14. heinäkuuta 2014

KATASTROFIKyllä, ihan todellinen disaster. Eilinen ilta venyi ällöttävän pitkälle yöhön, kun yritin paikailla tekemiäni virheitä. Koko keho kihisti kiukusta ja ankara ahdistus iski päälle. Menin mokamaan koko blogini ulkoasun ihan todellisesti. Pyydän anteeksi jokaista eilisen illan kaaoksen aikana vieraillutta. Pyydän anteeksi tätä sekamelskaa mikä edelleen on päällä. Pyydän anteeksi, että menee hetki saada kaikki korjatuksi. Pyydän anteeksi jo valmiiksi jos tämä tulee vaikuttamaan myös postaustahtiini... No kuitenkin jollain tapaa järkevän näköiseksi sain tämän jo onneksi viime yön aikana paikkailtua. Ehkä tämä on jotain sellaista mitä jokaisen bloggaajan täytyy kokea, opetella kantapään kautta. Näin siis käy kun aloittelija luulee osaavansa jotenkuten jo koodata. Mutta nyt lähetään rakentamaan pikkuhiljaa taas entistä parempaa 2 x ILOa... Teitä lukijoita on tullut taas mukavasti uusia mukaan, kiitos kaikille mukaan tulleille ja lämpöisesti tervetuloa mukaan! Kyllä se tästä, after all tomorrow is another day!

19 kommenttia:

 1. Ihan turhaan pyytelet anteeksi.:) Blogi ulkoasu on ihan mahdottoman upea, ja niin kai se on, että virheistä oppii. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään oppisi tekemään paremmin jos ei välilla menisi mönkään! ;)

   Kiitos Taina, aivan ihanaa ja lohduttavaa kuultavaa!! <3

   Poista
 2. Auts! Voin hyvin myötäelää tuon turhautumisen ja kiukun tunteen. Mutta ulkoasu on oikein kaunisnja viihtyisä, joten älä huoli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Maikki, kiitos tuesta! <3 Kyllä se harmitti, kova väsymys iski jo päälle, mutta en vain yksinkertaisesti kehdannut jättää kaikkea sekaisin.. Näistä sitä oppii :)

   Poista
 3. Tsemppiä! Itsekin olen kokenut pieniä vastoinkäymisiä, kun haluais koodata, mut taidot ei ihan kaikkeen riitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iisa <3 Kyllä tuli aikamoinen opetus, että kaikkeen ne ei taidot riitä. Mutta kun olisi vaikka ja mitä ihanaa mitä haluaisi koodata kyllä. No kyllä minä taidan silti yrittää vielä ;) Varovaisemmin askel kerrallaan vaan tällä kertaa ;)

   Poista
 4. Äläpä huoli! :-) Laitat hiljalleen kuntoon kun ehdit ja älä ota painetta! :-) Täällä luetaan ilolla juttuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Seija kiitos, on kyllä lohduttavia luettavia nämä teidän kaikkien kommentit <3 Ihania lukijoita siellä! :) Ihana kuulla, että siellä luetaan ja vielä ilolla!! :)

   Poista
 5. No voi harmi juttu...itsellä kanssa käynyt moka jos toinenkin ja tiedän miten harmittaa...vaikka vain blogista onkin kyse..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka se onkin vain blogi, kyllä.... Mutta ehkä toisaalta kun se on juuri blogi, paikka - missä välität kuvaa itsestäsi ties kenelle... Minkälaista vaikutuksen haluat antaa, lähettää ihmisille!? :)
   Mutta onhan tämä hyvin hyvin pieni murhe kuitenkin kovassa elämässä :) Nyt jo melkein naurattaa!

   Poista
 6. Eh, hienolta ainakin tänne näyttää :))! Mä en ole itse uskaltanut lähtemään koodaamaan ulkoasua. Tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei S, kiitos tsempeistä <3 Ja niin hymyn nostattavaa luettavaa:) Kylläpä se tästä!! Teidän lukijoiden tuellanne...<3

   Poista
  2. Ja niin vielä sinulle, jos et tosiaan ole koodannut yhtään... Niin olet kyllä aikamoisen upea esimerkki siitä, miten perusvalinnoillakin voi saada upean ja suositun blogin! Ja ennen kaikkea ulkoasultaan kauniin blogin;) Ei siihen aina koodinpätkiä näemmä tarvita...

   Poista
 7. Voi voi, näitä käyy, mutta hyvältä nyt ainakin näyttää jo!! :) Ei mitään vikaa ;)
  Niin ja ihan mahtavia terassikuvia edellisessä poustauksessa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aino-Kaista!! :)

   Niin voi voi tätä se on!!! :) Mutta mukava kuulla! <3 Ja nämä kommentit lukiessani huomaan, että minulla ei ole mitään hätää! Sieltähän löytyy niin ihania ja ymmärtäväisiä lukijoita, että ihan olen äimän käkenä....

   Poista
 8. Minä en ole huomannut mitään, hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 9. Tosi hyvältä näyttää. Itse olen koodauksessa ihan älyttömän huono! Sivut näyttää jos nyt tosi hyvältä, enkä huomannut mitään. Tee siis muutokset ihan rauhassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Laura, niin niin mukava kuulla! :) Otetaan siis ajan kanssa, jospa tuloskin olisi sitten parempi ;)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡