14. toukokuuta 2014

BIRTHDAY CARD IDEAS TO TRY OUTToukokuussa meillä riittää kemuja joka viikolle. Ja nimenomaan syntymäpäiväkarkeloita! Nepä ovatkin kivoja, pieniä ja kevyitä juhlia...

Onneksi inspiraation puroni kortteihin ei ole tyrehtynyt kovassa tahdissamme. Kortteja valmistuu sitä mukaan kuin kutsuja karkeloihin!


Tässä varsin keväinen korttimalli. Harmaa, ankara keli riipottaa meitä täällä tuulisessa merikaupungissa... Mieli tummenee ja kaipaa jo kovin kesää. Tässäpä oima roiskaus kesäisiä värejä, alkaapahan taas poskipäät kohoilla ja huulet kaartua hymyyn.

Koko kortti kokonaisuudessaan valmistui koneella. Askartelut ja näperrys eivät näy tässä. Säätöjen ja säätöjen jälkeen sain koko kolmiokasan komeaan riviin -> tulostus ja that's it.

Nämä pienet lintuset lentelivät onnea toivottamaan rakkaalle kummipojallemme. Siellä ilmapallot nokissansa oikein suurta onnea sirkuttivat! Vesiväreillä värin pintaansa saivat sekä pallot, että siivekkäät. Välittyikö kesämieli? :)  Ensi viikolla pitäisi räjähtää, mahtavaa!

7 kommenttia:

 1. Hei! Uusia blogeja etsimässä... ja löysin sinut!

  Sinulle on myös haaste blogissani: http://myttyra.blogspot.fi/2014/05/haaste-11-11-11.html

  VastaaPoista
 2. Hei myttyrällä! Ihana, että löysit. Ja lämpimästi tervetuloa mukaan! :)

  Kiitos haasteesta. Sain juuri myös sen eräältä toiseltakin. Lienee sallittua yhdistellä hieman kysymyksiänne...?! :)

  VastaaPoista
 3. aivan ihania lintusia korteissa! mä sain hieman päivitettyä havukasta. kovin on vielä hakusessa että miten tuo tuosta lähtee, mutta ihana että on vielä seuraajia, ja en kyllä lopeta, hiljaa hyvä tulee :D Kiitos haasteesta! katotaan saanko otettua vastaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selja kiitos! :)

   Ihana päivitys, täällä innokas käy heti lukemassa! Saisit päivitellä ahkeramminkin;) Mutta totta, hiljaa hyvä tulee...

   Ois tosi ihana kun jaksaisit vastata! :)

   Poista
 4. Ihana toi lintu -kortti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! <3 Ihana blogi myös sinulla :)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡