30. elokuuta 2014

EN IKINÄ - HAASTEIhana Maikki haastoi minut kertomaan pyörtämistäni sanomisistani. No... Kylläpä minäkin olen taitanut joskus lauseeni aloittaa : "En ikinä...". Hetkeksi kun pysähtyy välähtää kaksi asiaa mieleeni vauhdilla. Pieniä pyörtämisiä on toki varmasti tapahtunut , mutta mieleeni tulee kuitenkin nämä kaksi elämääni jysähtämällä muuttanutta asiaa... Erityisesti tämä toinen todellakin muutti tämän naisen tien ihan toisille urille. Kun hän oli aina sanonut, että ei koskaan voisi ihastua oman kylän poikiin. Silmät suljettuina kulki oman kaupunkin kylänraittia ja jätti jätkät omaan arvoonsa.. Junteiksikin saattoi nimittää, pienestä kaupungista kun kotoisin oli... Asui välillä pitkiäkin pätkiä ulkomailla, muualla kaupungeissa. Suunnitelmissa oli saada koulut pakettiin ja poistua paikalta. Mitä nopeammin, sitä parempi. Ja niin se elämänsä suurin rakkaus ilmestyi kuvioihin joistain pikkupiilostansa. Mutta silmät sidottuna oltiin. Ei, ei, ei. Kunnes viimein heräsi, tässäkö se on. Mutta eihän se voi, olen vielä täällä. No mutta, tarina sai onnellisen lopun ja neiti pyörsi sanansa ja päätyikin rouvaksi, onnelliseksi sellaiseksi.

Toinen mainitsemin arvoinen asia kun täällä blogimaailmassa ollaan, olisi tietysti tämä itse bloggaus. Minä en ikinä kirjoita blogia. Tai julkaisi omia kuviani blogissa, saatika oman kodin kuvia blogissa. Näin sanoin monta vuotta blogin kirjoittamista kyselleille. Ja kas kas, hei vain kaikille 2 x ILO:n lukijoille! :)

18 kommenttia:

 1. Hauska postaus:)! Ihana juttu, että "En ikinä..." ei toteutunutkaan blogin kirjoittamisen osalta! Hienoa, että päätit perustaa blogin♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ja onneksi mieltä saa muuttua, ja onneksi mieli muuttuu ;) Monta ihanaa asiaa olisi (jo näin lyhyellä bloggauksen aikana) jäänyt ilman blogia kokematta :)

   Poista
 2. Hitsi, aloin miettimään mun en koskaan-juttua muttei tullut mitään mieleen! Eikun nyt muistan! Sanoin pienenä että koskaan ikinä musta ei tule hoitajaa. Ja kas, mikäs musta tulikaan. Hoitaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, minullakin olisi ammattiin liittyvä ei koskaan tarina!! :D Juuri sitä päädyttiin tekemään, mitä koskaan ei aiottu :) Hauskat ihmiset me! :)

   Poista
 3. Onneksi nainen saa muuttaa mieltään <3 Kuulostaa, että molemmat ei ikinä -päätösten pyörtämisesi ovat olleet huippujuttuja; toinen (etenkin) sinun kannaltasi, toinen meidän lukijoiden kannalta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano Anu<3 Naisen etuoikeus ;) Mutta hei kiitos ihanasta kommentista <3

   Poista
 4. Vähän samanlainen juttu täällä. "Ikinä en enää ota miestä tänne meille harmikseni". Ja no, tuossahan tuo nyt on kolme vuotta meillä asunut, hullu mies joka tahtoi muuttaa akkalauman keskelle asumaan ja tehdä tänne vielä yhden tytön lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kuulostaa jo aikamoiselta selvityjältä;) No ei! Siellä on asenne kohdallaan ja taitaa jonkin muotoisella rakastumisellakin olla asiaan osanta ;)

   Poista
 5. Hih, onneksi molemmat näistä pyörretyistä päätöksistä on tällaisia huippujuttuja, niin ei tarvi harmitella. Toivottavasti ainakaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei siis ei todellakaan! Kiitos vielä sinulle Maikki haasteesta :)

   Poista
 6. Mukava, että aloittamani haaste päätyi sinullekkin :) ja kiva että kirjoitat blogia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäkö oli Sanna sinulta lähtöisin??! :) En tiennytkään! Tiedätkö, että ihana kun olet laittanut tämän liikenteeseen! :) Niin hauskoja juttuja on saanut lukea!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. No eikö vain? :) Mitä itsekin olen muilta lukenut niin kyllä on ollu hauskoja tarinoita :)

   Poista
 8. Nää on aina jotenkin niin hauskoja! Kyllä me ihmiset ollaan sitten kummallisia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin eriskummallisia eläviä! :) Joo kyllä nämä tahtoo saada hymyn huulille :D

   Poista
 9. Älä koskaan sano ei koskaan ;) Mulla kävi ihan sama bloggaamisen kanssa, en ikinä vaihtu jospa sittenkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Never say never, juuri näin! :) No mutta onpa mukava Sara, että kuitenkin perustit blogin ja tosi kivan blogin vielä! :)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡