9. helmikuuta 2016

IITTALA X ISSEY MIYAKEKuvat Dezeen & Residence

Mitä ihanaa. Nyt innostuin niin näistä designuutisista. Tänään kauppoihin, eilen nettiin ilmestynyt uusi sarja. Suomalainen, kotimainen designistaan tunnettu Iittala ja Japanilainen muotiyritys Issey Miyake löivät hynttyyt yhteen, ja mikä mielenkiintoinen lopputulos. Neljän vuoden yhteisen suunnittelun jälkeen on syntynyt 30 sisustusesineen kokoelma, joka kantaa nimeä: Iittala X Issey Miyake - sisustustuotteita arjen rituaaleihin. Mielestäni on valloittava niin!

Desginfilosofialtaan ja arvoiltaan nuo kaksi samanlaista, etusijalle nostetaan ajattomuus, traditioiden - kuten käsitöiden kunnioitus ja minimalistisuus. Juuri ne arvot, mitä suuresti itsekin arvostan omassa sisustusfilosofiassa. Ja tämän vuoksi myös valtava määrä Iittalan astioita ja sisustusesineitä ovat löytäneet kotinsa meiltä. 

Tässä harmonisessa kokoelmassa pidän erityisesti kolmiulotteisesta muotoilusta ja herkästä sävymaailmasta, joka on muuten saanut inspiraationsa luonnosta ja kukkien puhkeamisesta. Tämän kokoelman astioiden muotoilu on minusta niin hurmaava. Noita kyllä eritoten aloin himoita omien entisten astioideni lisäksi. Mukien muotoilu on loistava, mutta sitten nuo lautaset. Aivan niin verrattomat. Oi kun sisäinen materialistini herää.


Lähteet: Yle, Iittala, Dezeen

6 kommenttia:

 1. Onpa hyvännäköisiä astioita ja nuo muodot ja värit ja ja ja, juu ihania ovat.

  VastaaPoista
 2. Nuo lautaset ♥ Tahtoo tahtoo tahtoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikoo herkut!! Ihan täydelliset ♥ minäkin tahdon!!

   Poista
 3. Tyyny friikkinä ihastuin tuohon vaalean harmaaseen tyynyyn. Olivat aika hinnakkaita :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinon kyllä mielenkiintoinen kuvio, mahtava on! Joo, jää nämä astiat nyt tällä hetkellä kyllä himotuslistalle vaan odottelemaan parempaa rahatilannetta :(

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡