5. toukokuuta 2016

DESIGN NEWS : IKEA VIKTIGT

 Kuvat : IKEA Ikean erikoismallistot ovat kyllä ilahduttaneet kovin. Tänään on tullut Ikeoihin uusi erikoismallisto Viktigt. Poikkeuksetta on kyllä minun kiinnostus herätetty jälleen kerran. Täytyisi kyllä raahautua täältä syrjäkyliltä tutustumaan livenä tuohon rajoitetuksi ajaksi myyntiin tullutta sarjaa.
Vaikka luulin, että minua ei koskaan voisi saada innostumaan mistään rottinki-huonekaluista, täytyy todeta, että olin väärässä. Noita rottinkikalusteita olisi kyllä helppo lähteä ajattelemaan erityisesti pihasisustukseen, mutta valitettavasti ne eivät ole suunniteltu siihen käyttöönMutta silti olen ehdottomasti tässä mallistossa vielä kiinnostuneempi noista sarjan astioista. Näen jo kuinka mahtavasti niitä voisi yhdistää esimerkiksi linjakkaiden ja yksinkertaisten kotimaisen muotoilun kaveriksi. Nuo rustiikkiset ja käsityöläisteemaiset astiat viimeistelisivät kattaukset pienellä "säröllä" loistavasti.

Tälläkin kertaa juuri tuo käsityöläisteema ja tietynlainen boheemi rustiikkinen ulkonäkö on se viehättävä tekijä, mikä tuntuu olevan Ikean erikoismallistojen yhdistävä tekijä nyt olleen. Ja malliston kuvat ja stailaus, satakymmenen pistettä ehdottomasti! Niin oivallisesti, mutta minimalistisesti stailatut kuvat herättävät varmasti jokaisen kiinnostuksen, eikö vain? Vai mitäs mieltä olette, ja ylipäätään koko mallistosta?

8 kommenttia:

 1. Voi apua! Onkohan se minunkin ajeltava kahden tunnin päähän Ikeaan ihan vain näiden takia :) Etenkin nuo astiat, vau!

  VastaaPoista
 2. Siis voi ei mitä ihanuuksia <3 Miten multa on mennyt tämä ihan ohi, vaikka lähes ikean vieressä asunkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipäs näissä aina tahdo perässä pysyä. Muttas onneksi postasin ;)

   Poista
 3. Mä tykkään tuosta mustan ja puunvärin yhdistelmästä kovasti.
  Aurinkoisia päiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään. Tavallaan tuon modernin ja rouhean yhdistelmästä. Kiitos samoin Outi sinulle ♥

   Poista
 4. Täytyykin käydä katsastamassa mallisto, näyttää kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti. Harmi, että mä olen täällä landella :D

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡