21. syyskuuta 2017

KUN AIKA ON

Tänään instastoryäni katsoneet huomasivatkin, että olen aika haikeissa tunnelmissa. Muutama selvityksen sana siitä, että mitämitämitä. Tämä tuli aika yllättävän nopeasti meille ja oon vielä edelleen hämilläni. Olo on yhtä aikaa super innostunut ja jännittynyt, mutta samalla haikea ja pelokas. Niin siis tätä kotia ei meillä enää kauan ole. Vuokrasopimus on irtisanottu ja uusi koti etsinnässä 500 kilometrin päästä. Elämän tuulet ovat ohjanneet meitä siihen suuntaan ja me päätimme hypätä rohkeasti mukaan.


Tämä on minulle valtaisan iso muutos. Olenhan asunut lähes koko ikäni Pohjois- tai Keski-Pohjanmaalla. Muutama ulkomailla asuttua vuotta ja teinikesää Helsingissä lukuun ottamatta. Mieheni työt oikeastaan ajoivat meidät sinne, minulla suunta on vielä hieman hukassa, samalla kun olen myös itsenikin kanssa. Ehkä siksi myös pelon tunnettakin kaiken innostuksen lisäksi on.. Mutta uskon, luotan ja toivon, että myös minun kuvioni selkeytyvät ajan kanssa.

Mutta pienemmillä paikkakunnilla asuneena odotamme innolla kaikkia niitä mahdollisuuksia ja palveluita mitä pääkaupunkiseudulla on meille tarjota. Tulemme varmasti viihtymään, sitä en epäile ollenkaan. Ja spontaanisuutemme myötä olemme huomanneet, että helpompaa olisi asua jossain, mistä ei tarvitsisi ensin ajaa kuutta tuntia johonkin suuntaan päästäksemme tekemään jotain.

Vielä on hieman muuton ajankohta auki, se saattaa tulla hyvinkin nopeasti, mutta ainakin kuukauden sisällä. Tässä täytyy alkaa järjestämään asioita pikapikapikavauhtia ja vain toivoa, että kerkeäisi saada kaikki asiat kuntoon.

Ja pssttt. Jos jollain on tiedossa hyväkuntoinen vuokrakolmio järkevien kulkuyhteyksien läheisyydessä, heitä mailia!

7 kommenttia:

 1. Hui hurjaa ja onnea kovasti uusille tuulille! :) Mahdetaanko ehtiä Jeppiksen sisustuskaupparundille lainkaan kuukauden sisällä? :D

  VastaaPoista
 2. Onnea kovasti uusille tuulille ja löydätte paikkannne varmasti nopeasti pääkaupunkiseudun sykkeestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti <3 Tästä ja kaikista aikasemmistakin kommenteista!

   Poista
 3. Onnea uuteen suuntaan. Viihdytte varmasti hyvin täällä pääkaupungissakin.

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡