14. kesäkuuta 2017

MIRKKA & PEKKAJatketaan häähumussa, kun kerran aloitettiinkin. Nyt tuleekin yhdet visuaalisesti upeimmat häät missä olen ollut. Vihreän vehreä luonto yhdistettynä valkoiseen, voiko parempaa edes olla. Ulkohäät ovat tietysti riski, mutta tätä hääparia onnisti. Saivat täydellisen kelin. Ja toisensa.

Nämä kuvat ovat yhden parhaimman ja pitkäikäisimmän ystäväni häistä viime kesän lopulta. Vieläkin voi melkein tuntea, ainakin aistia, näistä kuvista niiden häiden tunnelman ja sen lämminsydämisyyden ja rakkauden sävyn ilmapiirissä, joka jatkui aina yön pikkutunneille asti. Päivä, keli, juhlapaikka ja tunnelma oli yhtä kaunis kuin parikin. Tai, kyllä hääpari vie sittenkin voiton.

Minulla oli aika lailla paljoltin roolia häiden visuaalisesta puolesta. Tein ensialkuun hääparille kutsun, jolloin he päättivät teemaksi vihreän, kasvinvihreän. Joka sopi ulkona järjestettäville häille loistavasti. Minulla ei valitettavasti ole kutsusta kuvaa, mutta menu kyltti on samanhenkinen.

Suunnittelimme pöytiin numerolaput, nimetyt paikat ja paikkalappuasetelman ja yleensäkin koko hela asetelmat pöytiin. Mirkalla oli loistavia ideoita ja minä hiukan avustin toteutuksessa ja erilaisten lippujen ja lappujen valmistamisessa. Lisäksi tein erilaisia tekstejä kuten tervetuloa, ohjelma, jne. suoraan vanerille, joita kiinniteltiin ympäri hääaluetta.

Hääpari viipyi kuvien otossa hiukan pitempään matkalla kirkosta juhlapaikalle. Heitä odotellessa nappasin muutamia detaljikuvia häistä. Ja tallensin itselleni muistoksi mitä tulikaan tehtyä, heh.

Kiitos M & P, että sain olla niin isossa osassa mukana hääjärjestelyitänne. Miljoonasti onnea edelleen, tänään, huomenna ja joka päivä tulevaisuudessakin. 

6 kommenttia:

 1. Oi, miten ihania kuvia. Ja, häät puutarhassa. <3
  Meillä on edessä kahdet häät tänä kesänä, ihanaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa 🌿 Näissä oli kyllä tunnelmaa!

   Oi nauttikaa tulevista häistä 🌸🌸

   Poista
 2. 💚 🌿 🌱 💚 Kiitos ja kiitos niin suurenmoisesta panoksesta näihin, kyllä suhun voi näissä (ja aivan monessa muussakin asiassa) luottaa ! On onni olla ystäväsi ❤ ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni on molemmin puoleinen ❤️❤️ Ja oli kuule vain kunnia, nautin, että sain olla niin isosti mukana 🌿🌿🌿

   Poista
 3. Onpa todella kauniin ja viimeistellyn näköiset juhlat!<3 Ihanaa kepeyttä ja luonnollisuutta noissa koristeluissa, kukissa...ja onni, että sää suosi!:)
  Upeat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja muutenkin tavoiteltiin sellasta rentoa, ei liian "jäykkää" tunnelmaa. Kiitos Taina 🌿🌿

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡