21. heinäkuuta 2014

CARD IDEAS
Nyt kun pääsimme tähän kortti-ideoiden makuun niin laitetaanpas heti perään toinenkin tällä viikolla valmistunut kortti. Pääsimme viettämään kahtia rippijuhlia tänään kauniina kesäsunnuntaina. Soijaa tietenkin meinasi juhlavierailla hiukan puskea ja totaalista kakkuähkyä ei päästy kokemaan näissä juhlissa, kun kuumuus vei voimat osaltaan jopa juhlaherkkujen nauttimiselta. Mutta kaiken kaikkiaan ihanat juhlat! Juhlavaatteista eroon pääsemisen jälkeen saimme vielä viettää iltaa upeissa grillijuhlissa ja juuri oikean lämpöisessä paljussa pulikoiden. Kiitos järjestäneille!

Muutamat teistä ovatkin heittäneet kommenttia uudesta bannerista. Ulkoasun päivitys jatkuu katastrofin jälkeen tässä sivussa kaiken aikaa. Mitäs tykkäätte bannerista? Mielestäni kuvaa osuvammin blogin ydinideaa: jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. Ja mikä tärkeintä, kuvaa mielekkäämmin minua ja tyyliäni.

Ja hei, olen hiljattain aktivoinut Instagramin saralla. Kuva-aiheet ovat huomattavaasti laajemmat kuin blogissa, eikä niin genre-uskollisia. Tervetuloa seurailemaan, löydät minut nimellä 2xilo. Esimerkiksi tämän päiväistä juhlalookkia ja juhlatunnelmia voit käydä kurkkaamassa Instassa! :)

Ihanaa sunnuntai-iltaa ja loistavaa tulevaa viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Bannerisi on huikean kaunis kuten rippikorttikin.
  Sinulla on silmää kauneudelle.

  Ihanaa helleviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Voi Teija miten ihana kuulla! <3 Kiitos.

  Ihanaa viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡