17. huhtikuuta 2014

PIENIN ASKELIN PYHIÄ PÄIN

Onnellista kiirastorstaita kaikille! Nyt on virallisesti aika kuuluttaa pääsiäisen tunnelmiin virittäytyminen alkaneeksi. 

Keli on kovin harmaa ja melkein tekee mielenkin tummemmaksi, mutta lähetysvistä pyhistä saa jalan ja mielen hilpeäksi. Olo on oikeastaan aika kepeä sittenkin! 


 Annan oman panokseni tunnelmaan virittäytymiseen pääsiäisaiheisilla kuvillani. Toivottavasti onnistun nostattamaan ajatuksiasi hieman keveämmälle tasolle. Hyppää mukaan ja anna pääsiäisen viedä!

En virvon varvon virpojia jaksanut odottaa ja askartelin meille itse vitsat jo viime viikon alussa. Koristenauhat tylsät yksinkertaiset, valkoiset leikkelin ja kissoihin asettelin. Hetken hengähdin ja koko kasan maljakkoon sievään pystytin.

Itseäni myöhemmin olalle taputin ja kiitoksen annoin, kun ei meille sunnuntain koittaessa noitaruuhkaa tullutkaan ja kovin, kovin oksattomaksi olisimme jääneet... 

Mutta yhdelle oivalle noitajengille erityiskiitoksen annan. Kovasti nuo persikan värisin höyhenkoristein höystetyt kaksi oksaa tuovat iloa minun valkoisin rusetein varustetun puskani keskellä!

Pysähdy, huokaise, henkäise ja nauti nyt. Ideoi jotain makeaa ja mainiota puuhaa perheen kesken tai ihan vain ole ja öllötä. Toivotan kaikille muhkeita pääsiäispyhiä!

4 kommenttia:

 1. Kiva, että sääkin oot tänne päässy tänne "blogisiskojen perheeseen" :D haha! yäk.
  Mut niin, vastailinkin tonne oman blogin puolelle äskettäin. Mutta oikeesti mullahan yhtäkkiä täksikin illaksi tekemistä, kun luen sun blogin. En nääs yhtää oo tienny tällaasesta :) Ja tätäpä varsin mukavakin on lukia kun hyvät tekstit, joihin liitetty hienoja kuvia niin ilomielin.

  Ja ota tuo invalidi tunnistus pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda!

   Niin, kovinhan olen vielä uusi tällä tiellä! :) Ja liekö riittää illaksi asti vielä näillä teksteillä tekemistä, mutta toviksi toki:) Toivottavasti tykkäät näkemästäsi ja lukemastasi;)

   Ja vielä on pulmia päivittäin bloggerin, tunnusten ja kaiken kanssa. Kyllä kaikki vielä saadaan kuntoon, toivottavasti..

   Poista
 2. Huippu blogi! Hyviä kuvia ja tekstejä! ;)
  -iida

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡