16. heinäkuuta 2014

DIY: HERBMARKERS PART 2


Aikaisemmin kirjoittelin yrttien nimilapuista täällä ja lupasin palata asiaan kunhan vain jatkojalostus niiden osalta valmistuisi. Tässä sitä nyt ollaan onnellisena uusien merkkien kanssa. Olinpa tosiaan kovin hölmö silloin maaliskuussa tehdessäni noita aikaisempia merkkejäni. Talven tuivertamilla aivoillani olin vallan unohtanut kesän ihanan auringon säteiden merkityksen... Kuinka ne lämmittävät ja antavat valoa meidän kaikkien elämään, myös yrttien. Niin kävi, että yrtit onnistuneesti itivät ja kovin kasvamaan innoistuivat. Niin vain kasvoivat ohi ja reippaasti yli nimilappujen. Jäivät merkit kovin lyhyeksi ja yrttien sekaan katosivat. Siellä yrttien seassa ne seisoivat ja lopulta sokean kasteluni tuloksena lopullisesti tuhoituivat... Näin ne antoivat minulle mahdollisuuden miettiä kokonaan uudet merkit kun ne joka tapauksessa uusiksi jouduin ajatusvirheeni vuoksi valmistamaan. Niinpä valmistin uudet, ja voi kuinka paljon tykkäänkin näistä enemmän kuin edeltäjistä... Ovat kovin yksinkertaiset, mutta niinpä taitaa olla välillä vähän valmistajansakin. Nämä nimikyltit tein niin, että jätin tulostuksessa paljon ympärille tyhjää tilaa, ja taittelin paperin moneen kerrokseen, jotta tukevammaksi tulisivat. Ja vielä kontaktimuovia reippaasti kolme kerrosta ympärille, etten varmasti kastelukannullani niitä pääse tuhoamaan. Ja plus tietenkin tärkein, nämä ovat kasvaneet pituutta kaksinkertaisesti aikaisempaan sukupolveensa nähden, joten siellä ne nyt komeasti rivissä tököttävät ja eivät varmasti jää yrttien sekaan. Ylväästi omana itsenään seisovat ja nimeänsä kuuluttavat.

18 kommenttia:

 1. Nuo on niin hienot ja pirtsakat :-) aivan loistavat :-) osaat tehdä niin kivasti ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seija voi että ihana kuulla <3 Kiitos paljon!! :)

   Poista
 2. Ompa ihanat yrttilaput :) Taste me, eat me - lappu on suosikkini. Kaunis uusi banneri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Myös mieheni suokkarikyltti ;)

   Ja ihana kun huomasit bannerimuutoksen, kiitos kaunis! :)

   Poista
 3. AIVAN ihania kylttejä!! :)
  Yksinkertaista, mutta niin hauskaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aino-Kaisa kiiiitos! :) Keep it simple! ;)

   Se tahtoo olla, että aina lähtee yrittämään monenlaisia juttuja ja loppujen lopuksi kun poistaa kaikki ylimääräiset röyhelöt niin huomaa olevan parempi :)

   Poista
 4. Hienot! Minä tein omat kasvitikkuni keramiikasta, niin ei tarvi varoa kastelun kanssa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyde!! Oi ootko esitellyt niitä blogissasi? Minä en ainakaan ole huomannut! Olisi ihanan nähdä ne! ;)

   Poista
 5. Ihanat ja tyylikkäät! Kasvitkin näyttävät upeilta, kun noin upeat nimikyltit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos! :) Tuntuu, että yrtit myös maistuvatkin nyt paremmalta ;)

   Poista
 6. Kiva taa paivitetty ulkoasu! Hienot nimikyltit myos :D Mina yritan saada ainokaisen basilikan pysymaan elossa.. nuupahtaa paiva paivalta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heei Kääthri ♡ Ihana kun kommentoit! Kiitos, made my day! ♡

   Kyllä minullakin muutama yrtti nuupahti, mutta uutta yritystä ja nyt menee jo paljon paremmin! ;) Tsemppiä basilikan kasvatukseen, siellä on varmaan liian lämmin! ;)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡