29. heinäkuuta 2014

NIIN LOMALLA
Hoi hoi hoi! Täällä ollaan ja täynnä voimaa! Energiaa ja iloa on itseemme imetty. Pahoittelen päivä tolkulla kestänyttä blogihiljaisuutta, mutta antaakas kun kerron... Viime viikolla pakkasimme ukkokultani kanssa lainakärryn ja hyppäsimme rattaille. Olimme vihdoinkin matkalla tämän kesän ainoalle lomalle ja päätimme unohtaa velvollisuudet ja stessin. Myös blogi sai luvan levätä hetken.... Käänsimme tosiaan ratin kohti Etelä-Suomea ja aloitimme ankaran ajomatkan. Ennen kuin saavutimme kauniin pääkaupunkimme, pysähdyimme kuitenkin hetkeksi rallikaupunkinakin tunnettuun Jyväskylään. Yövyimme idyllisellä campingillä, missä mustikkarinteet alkoivat rönsyilemään aivan vuokramökkimme portaikolta ja päätyivät kauniin järveen rannalle. Auringon heitellessä aamun ensimmäisiä säteitä järvelle, söimme runsaan aamupalan tulevaa messupäivää varten. Niin sitten kiersimme Äijälänrannan upeita messukohteita seuranamme huutava jano sekä armoton hiki ja kuumuus. Messujen anti oli mukava yllätys, kohautti allekirjoittanutta kovemmin kuin aikaisempina vuosina. Palataan vielä muutamalla sanalla ja kuvalla messuihin omalla postauksella myöhemmin.

Jyväskylän jäädessä taakse, jatkoimme matkaa kohti kesäistä Helsinkiä. Voi kuinka kyseinen kaupunki on kesällä ilo silmälle! Niin upea. Meille oli järjestetty koko viikonlopuksi ihanaa ulkoilma-ohjelmaa, jotka mahdollistikin upeat säät. Mieli on kotiin palanneilla niin kiitollinen kaikesta viikonloppuna tapahtuneesta. Loistavasti järjestetty ohjelma sekä majoitus (kiitos J,M,P!) ja kasa uusia ihmisiä, joihin oli hienoa päästä tutustumaan. Sekä tietysti vanhoja mahtavia tovereita jopa vuosien takaa, joiden kanssa oli ilo raataa pitkästä aikaa! Pääsette viikonlopun menoihin mukaan näillä muutamilla kuvilla. Kuvat ovat puhelimella otettuja, joten anteeksi tämä rakeinen laatu. Tunnelma korvatkoon!

Nyt täysisä voimin kesän viimeiselle lomaviikolle. Myös blogi herää jälleen ja minulla onkin roimasti ihania päivityksiä luettavana. Aurinkoisia päiviä ja ihania hetkiä kaikille!

26 kommenttia:

 1. Ihania lomakuvia! Ihastelin niitä jo instassakin :) Meiltä jäi asuntomessut tänä vuonna väliin, mutta mitä lehdistä ja netistä olen katellut, niin tuntuu todellakin olevan paremmat messut kuin vuosiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos Johanna! :) Insta on kyllä niin näppärä, kulkee mukana paikkaan ku paikkaan, päivitykset onnistuu nopeammin! :)

   Harmi, että jäävät väliin:/ Siellä oli kyllä paljon näkemistä tänä vuonna! :)

   Poista
 2. Kivalta näyttää teidän loma! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja olikin kiva! :) Sitä parasta, eli loistavaa seuraa :)

   Poista
 3. Lomalla kuuluukin kaikki heittää ja jättää taakseen, rentoutua ja ladata akkuja... kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SJ! :) Kyllä se tekee vain hyvää vain välillä olla! :) Kaikki tarvitsee sen joskus.

   Poista
 4. Aika ihanaa olla NIIN lomalla ja saada akut ladatuksi. Ihania kuvia! Mukavaa ja leppoisaa loman jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anu, kiitoksia! :) Kyllä se loma on täällä kotonakin kuuluttanut itseään jo monta viikkoa, mutta kun sitä vietetään kaksin - on se niin loma jo! :)

   Poista
 5. ihania kuvia!<3 niin ihanasti osaat kirjoittaa että pääsee itekin eläytymää loman makuun tuon tekstin myötä ;) :D jotenkin aistii että on ollut tunnelma niin kohdallaan!! Kiva että oli oikein mukava loma! :) odotan innolla tulevia päivityksiä :) asuntomessuiltakin,on hauska nähdä mitkä sua kohautti ja onko samoja juttuja jäänyt itelläkin mieleen :) rentouttavaa viimistä lomaviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos! <3 Ihana, että pääsit tunnelmaan - tunnelmaan loistavaan. Vahvasti epäilen, että liekö samat? :o Eihän sitä tiedä, kommentoi sitten! ;) Pitääpä olla yhteydessä, pitäisikö minun ajella tässä viimeisen lomaviikon kunniaksi vaikka sinne.... Kuuluillaanpa! :)

   Poista
 6. Ihania kesäisiä tunnelmia ja kuvia!
  Mainiota viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teija, kiitos!! :)

   Oikein aurinkoista viikon jatkoa myös sinulle <3

   Poista
 7. Loma on niin ihanaa aikaa! :-)

  Mukavaa loman jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onko parempaa?

   Kyllä tämän jälkeen jaksaa taas tehdä vuoden töitä, että ollaan taas lomalla! :)

   Poista
 8. Aivan ihania lomakuulumisia ja kivoja kuvia! Mukavaa, että olet päässyt käymään täällä Jyväskylässäkin:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! <3

   Jyväskylä on kyllä kanssa aivan todella upea kaupunki, ainakin näin kauniissa kesäsäässä! ;)

   Poista
 9. Loma ja kesä on ihmisen parasta aikaa!! LOVE IT! <3 <3 Täällä myös ollaan nautittu täysin siemauksin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KYLLÄ! Kesä on kyllä ihmisen parasta aikaa <3 On kyllä näyttänyt teidänkin lomailut upealta, instan puolelta seurailtu myös loman aikana. Sitä ei sentään raskinut jättää tauolle ;)

   Poista
 10. Oi että, ihanasti on saatu talletettua lomantuntua myös kuviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Maikki, kiitos <3 Ihana kuulla, stressasin ensimmäisten puhelinkuvien lataamista tänne niin.... :)

   Poista
 11. Ihania kuvia. Kyllä lomalla vaan on niin mukavaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruut, eikö vain?!! <3 Tämä täydellinen kesä on kyllä ollut aivan mahtava, niin upeat lomasäät, että ei koskaan... Aina samoihin aikoihin lomalla! ;)

   Poista
 12. Ihania lomakuvia! Me ollaan myös lomailtu ja blogien lukeminen on jäänyt. Nyt pitää munkin lukea ja paljon päivityksiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura <3 Se on oikein, pikkupause tekee vain terää! :) Oi minulla onkin valmiiksi välilehtiä välilehtien perään, joita lukea. Pikkuhiljaa pyykkikone pyörinyt, koti näyttää kodilta ja oma blogi päivitelty ja voi rauhassa alkaa käymään ihania blogipäivityksiä läpi... Onneksi on loma niin kerkeää rauhassa ;)

   Poista
 13. Helsinki on kyllä ehdottomasti kesäkaupunki :) Ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia 😊 Helsinki on kyllä täydellinen kesällä, ja toki kiva talvellakin 😊

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡