11. huhtikuuta 2014

PALJON AURINGONPAISTET JA VÄHÄN SATTENROPPINA
Kun päivät alkavat pidetä, kun valo ihana iloa päiviin tuo.. Silloin juhlaa ja humua meidän suvussa riittää! Merkkipäiviä on vietetty ja lisää mukavaa on luvassa.. Ensimmäinen kierros takana.

Askarrellen etsin juhlatunnelmaa ja oikeassa tunnelmassa oltiin jo hyvinkin pian. Äidille kevyttä naisellista höm höm hömppää ja veljelle junioreiden kuuminta kivaa, rullalautailua..
Sopivia pitsireunuksia ei löytynyt. Sekä otsikon ("onnea äiti"), että ympyrässä olevan runon pitsit ovat pitsin kuviointia lukuun ottamatta itse nikkaroitua... 

Internetistä löysin sopivan pitsikuvion, jonka palastelin ja muodostin palasia rinnakkain sovittelemalla ympyrälle reunuksen. 

Sen jälkeen täytyi löytää runon pitseihin sopiva pitsi. Haastavempi tapaus kun niin voimakasta herkkyyttä jo runsaasti kortti sisälsi... Etsin, selailin, tutkin, kaivamalla kaivoin ja luovuttamaton löytää.. 

Käsittelyyn joutui sekin... Muokkasin leikkaamalla, rajaamalla, päällekkäin kuvia liittämällä tarpeeksi pitkän ja yhtenäisen rikkoontumattoman pitsijonon koneella ja tulostin tapauksen.. Loppu hoitukin tutulla leikkaa ja liimaa -tyylillä.Joffe, oma pieni rakas jo yhdeksän! Mihin yhdeksän vuotias poika voisi päivänsä käyttää? Annetaan siskon suurin rakkauden käsin syntyneen kortin kertoa valtava osa veljeni tämän hetkisestä elämästä..


Googlettelin mustavalkoisia printtejä, joista tulostukseen pääsivät silmälle sopivimmat kuviot. Rullalautamallin leikkasin, jota apuna käyttäen syntyi 18 samankokoista lautaa, kaikki tyylikkäällä dekillä varustettuna. Uskottavammaksi laudat saatiin kun rullat ja trukit sain tussilla mukaan.
Lahja kainaloon ja kutsuille. Veimme sankareille yksinkertaisen, mutta varmasti maistuvan yllätyksen.


Cake popsit niin valkoisessa kuin ruskeassa suklaassa pyörittelin ja jopa vähän sattumaksi herkullista täydennystä daimista lisäilin..


Tämän ihanan reseptin ja mukavan lahjan meille mahdollisti viime viikolla postilaatikkoon jätetty Pirkka-lehti. Kantavat nimeä pääsiäistikkarit!

Samaiselle pikkusankarille piirsin myös asiaan kuuluvat kutsut kaverisynttäreille viime viikolla. Toive vaatimus aiheelle oli selkeä, skeittausta tietenkin. Muistelin veljen skedepukeutumistyyliä ja hahmottelin sen kutsuun istahtaneelle kaverille. Kyllä lämmitti tekijän pientä mieltä suora, empimätön hyväksyntä itse kutsulle ja kaverin releille.

Huomaatteko kutsu-tekstissä seikkailevat skeittarit? :)

Onnea, onnea vielä päivänsankareille 5.4 ja 9.4! 

4 kommenttia:

 1. Tämän postauksen jälkeen osaan arvostaa kauniita korttejasi vielä enemmän Jenni!♥ kun tiedän kuin paljon niihin näet vaivaa. Niissä näkyy aina sun oma persoonallisuus, ne on uniikkeja ja siks just niin ihania!♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä sitä ei murujensa vuoksi... ;) <3

   Poista
 2. Ai, se kutsu oli sun tekemä! Oot kyllä taitava! Ihasteltiin sitä kutsuttujen kans :)

  Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Suvi, kiitos! :) Joffe kävi kylässä ja esitti pyynnön.. Mieluinen tehtävänanto! :)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡