24. lokakuuta 2014

Y E L L O W

Keltainen. Väri, joka joskus oli rohkeamman sisustajan valinta. Tänä päivänä löytyy melkein joka kodista. Myös meiltä. Aikaisemmin vain somisteiden joukosta, nyt (melkein valmiina) sisustustyynyinäkin. Kyllä, maatuskat päättyivät tyynyn kylkeä koristamaan. Vielä olisi rutkasti ompelutyötä tehtävänä, jotta olisivat valmiit. Mutta elämä yllätti, ja ompelijasta tulikin remontoija. Jospa ensi viikolla jo ommeltaisiin tyynyt loppuun. Mutta en malttanut olla mallailematta niitä kuviin, saadaan meillekin ihanat keltaiset yksityiskohdat niistä. Ja tänä viimeisen värin päivänä en haasta enää ketää, jos joku ei vielä ole tätä saanut, nappaa tästä! ;)///Some yellow details at our home. This post is the last post of the blog challenge. I got a blog challenge where the aim is to write about one colour in five different blog posts. I am done, finally! ;)

9 kommenttia:

 1. Keltainen on kyllä ihana. Kulkenut meidän kodissa jo pitkään ja kyllästymisen merkkejä ei ole vieläkään havaittavissa. Eipä haittaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on pienissä määrissä kyllä ihan super ♥ Sopivasti kun laittaa, ei varmaan kyllästykään! :) Toivottavasti ei, itsekin olen ihan ♥♥ noihin uusiin keltaisiin yksityskohtiin :)

   Poista
 2. Keltainen on jotenkin vaivihkaa hiipinyt myös mun mielivärien joukkoon, jotenkin vähän yllättäen olen tajunnut tykästyneeni siihen. Ja ai että nuo kynttiläjalat ovat myös ihania! Hypistelin niitä juuri viime viikonloppuna Iittalan myymälässä - vieläpä muuten keltaista kappaletta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niinkö, meillekin se tuli ehkä vähä salakavalasti ;) Joo, minäkin yritin olla ostamatta noita Nappuloita pitkään kun niitä joka blogissa näkyi.. Ihan periaatteesta en olisi halunnut lähtä mukaan tähän Nappulahypetykseen. Mutta jossain vaiheessa annoin vain periksi ;)

   Poista
  2. Heh, voi tiedän tunteen: "Noita kun nyt on kaikilla..." mutta kyllä ne vaan on tosi kivoja. Ehkä meillekin vielä joskus jokunen kotiutuu. Katsellaan. Niitä on myös kiva yhdistellä vähän erikokoisia ja -värisiä. Jos vaikka sattuu sitten useampikin kotiutumaan :)

   Poista
 3. Keltainen on hyvä tehosteväri yksityiskohtiin. Kauníisti sointuu teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni sopii todella hyvin tuon harmaan sävyjen kanssa. Musta on jo vähän turhan ärtsy pariksi.... :)

   Poista
 4. Meiltä ei kyllä löydy mitään keltaista, vaikka se kiva väri onkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidä varasi, kyllä se vielä saattaa teillekin tiensä löytää ;)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡