24. toukokuuta 2017

KAKSIKYMMENTÄKUUSI
Onnistuimme viettämään syntymäpäiviäni kaikesta huolimatta. Juhlimme hyvin pienesti (osan) perheen kesken. Jaksoin, ja onneksi jaksoin kokeilla uutta kakkureseptiä. Kehittelin juustokakku reseptin, josta tuli niin kaunis, ja niiiiin herkullista. Ainakin itse leipurin makuhermoihin sopiva, heh heh. Ainut syntymäpäivätoiveenikin toteuttiin, sain ilmapalloja heliumilla, hempeillä sävyillä varustettuna. Niiiin, täytinkös muuten kuusi vai kaksikymmentäkuusi. No, ne koristivat kivasti syntymäpäiväiltaa ja myöhemmin toimi loistava kuvausrekvisiittana, näette varmasti myöhemmin. Muutamin kuvin ajattelin näyttää millainen ilta oli. Kuvaustaidot ja -käsittelytaidot lienee jäänyt sinne samaan laatikkoon mistä kamerankin kaivoin melkein vuoden käyttämättömyyden jälkeen. Ajattelin käydä pikku palasia kerrallaan hakemassa niitä takaisin. Ainakin yrittää. 

2 kommenttia:

  1. Ihailinkin noita palloja, ihanan värisiä. Kakku näyttää myös niin herkulliselta ja varmasti siis maistuin myös hyvältä.
    Unohdin sinun edellisessä postauksessasi toivottaa sinulle hyvää syntymäpäivää, joten tässä se nyt tuli, vähän myöhässä tosin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Paljon Outi! :) Kehuista ja onnistteluista, molemmista <3

    VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡