27. maaliskuuta 2016

PAVLOVAT PÄÄSIÄISEEN


Jos siellä on liikaa suklaamunia notkumassa, teepäs niistä pavlovalle päälliset. Minulla sattui olemaan vielä valmiiksi pohjat, joten siskon kanssa sukkelasti valmiit kakut saimme. Sulatettu suklaa, kermavaahto + rahkaseos ja loput voikin visioida suklaamunilla miten vain. Tällaiset tuli meillä ja olipahan vatsalle täytettä, melkoiset pommit. Mutta nythän saa, koska pääsiäinen. Marenkipohjan/-pohjat teen aina tällä ohjeella, toisinaan niitä isompia, toisinaan taas noita pieniä pohjia. Paitsi, että paistan 3,5h/105 astetta - täydellinen minun uunillani.

2 kommenttia:

  1. Oi, miten herkuille näyttää! Täytyypä laittaa idea ylös ensi pääsiäistä varten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja melko herkkuöverit tulikin :D Harmi kun pääsiäinen on vaan kerran vuodessa :D

      Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡