides luukku täällä. Yksi omista lemppareista viime kalenterin luukuista, piparitikkarit.8 kommenttia:

 1. Vau, onpa nätti! Joustaako se yhtään eli pitääkö tehdä kuinka napakka koko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tein aika prikulleen ohjeen mukaisen koon, mutta siis sen isomman. Tein vain hiukan pari kokoo isommilla puikoilla, koska minulla on melko mukava määrä tätä tukkaa, joten pipot tahtoo jäädä sen takia aina pieneksi. Mutta alareuna ei juurikaan jousta, koska tein sein kaksinkertaisella langalla.. Mutta koska pipo tehdään vaakasuunassa, niin sitä on helppo kokeilla matkan mittaan tai mittailla, jos pään ympärys on pipon saajalta tiedossa. :) Toivottavasti selkiytty sekava vastaukseni :D

   Poista
 2. On kyllä hurjan kaunis pipo ♡♡♡

  VastaaPoista
 3. Ihana pipo<3 Kylläpä on kiva juttu, kun sullakin on täällä blogissa joulukalenteri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, mukava tätä on kyllä tehdäkin. Ideoita olisi vaikka millä mitalla, kerkeäisi vain kaikki vielä toteuttamaankin ;)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡