11. kesäkuuta 2017

SÄHKÖKAAPIN PIILOTUS
Sähkökaappi tuntuu olevan se ikuinen ongelma vähän jokaisessa kodissa. Sen piilotukseen on nähty monenlaisia erilaisia ideoita niin blogeissa kuin instagramissa. 


Meidän sähkökaappi ei onneksi ole muutenkaan mitenkään näyttävä, mutta onhan se ruma laitos kuitenkin. Onneksi valkoinen ja hyvin yksinkertainen kuitenkin. Mutta kuitenkin jotain siihenkin piti saada peittämään tai ainakin näyttämään, että sillä on joku tarkoitus.

Tilasin Finnish Design shopista Normann Copenhagenin Pocketit. Vähän erikokoisia ja erivärisiä, jotta ne näyttäisivät kokonaisuutena mielenkiintoiselta. Liimasin kuumaliimapyssyllä jokaisen Pocketin taakse pieniä magneettiympyröitä kiinnitykseksi (vaativat niitä aika paljon, jotta jaksavat kannatella). Ja niin ne on nyt siinä siirrettävissä tai muutettavissa aina kun haluaa. Ja tarvittaessa voin poistaa magneetit, jos joskus haluan käyttää Pocketeja muuhun tarkoitukseen, vaikka seinälle. 

Toimivat muuten kätevänä säilytyspaikkana esimerkiksi avaimille, aurinkolaseille tms... Tai sitten jos et muuta keksi, istutat vaikka muratin :) 

10 kommenttia:

 1. Tosi hyvä idea! Itse olen vetänyt sähkökaapin mustalla dc-fixillä mutta alkaa kyllästyttää. Meillä on noita pocketteja kans, pitääpä koittaa saanko dc-fixin siististi pois ja laittaa kans pocketit tilalle :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköinen idea. Itse olen laittanut LOVE kirjaimet kaksipuolisella teipillä kiinni meidän sähkökaapin oveen :)
  Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikilla tuntuu olevan ne omat piilotuskeinot :)

   Poista
 3. Tulipa kivan näköinen! <3 Meillä ihan samanlainen härpäke ja tämä voisi olla hyvä idea meillekin. :)

  VastaaPoista
 4. Ihan super idea! Meillä onneksi sähkökaappi kodarissa, niin ei ole jatkuvasti näkösällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä kun se on heti sisäänkäynnillä ulko-oven vieressä niin :(

   Poista
 5. Luulisin sen lähtevän. Itse olen ainakin joskus ruukkuihin laittanut, ja ottanut myöhemmin pois. Jotain tinneriä siihen muistaakseni tarvin, mutta kyllä se lähti siististi :) Tämä on tosi nätti ja toimiva idea, ainakin minusta :)

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡