14. tammikuuta 2016

MITEN MENEE


Tai "mite mennee" niin kuin täällä kuulisi kysyvän. Ajattelin, että kertoisin sanoisin muutaman sanan kuulumisia ja millä ajatuksin tähän uuteen vuoteen. Ennen kuin hypätään täysin sisustus- ja muihin aiheisiin. Vieläkin kaikkien aikojen top kolme luetuina postausta sisältävät kuulumisia sairasteluni osalta, joten ehkä tilannekatsaus olisi paikallaan.En olekaan aikoihin maininnut muuta kuin ohimennen sivulauseissa jotain aiheesta. Olen kokenut olla helpommaksi sen kummemmin raapimatta asiaa. Asiat ovat edenneet niin hitaasti ja epävarmasti, joten olen ikään kuin unohtanut asian. Pyrkinyt elämään hetkessä ja nautimmaan paremmista päivistä. Toki koko mennyt syksy oli täynnä ylä- ja alamäkiä, mutta niiden kanssakin oppii elämään. Oppii olemaan liikaa suunnittelematta, liikaa ajattelematta. Oppii nauttimaan pienestä, arvostamaan vähänkään parempia päiviä ja pienimpiäkin koettuja kokemuksia.Mennyt vuosi oli todella opettava. Monessa mielessä, koko paketti oli laitettava uusiksi. Asiat järjestää päässä, jotta järki säilyisi. Tsempata aina uudelleen ja uudelleen, opetella asioita uudelleen ja laittaa asiat oikeasti tärkeysjärjestykseen. Ja edelleen joka päivä opettelen uutta kroppaani. Siinä missä entinen minä juoksi pitkän työpäivän jälkeen salille kyykkäämään, tänä päivänä etsin lihaksia ja opettelen yhdessä fysioterapeutin kanssa viemään käskyjä perille kroppaan. Välillä kadonneet voimat ja perille menemättömät käskyt tuskastuttavat ja takapakit kuntouksessa ahdistavat, kun tuoreessa muistissa on kuitenkin vallan maratonin pinkonut ja tervettä elämää nauttiva nainen. Mutta sitä mielihyvää ei voi edes verrata, mitä koko sairastelun aikana ensimmäinen onnistunut lantionnosto aivan omin voimin (!!) toi nyt viikko takaperin, kun noita aikasemmin vajaa sata illassa toi silloin vuosi takaperin pepputreenipäivänä! Kuntoutukset, ja jopa tutkimukset ovat edelleen vaiheessa. Viikkoni täyttyvät edelleen töiden sijaan fysioterapista, lääkärikäynneistä ja kotijumpasta. Kunto on valitettavasti edelleen hyvin vaihteleva. Olen kuitenkin jaksanut viimesimpinä viikkoina paremmin ja olen saanut siitä ainakin menttaalipuolella hurjasti virtaa. Odotan suorastaan malttamattomana, että pääsen takaisin perinteiseen arkeen kiinni, töihin ja perus päivärytmiin.  Harrastuksiini, jotka olet joutunut jättämään tauolle. Niitä ihan tavallisia pieniä asioita, jotka tekevät arjesta arjen.Pyrin päivittämään blogia ainakin kerran viikkossa tulevien kuukausien aikana. Valitettavasti tämä sairastelu näkyy täällä bloginkin puolella. Mutta parempina päivinä/ viikkoina/ aikoina tulen päivittämään sitten tietysti ahkerammin. Olen saanut kuitenkin valtavasti voimaa ja tsemppiä täällä, joten pois te ette täältä minua saa ;) Kiitos hurjasti kaikista kannustavista sanoista teille kaikille täällä ♥ Askel vuonna 2016 tuntuu onneksi jo paljon kevyemmältä.

26 kommenttia:

 1. Sinä ihana, vahva nainen <3 Tsemppistä päiviin!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä ihanalle sinulle ♡♡

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä ja lämpöisiä ajatuksia kovasti sinulle <3

  VastaaPoista
 4. Ihana sinä! Jaksamista päiviin, sinä jos kuka selviät niistä <3

  VastaaPoista
 5. Voimia! Toivottavasti vointisi kohenee pian, että pääset liikkumaan ja tekemään itsellesi mieluisia juttuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyde ♥ Toivotaan todellakin, ja onneksi kunto on jo hiukan parempi :)

   Poista
 6. Tsemppiä hirmuisesti! Tulkoon tästä vuodesta parempi :)

  VastaaPoista
 7. Sinun Suomalaisella sisulla vuodesta tulee ehdottomasti parempi kuin viime vuosi ja voima/tsemppi halaus täältä sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi ♥ Onneksi suunta on nyt ollutkin parempaan päin :)

   Poista
 8. Ihan hirmuisesti tsemppiä ja mä niin toivon, että saatte selville mikä sinulla mahtaa olla!! <3 <3 Ihanaa, että näet asiat kuitenkin positiivisesti, vaikka takapakkeja tulee <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S ♥ Toivottavasti kaikki saadaan selville joo, se olisi kyllä tosi helpottavaa. Pääasiasi kuitenkin ois, että pääsisi takaisin normikuntoon :)

   Poista
 9. Ihanaa että askel on kevyempi! <3 Mahtava asenne sinulla, se ratkaisee paljon <3
  Laitoin sinulle sähköpostia blogin osoitteeseen jokin aika sitten, onkohan mennyt roskakansioon...? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! :) Sieltäpä se löytyi roskien seasta ;) Mäpä vastailen sulle nyt ihan lähipäivinä, kiitos viestistä! :)

   Poista
 10. Ihana nainen! Kiva kuulla sinusta. Voimia arkeen ja erityisesti takapakkeihin. ♥

  VastaaPoista
 11. Hullua, miten sairastelun lomassa kaipaa sitä tavallista arkea ihan älyttömästi. Sitä, että olisi voimia siivota, kokata, viedä roskat. Jaksaisi näyttää nenäänsä ulkona eikä jumahtaa neljän seinän sisään. Been there, done that.

  Hirmusti tsemppiä! Hyvältä ja voimaantuneilta kuulostavat sanasi jo nyt <3

  VastaaPoista
 12. Tosi hienoa kuulla, että asiat etenevät valoisampaan suuntaan. Uskon, että olet omalla positiivisella ja valoisalla asenteellasi vaikuttanut paljonkin sairauden suuntaan, ihminen on todellakin kokonaisuus ja mielellä on ihmeellinen voima vaikeuksia kohdatessa. :)

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡