25. lokakuuta 2014

#POLYVORE
Hei ihmiset, missä sijaitsee teidän luovuuden leikkikenttänne? Missä on helppo kokeilla erilaisia kokonaisuuksia? Ajatusleikkinä siis, jos minulla olisi x verran rahaa, ostaisin tällaiset matot, nojatuolit ja seinäpinta olisi sellainen... On ihana haaveilla ja kuvitella mitä silloin ostaisi, miten kotinsa laittaisi, mutta harvemmin sitä illuusiota näkee muualla kuin omassa pienessä pääkopassa. Mutta sitten onkin Polyvore! Siellä minä sisustan ja somistan ihan ilmaiseksi. Rakennan unelmien olohuoneita toinen toisensa perään. Kokeilen ja ihastun, välillä suuresti innostun! Tuosta sovelluksesta on tullut minulle ihan lemppari Ipadilla. Polyvoresta löytyy runsaasti meidän omaa kotimaista designiä, mutta pääasiassa ulkomaista. Tuossapa yllä muutama esimerkki, mitä sormet syyhyten olen Polyvoressa kasannut. Tämä on loistava sovellus myös asukokonaisuuksien rakentelijoille. niitäkin on syntynyt. Voitaisiin ottaa joskus kevennykseksi niistä oma postaus! Täältä löydät kaikki kokeiluni. Olettekos te löytäneet Polyvoreen? Huudelkaapa kommenttilootassa nickejänne.  Tai muita vastaavia sivustoja, onko niitä?

///I have made those collages on Polyvore. I love being on Polyvore, so glad I found it!! You can find my page here.

10 kommenttia:

 1. Olen tuosta paikasta nyt muutamalta kuullut. Pitää varmaan käydä se tsekkaamassa.

  VastaaPoista
 2. Teksti oli kuin suoraan ajatuksistani! Tiedän tunteen paremmin, kuin hyvin ;) En ollutkaan aikaisemmin kuullutkaan tuollaisesta sivustosta. Täytyypä käydä heti kurkkaamassa, mitä kaikkea sieltä löytyykään! Upeita nuo sinun tekemäsi kollaasit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itse jäin ainakin ihan koukkuun kun tuon löysin! :) Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa :)

   Poista
 3. Tämä olikin mulle ihan uusi tuttavuus, mutta on kyllä laitettava korvantaakse ja ehkäpä pistää kokeiluun jonain päivänä. Vaikuttaa tosi kivalta. Joskus on kiva saada ideat ja ajatukset pois sieltä omasta pääkopasta, jolloin ajatus voi jalostua vieläkin paremmalle tasolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todella raikastavaa saada pois ne ideat ja ajatukset. Ja monesti käykin niin, että kun sen saa paperille tai näytölle, ei se enää välttämättä enää edes mielyttäkään. :) Käyhän Laura kurkkaamassa sivustoa :)

   Poista
 4. Ihania kuvia! Mulla on sulle haaste blogissa: http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/ensimmainen-blogihaasteeni.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta Tia, vastailen piakkoin siihen :)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡