30. syyskuuta 2014

SYYSKUUN VIKA
Oiva kuu oli tämä syyskuu. 2 x ILO on tässä kuussa alkanut tuntumaan aivan oikealta blogilta. Seuraajia on löytänyt mukaan eri kanavilla, se jos mikä lämmittää kirjoittajan mieltä. Ja kovin suuresti lämmittääkin. Syyskuussa 2 x ILOssa otettiin osaa myös ensimmäiseen yhteistyöhön, Järvikylän Diyrtti-haasteeseen. Ja innostuttiin yrteistä niin vallan mahottomasti. Myös ensi kerran saatiin aikaiseksi kunnon keskustelua. Pohdittiin isosti blogien trendituotteita ja niiden esiintymisen tärkeyttä. Olo oli kovasti kiitollinen kunnon pohdinnasta. Ihanaa kun ruudun toiselta puolelta nousee sormet näppäimistölle ja ottaa osaa. Oikeasti sanoo mielipiteensä ja jättää jälkensä. Kertoo mitä tuntee! Vuorovaikutusta, juuri sitähän sitä toivookin. Kurkistelijoitakin alkaa olla aivan mukavasti, niin kirjautuneita, mutta myös hurja määrä anonyymejä. Juuri ehkä näitä anonyymejä varten perustettiin myös virallinen 2 x ILO facebooksivu ihan vastikään. Jotta pysyt päivityksistä ajan tasalla, tiedät milloin kurkkia. Klikkaile siis ihan rohkeasti itsesi tykkäilemään, jotta homma helpottuu. Varsinkin jos blogger-profiilia et omista. Tykkään niin kovin kaikista tykkääjistä. Muutamia sinne on jo omin avuin löytänytkin, ihan huippu!
TÄSTÄ 2 x ILON VIRALLISELLE FACEBOOK-SIVULLE. KÄY SIIS KLIKATEN!
Syyskuussa myös sisustettiin vähän syksyisemmin. Pyrkimys kohti sisustusblogia alkoi pienin askelin. Siinä sivussa pohdittiin designiä ja kuvattiin jo hiukan kotia. Syyskuussa myös juhlittiin pienen pojan nimeämista ja meidän ikiomaa rakkauden päivää, siis hääpäivää. Yrtteiltiin kovasti ja ommeltiin pojalle puku. Syyskuu oli aivan hyvä kuu. Olethan meille heillä myös lokakuu?

18 kommenttia:

 1. Blogisi on kyllä ihana, upeita ideoita ja ihania kuvia <3 Täällä on aina 2xilo vierailla <3 Mukavaa lokakuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Laura, kiitos ♥ ♥ Kyllä tällaisten kommenttien jälkeen jaksaa aina kirjoitellakin :) Mukavaa lokakuuta myös teille

   Poista
 2. Syyskuu tuntuu olleen hyvä blogikuukausi monille meistä. Ehkäpä se johtuu siitä, että arki on saapunut moniin talouksiin ja ainakin minä tykkään lueskella iltaisin/öisin kivoja blogeja. Sinun blogisi on ihanan todellinen, ei väkisin keksittyjä juttuja vaan ihania sisustus postauksia ja sun omaa elämää. Tykkään kovasti ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti Outi! Ehkä se on juuri se. Ihmiset alkavat taas kesän jälkeen pesiä omissa koloissaan enemmän ja rupeavat miettimään kotia ja hakeutuvat blogien pariin... Ehkä se on just näin :) Mutta vallan suuri kiitos Outi kauniista sanoista ♥ Ihanaa syksyä sinulle! :)

   Poista
 3. Blogisi on ihana joten on mukavaa kuulla että uusia lukijoita on löytynyt <3

  VastaaPoista
 4. Blogis on todella upea ja olen iloinen puolestasi, että uusia lukijoita on tullut! Parhautta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, parhautta ;) Se jos mikä motivoi bloggaamaan aina enemmän ja enemmän. Kiitos S ♥

   Poista
 5. Tämä blogi on kyllä niin huippu! Mielelläni tykkäsin Facebook-sivusta. Ja voin allekirjoittaa tuon tuntemuksen. Mäkin tunnen oloni omalla tontillani nyt tosi kotoisaksi. :) Kiitos ihanista inspiraatioista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsitkö? :) Ihanaa Sonja ♥ ♥ Ja mukava jos sielläkin on hyvä olla :) Kiitos itsellesi ihanasta viestistä :)

   Poista
 6. IHANA BLOGI!

  Piti liittyä lukijaksi heti, on kyllä niin kaunis! Ihanaa lokakuuta sinulle!

  - Jaana / Koti Hämeenkadulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että!!!

   Tämmöset kommentit ne saa niin hyvälle tuulelle ♥ Jo se, että löysit tänne, ja sitten vielä se, että jätät vielä näin ihanan jäljen käynnistäsi! Lämpimästi tervetuloa mukaan ja ihanaa syksyä ♥

   Poista
 7. Ihana blogi ja kauniita kuvia, luettavaa tekstiä ja ajatuksia. Kiitos ♥ Kommentit lämmittävät aina ja tuntuu kivalta, ettei ihan yksinään juttele :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kotilaituri ♥ JA kyllä, se on juuri näin! Moni sanoo kirjoittavansa blogia vain itseään varten, mutta kyllä jokainen kommentti on aina mukava saada, lukea ja vastata! :)

   Poista
 8. Täällä on niin nättiä, että mielelläni palaan lukemaan postauksia. Kommentit ovat blogin suola. Jos ei ole vuorovaikutusta, tuntuu että kirjoittelen itsekseni eikä se ole blogin tarkoitus. Vuorovaikutuksesta syntyy todellakin se 2 x ilo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kati, ihana kuulla!! ♥ ♥ ♥ Kyllä, täällä ollaan jakamassa omaa inspiraatiota, omia iloja. Ja jos joku niistä jotain saa ja kertoo sen, kyllä se on ihan parasta!! :)

   Poista
 9. Syyskuusi on ollut todella kaunis, kuvasi ovat ilo silmälle :)

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡