21. lokakuuta 2014

TURQUOISE COLOUR
Ja värihaasteen kolmas päivä jo! Värinä turkoosi, joka ei todellakaan kuulu enää suosikkiväreihin. Syystä että, joku vuosi taakse päin oli turhan kova hypetys turkoosia kohtaan. Mutta juuri noina vuosina keräilin kovalla innolla astiastoani kasaan ja nyt minulla onkin paljon kyseistä väriä kaapin ovien takana. Ja koska tämän värisiä astioita meiltä niin läjäpäin löytyykin, ansaitsi se minusta päästä värihaasteessa mukaan. Ja toisaalta, joskus onkin kiva kattaa muillakin kuin valkoisilla ja kirkkailla astioilla... Markka vaikutti haasteesta kiinnostuneelta, lähtisitkö siis mukaan? 
///So... More colours at our home! I don't like turqoise that much anymore, but I still have a lot tablewares in that colour.  This post is also a part of blog challenge. I got a blog challenge where the aim is to write about one colour in five different blog posts. I still have two more (two colours!) posts to do!

16 kommenttia:

 1. Oikeinkin pirtsakan väriset kupit. Ihanan raikas valkoisen ja lasin kanssa( kynttilä). Mie kyllä tykkään ����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne valkoisen rinnalla melko pirtsakan väriset vaihtoehdot :)

   Poista
 2. On muuten totta, että turkoosihypetystä oli pari vuotta sitten vähän liikaa. Mä en silloin lähtenyt siihen erityisemmin mukaan, sillä olen aina pitänyt turkoosista ja sen eri vivahteista. Se on vain minun värini. Kovin paljoa meillä sisustuksessa ei ole turkoosia, kuten ei muitakaan värejä, mutta jos joku väri pitäisi valita, se olisi turkoosi, ehkä kuitenkin sellainen petrooliin taittava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään sitä osaa ollakin lähtemättä värihypetyksiin mukaan. Ja tällaisia varastoja tietyissä väreissä ei ole sen koomin päässytkään syntymään... Mutta aikaisemmin olin hyvin herkkä hypetyksille ja lähdin melkein kaikkiin mukaan :D

   Poista
 3. Minullakaan ei ole tullut turkoosiövereitä koskaan. Johtunee kai siitä, että sitä ei ole liiemmin ollut koskaan meikeläisen vaatteissa tai saatika sitten sisustuksessa. Raikas kesän väri, joka on kyllä kaunis! Kotiini sitä tuskin kuitenkaan liiemmin koskaan tulee, vaikka mintunvihreä keittiön välitila taittaakin jonkin verran turkoosiin. Se riittää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vaatteet ovatkin toinen juttu, niissä mitään övereitä ei värien kanssa ole koskaan käynytkään.. Tylsissä väreissä on aina kuljettu :D Niin teillä on se mintuvihreä välitila, joka on kyllä ihanan pirteä :) Se onkin niin herkku, että turha lähteäkään sen "loistoa" "pilaamaan" ;)

   Poista
 4. Turkoosi on tosi pirtsakka ja toimii muuten sitruunan keltaisen kanssa hienosti. Tosin siitä yhdistelmästä tulee kyllä aika kesäinen fiilis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii kyllä muuten oikeasti! Mutta kuten sanoit, melko kesäinen on yhdistelmä. Oi että näen silmissäni ihanat puutarhajuhlat katettuna sitruunankeltaisella ja turkoosilla :)

   Poista
 5. Kauniita kuvia :) Turkoosi kynttilä hopeassa jalassa on pirteä pari!

  VastaaPoista
 6. Oih, mutlla taas on nyt vähän turkoosivaihe mun elämässä menossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ;) Nämä kuvat ovatkin sitten omistettu sinulle Outi ♥ Ja koko postaus ;)

   Poista
 7. Turkoosi on pirteä ja samalla 60-lukuinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 60-lukuinen!? :) Minulle ihan uusi ajatus :) Aika hauska :)

   Poista
 8. Turkoosi on nin raikas väri :) Hypetykseen en aikoinana lähtenyt mukaan, mutta jossain vaiheessa innostuin siitä kuitenkin, ja sitä eksyi meille kotiin aika reippaastikin. Yhtä nopeasti tuli kyllästyminen ;). Eli olen huomannut - vaikka tykkään kaikista väreistä, niin kotona riittää että niitä on pieninä annoksina. Isot pinnat ja pitkä-aikaiset jutut saavat olla neutraaleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, juuri niin kävi minullekin... Ja se on just näin! Niin kuin tuolla ylhäällä jo aikaisemmin kirjottelin, että kun on oppinut pitämään itsensä poissa tietyn aikakauden värihypetyksistä, on säästynyt monilta ;) Pieniä yksityiskohtia kun malttaa laittaa väreillä - kestää ne paljon pidempään :)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡