6. lokakuuta 2014

LAHJATAIDETTA


 KAIKKI YLLÄOLEVAT KUVAT : HAJAMIELISTÄ HAAVEILUA (TÄÄLTÄ JA TÄÄLTÄ


Hei vain, täällä ollaan. Joku on jo ehkä miettinytkin miksi ei kuulu mitään. Elämässämme on ollut nyt vilinää, sarja tapahtumia. Niistä päästään toivottavasti kertomaan tarkemmin myöhemmin. Yksi onnellinen tapahtuma oli ilta mieheni siskonlapsen syntymäpäivillä. Niin reipas koululainen siellä, ilmetty äitinsä. Ihana likka ja niin on jo tomerat otteet. Äitinsä kanssa touhuaa ja sisustaa jo vauhdikkaasti. Syntymäpäivälahjaksi tälle pikkusisustajalle annoin hiilellä valmistetun taulun. Taulu oli jatkoa hänen äidilleen (ja isälleen) valmastamalleni perhos/korentotaululle, jonka annoimme heille viime jouluna lahjaksi. Saadaan hiukan punaista lankaa tarinaan. Joululahjataulun kuvat on valmistettu pistetekniikalla. Eli käytännössä siivekkäät on piiretty kokonaan ilman yhtään oikeaa viivaa käyttämättä. Kehykseksi kuvat saivat vanhat kunnostetut ikkunapokat. Tämäkin taulu valmistui oikeastaan toiveen pohjalta, kuulin kerran hänen haaveilevan korennoista ja perhosista seinille... Siitäpä kypsyi idea. Ja nyt tuli aika jatkaa tarinaa, pitihän tytölle saada oma! :)


/// A few photos of the drawings that I did for my husband's sister for christmas present. Her daughter had a birthday last week and she got her own butterfly picture from me. That's a charcoal.18 kommenttia:

 1. Hieno! Tälläiset ajatuksella tehdyt lahjat on ehdottomasti niitä parhaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos Maru ♥ Niin minäkin ajattelen, toivottasti myös saajat ;) ;)

   Poista
 2. Ompas kauniit taulut. Kelpaisi kyllä meillekin! :)

  VastaaPoista
 3. Wautsi, olet vaan niin taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmmm Kiitos Sanna, ainakin intoo riittääää :)

   Poista
 4. Vau mitä taidetta Jenni <3
  Ihana lahja -just hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna!! ♥ Kaunis Kiitos! Kyllä pikkulikka vaikutti ainakin aika tyytyväiseltä, toivottavasti oli tosissaan :)

   Poista
 5. Wau miten lahjakas piirtäjä olet. Aivan ihania tauluja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos Outi ♥ ♥ Välillä lentelee kynät ja repeää paperit kyllä ;)

   Poista
 6. Tulin heti vastavierailulle tänne! Ihanan kaunis ja inspiroiva blogi sinulla (niin visuaalisesti kuin muutenkin sisällöllisesti)! Jään ehdottomasti lukijaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Laura, ihanaa! Mukava kun tulit :) JA kiitos oikein paljon kauniista sanoistasi!! :) Mukava jos jäät vielä lukemaankin ♥

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡