ABOUT

Hei siellä.   Metkaa, että löysit tänne blogiini , tervetuloa 2 x ILOn kulisseihin. Blogin rustaajana Jenni, Pohjois-Pohjanmaalta. Olen 24 -vuotias sisustus- ja kalusteartesaani ja töitä teen alalla suunnittelu- ja myyntityössä. 

Blogissa sisustetaan kotiani, muutaman vuoden vanhaa rivitaloasuntoa, jossa itse alunperin ihastuin nerokkaaseen pohjaratkaisuun, kolmen metrin huonekorkeuteen ja valtaviin ikkunoihin, jotka takaavat valoisan ja avaran tunnelman läpi tuvan. Onnekseni minulla on myös läntit vihreää molemmin puolin taloa ja valtavan suuret katetut terassit, joiden myötä piha-aiheisiakin postauksia syntyy lukuisia joka suvi.

Sisustus on elämäntapani ja työni, joista luontevasti pääaiheeni blogiini sain. Tyyliksi olen suurimmaksi vaikuttajaksi ottanut skandinaavisen minimalistisuuden. Omaan kotiini twistiä tuo pienet, toisinaan rohkeatkin yksityiskohdat, jotka hyvin usein ovat omaa taidetta tai diy-projektejani. Näistä luonnollisesti syntyy toinen pääaiheeni blogille sisustuksen rinnalle.

"Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo" oli ajatukseni, kun blogini perustin keväällä 2014. Kokeilen rohkeasti ja työn alla on lähes taukoamatta projekti jos ei toinenkin. Toisinaan hulluista inspiraatioista syntyy kuitenkin yllättävänkin mainioita lopputuloksia. Ja tahdon jakaa tuotokseni, ne suuret - pienet iloni. Lisäksi sisustuksen saralla olen kokoajan "tutkimusmatkalla". Ahmin intohimoisesti tietoa alan eri osa-alueilta ja haluan olla myös tietoinen trendeistä.   Jaan blogissa minua eniten inspiroivimmat uutuudet, ideat ja löytöni. Kuitenkin haluan korostaa, että en missään tapauksessa ajattele, että tärkeintä kodin sisustuksen olisi pysyä aallon harjalla, vaan tärkeämpää olisi näkyä "elettyä elämää" ja asujien mieltymykset. Itse panostan sisustuksessa mieluiten trendien sijasta ajattomaan designiin.

Vaikka blogissa pääosin pyöritään sisustuksen ja kodin ympärillä, heittäydytään täällä välillä syvällisemmäksikin. Ajatuksia elämästä ja ihmisistä. Hentona ja hauraana tai vahvoina omina mielipiteinä, tilanne sen suhtaumisen sitten sanelkoon. Välillä heitetään myös lenkkarit jalkaan tai sormet jauhoihin, urheilua, kaunetta + hyvinvoinita ja leivontaa myös hieman lisänä siis.

Kiitos kun pysähdyit tänne, ja lämpimästi tervetuloa matkaan. Mukaan polulleni pääset myös snapchatissa Jenni2xilo. Ajatuksia tai kysymyksiä, yhteistyötä? Heitä epäröimättä sähköpostilla: kaksinkertainenilo@gmail.com

Yhteistyönä tehdyt postaukset on aina merkitty BLOGIYHTEISTYÖ -tagilla.

Kuvat ovat aina omiani, ellen toisin mainitse. Ethän käytä niitä ilman lupaani tai linkittämättä.
/// Oh, hi there!  My name is Jenni and welcome to my blog: 2 x ILO. This blog is all about interior design, my diy-projects and lifestyle; everything that inspires me. I hope you'll feel as inspired as I am. Thanks for stopping by. 

All Pictures are taken by me. Please, respect the copyrights. Don't use my pictures without my permission. If you borrow them, remember to link!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡