25. kesäkuuta 2014

MIDSUMMER


Palataanpas mattimyöhäisenä hetkeksi viime viikonloppuun, juhannukseen mahtavaan. Tämä kuvapläjäys on jo armottomasti myöhässä, niin kuin monesti saatan olla vaikka minäkin... Alkuviikko on ollut yhtä hulabaloota, kovinkin ihanaa sellaista. Eilenkin vietettiin loistavalla naispoppoolla mökki-iltaa Puolasta kesälomalle Suomeen tulleen ystävämme kunniaksi. No mutta, turhat jorinat pois ja palataanpas siihen juhannukseen. Vietimme keskikesän juhlan mökillä Syötteellä, Suomen eteläisimmällä tunturilla. Kelithän olivat todella kurjat, niin kuin joka puolella muuallakin Suomen maata. Seura taas kompensoi loistavasti sään ja meillä oli vallan lystiä. Koko viikonloppu meni niitä perisuomalaisia juhannusperinteitä kunnioittaen. Hyvää ja herkkua masuun ja sitten saunaan.

Viikonloppu jätti jälkeensä melkoisen möhinän vatsaan... Amerikkalaiselta ystävältäni kuulin Detoxista ja kiinnoistuin niin kovin. Oletteko te tästä kehon puhdistuskuurista kuulleet? Ja vielä tärkeämpää, oletteko kokeilleet? Päätin tömäyttää kuurin käyntiin heti juhannuksen jälkeen ja kolmatta päivää mennään jo, ja vieläpä hymyssä suin. Jos jollakulla löytyy kokemuksia, naputtelehan niitä ihmeessä kommenttilootaan! Onko tämä huuhaata, hömppää vai saadaanko oikeasti kyytiä kuonalle? Entä kiinnostaisiko teitä kuulla sana jos toinenkin tästä? 

Ihanaa keskiviikkoiltaa ihmiset! ...Ja vielä huominen ja perjantai (klo 16.00 saakka) aikaa osallistua A R V O N T A A N!!

12 kommenttia:

 1. Ihanat juhannus tunnelmat :-) eikä yhtään liian myöhään :-) kiva kun laitoit :-)

  Tämä oli ensimmäinen kevät kun en käyttänyt tuota puhdistus kuuria. Olen sen hyväksi todennut ja aina kevään kynnyksellä se on ollut mahtava aloittaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Seija! ;)

   Niinkö? Kerros lisää! :) Muutitko ruokavalion vai käytitkö niitä detox-valmisteita vai millä konstein? Olisin kyllä kiinnostunut kuulemaan enemmänkin, aika huonosti löytyy tietoa nimittäin koko detoxista..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina, ihana oli juhannuskin :)

   Poista
 3. Että näitä juhannuskuvia kelpaakin sitten katsella ja yrittää samalla virittäytyä edes jonkin näköiseen kesäfiilikseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, kyllä tässä joutuu monelaisin vippaskeinoin yrittää virittäytyy siihen kesätunnelmaan kun ei säiden herra ole nyt kovin armollisella tuulella ole ollut :/

   Poista
 4. Ihania ja raikkaita kuvia kelpaa katsella :). Aurinkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Aurinko tästä kaivataankin, lomalaskenta lähtenyt jo käyntiin. Enää ei muuta puutu kuin itse aurinko armas! :)

   Poista
 5. Minä olen yhden kerran detox kuurin juonut, oli kyllä niin yökkiä että koville otti että sain sen alas. Äitini käyttää tuota myös silloin tällöin ja hänellä on tähystetty suoli monta kertaa ja lääkäri on sanonut että tuosta kuurista johtuen äidilläni on aina tosi puhdas suoli. Mitä se sitten tarkoittaakaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Johanna, kiitos kommentista. Tähystyksen kokeneena voin sanoa, että helpommalla pääsee äitisikin kun on puhdas suoli ;)

   Minä en ole niihin juomiin sekaantunut. En ikinä ole lähtenyt noihin juotaviin kuureihin. Olen älyttömän huono saamaan alas niitä ja toiseksi, uskon ehkä enemmän ruoka-annoksiin tehtyihin muutooksiin. Olen käytännössä siis muuttanut koko ruokavalion detox-ohjeiden mukaiseksi.

   Tässä jännätään, kuinka käy. Ensimmäinen minkään sortin kuurini ikinä! ;)

   Poista
 6. Nams miten herrrkullisia kuvia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei S! Kiitos! :) Oikein niitä syvälle iskonneita suomalaisia tunnelmia ;)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡