15. syyskuuta 2014

YHÄ DESIGNITTÄ

 


 K U V A T : V A L M I S T A J I E N 
Hämmentynyt. Yllättynyt. Kiitollinen. Näissä olotiloissa minä kieriskelin viikonlopun. Siksi, että kaikki teidän kommentit edelliseen postaukseen olivat aivan mahtavia, olette upeita. Ihminen on oppivainen. Ja niin vain minä ja sinä siellä voitte olla varmoja, että jokainen koti on rakas koti jollekkin ja myöskin kuvaamisen arvoinen jos niikseen tulee. Esittelit sitten kirpputorilöytöä tai uusinta design-ostostasi. Tai vaikkapa jo kolmatta vuotta samaa sisustusta. Kun teet sen omana itsenäsi ja kotiasi, omaa pesäkultaasi, arvostaen ja rakasten.

Minä haluan pitää kissaa vielä hetken pöydällä ja jatkaa aiheest muutamalla lauseella. Nimittäin korostaa, että voi kuinka minäkin sitä designiä arvostan. Ja monta monituista ostaisin, kotiimme kotiuttaisin. Kaikki yllä näkemänne kuvat kielivät pitkää, pitkää haavelistaani. Mutta, se kuuluisa mutta! Olemme vielä kovin nuoria ja niin monen monta työtuntia on vielä tekemättä. Vielä täytyy hetki raataa. Ehkä ajan myötä mekin asumme siellä unelmien kodissamme ja saan kantaa pitkien haaveilujen jälkeen muutaman design-valaisimen ja -nojatuolin kotiini. Siinä on ainakin suunta johon pyrkiä.

Paitsi. Niiden edellä on monta tärkeämpää vuorta, joiden huipuille ei pääse koskaan, mutta joiden eteen on kuitenkin aina valmis tekemään töitä. Terveys ja hyvinvointi. Ystävät ja perhe. Sosiaalinen elämä ja työ. Ehkä pyristelen näiden kanssa mielummin vielä hetken.

10 kommenttia:

 1. Totta! Ehkä sitten joskus. Elämä menee nopeasti jos ei osaa nauttia tästä hetkestä ja pienistä (halvoista) iloista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimen omaan. Keskitytään tähän päivään, tähän hetkeen, ja jos joskus ton mahdollista toteuttaa haaveita tällä saralla, toteutetaan! :)

   Poista
 2. Ja niistä nauttii sitten ihan eri tavalla, kun niiden eteen on joutunut tekemään ja näkemään vähän vaivaa :) Mieti nyt miten tylsää olisi, jos voisi jokaisen design-haaveen toteuttaa heti ja tuosta noin vain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta Iisa! :) Se olis ihan supertylsää! En usko, että osaisin arvostaa silloin yhtä lailla kun arvostan nyt kun en niitä tällä hetkellä voi saada... :) Hyvä pointti!!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö! Oon itsekin ihan rakastunut. Ja tuo ruskea nahkainen day bed on aivan tosi magee!!! :)

   Poista
 4. Ihana sinä! Meiltä ei hetki sitten löytynyt yhtään design juttua, nyt päätin laittaa tavaraa kiertoon muuton yhteydessä ja niillä rahoilla sain luvan ostaa meille hieman designia. Toivottavasti ne tulevat kestämään meillä pitkään ja pitkään! Onneksi haaveilla saa ja ihan hyvä ettei kaikkea saakaan heti, se olis tosi tylsää... Huonekaluista nauttii paljon enemmän kun ne saa tekemällä töitä niiden eteen. Ja itsetehdyt ja tuunatut jutut on usein paljon kivempia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä <3 Laura voi että. Juuri tuollainen on ihan mahtavaa, että sä tavallaaan "ansaitset" sen designin, tiiätkö? Noin sen pitää mennäkin ;) Odotankin jo innolla mitä olet hankkinut, ilmeisesti keittiöön oli tulossa uusia tuoleja ainakin ;) Sopivassa suhteessa kun olisi designii ja itsetehtyä ja tuunattua, olisi kai se minusta aika ihanteellinen tilanne. Mutta sinne on vielä matkaa! :) Haaveita on ihana omistaa :)

   Poista
 5. Uusi lukija ilmoittautuu! Aivan ihana blogi sulla :) Ajattelin linkittää myös oman blogini. Se on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä.

  P.S. Siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heippa Tia :) Tervetuloa mukaan ♥ ♥ ♥ Huippu kun löysit tänne :)

   Ja kävinkin kurkkimassa blogisi, ja sieltähän löytyi tosi kiva blogi... Käyn kyllä toistekin :)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡