18. marraskuuta 2014

AUTTAKAA


Olisin halunnut. Intoa olisi riittänyt. Siis postata teille monta, monta kertaa näiden kuluneiden parin viikon aikana. Kertoa kuulumisia, kertoa pienistä projekteista. Monet, monet kortti-ideatkin jäivät julkaisematta, vaikka ne olisin halunnut teidän kanssa jakaa. Mutta! Kohtasin elämäni ensimmäisen blogiesteen. Muurin, läpipääsemättömän muurin. Jokainen sana näytti ruudulla hassulta, jokainen ajatus lauseena vaikutti tyhmältä ja jokainen kuva huono laatuiselta. Monta postausta jäi vain julkaise-painallusta vaille valmiiksi. Ihmetellyt olen monet kerrat blogeissa tästä samaista aiheesta avautumista ja nyt sen minäkin ymmärrän. Joskus ei vain lähde. Ei kulje. Ei pysty, ei kykene. Ihania tapahtumia ja juttuja olisi kyllä riittänyt. Yllä esimerkiksi kuvat kortista, jotka tein ystävälleni baby showeriin ja alla kortti, joka valmistui siskoni vauvalle hänen ristiäispäiväksi. Paljon on tapahtunut, mutta "kynä" ei ole vain kulkenut... Siis anteeksi nämä hiljaiset päivät! Tiedättekös, tätä postausta kokeilen nyt kolmatta kertaa. Tämän jos selätän, lupaan teille monta projektia piakkoin. Voi, jospa se tästä. Voisiko sen muurin läpi päästä kuitenkin? /// Card for my pregnant friend and another card for my sister and her husband and their baby... Made by me, of course! 

30 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen <3 minulla meni alkuvuosi näiden mietteiden kanssa ja juttua ei vaan tullut. Päätin että annan blogille aikaa ja pidin taukoa. Nyt on energiaa ja juttua riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Johanna ♥ Ja joo sinulla kyllä virtaa riittää ;) Ihana seurata touhuilujasi. Olet niin "elossa" kyllä!!! :) ♥

   Poista
 2. Voi, tuttua! Minusta tärkeintä on että ei väännä väkisin. Vaikka sitten menisikin vähän aikaa. Ehkä tämä oli sellainen luova tauko :) Kyllä se siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ada ♥ Niinpä olenkin tehnyt, en ole vääntänyt sitten mitään vaikka asiaa olisi ollut. Jospa ne sanat alkaisi nyt taas tulemaan vain. Ja kuvat onnistumaan :) Toivottavasti ;)

   Poista
 3. Ole itsellesi armollinen, kyllä se siitä taas lähtee. Tämä vuodenaika on bloggaamisen kannalta haastavaa, kuvaaminen on vaikeaa ja jutunaiheita ei ehkä ole samaan tapaan kuin vaikka keväällä. Unohda blogi vaikka vähäksi aikaa ja sitten jossain vaiheessa se postaustulva sitten taas aukeaa, tai sitten ei......Kivaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta, tähän vuodenaikaan on kyllä vaikea bloggailla. ei niinkäin jutun aiheista ole kyllä ollut pulaa, niitä olisi riittänyt, mutta tuosta kuvaamisesta olen kyllä samaa mieltä. Se on kyllä nyt haastavaa :/ Todellla vaikeaa. Mutta kohtahan sitä jo käännytään onneksi kevättä kohti ♥ Ja jospa saataisiin lumikin maahaan, niin vähän valostuisi.. Ihanaa loppuviikkoa myös sinulle ♥

   Poista
 4. Läpi muurin vaikka väkisin. Hyvinhän tässäkin pääsit asiaa kertomaan ja ihania kortteja olet taas tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Suomalaisen suurin riesa on sisu ;) Läpi kyllä mennään! :) Kiitos Outi ♥

   Poista
 5. Tiedätkös, sitä tuntuu olevan liikenteessä. Tai ainakin itsestä tuntuu, että blogimaailmassa on ollut nyt marraskuun aikana noin yleisesti ottaen hiljaisempaa ja omatkin sanat ovat hetkittäin vähän hakusessa. Postaukset tulevat sitten kun on niiden aika ja pääasia, että bloggaaminen on itselle mukavaa ja antoisaa, vaikka välillä vähän verkkasempaan tahtiin. Kauniita kortteja olet saanut aikaiseksi, tykkään tyylistä tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Hyvin vähän olen nyt tämän hiljaiselon aikana seurannut blogeja :/ Jotenkin tuntuu, että se vain jollain kierolla tavalla lietsoisi omaa pahaa oloa blogin suhteen. Mutta mitä olen seurannut, tuntuu että, postaustahti on kyllä monellakin muulla hidastunut... Ja kyllä, olen päättänyt, että väkisin en kirjoita. Jos bloggaus ei ole antoisaa, ei minun sillon kannata blogata ollenkaan. Kiitos Enne ♥

   Poista
 6. Olen uusi bloggari, enkä luonnollisesti tiedä tällaisista muureista mitään...mutta onhan tällaisia tuntemuksia toisinaan ihan normi arjessa...silloin tosiaan täytyy ottaa aikalisä ja hengähtää hetki 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä Marika aivan totta, ihanhan näitä tunteita tulee työelämässä, vapaa-ajalla.. No mutta, onnea sinulle oikein paljon blogipolullesi ja tervetuloa blogimaailmaan ♥ Toivottavasti tällaisia muureja ei tiellesi tulekaan ;)

   Poista
 7. Hei niin tuttua kun olla voi! Saman kohdannut usein ja aina sieltä muurin läpi vaan pääsee, luova tauko tekee hyvää! :) Oman fiiliksen mukaan kun mennee niin ei bloggaaminen tule pakon omaiseksi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Saikku lohduttavista sanoista ♥ Ja kyllä minustakin tuntuu, että täältä noustaan.. On jo ensimmäinen postaus tämän jälkeen saatu tehtyä, ja sekin tuli aika kivuttomasti. Oikeastaan nautin sen tekemisestä ;)) Joten siis, muutosta on tapahtunut, onneksi! :)

   Poista
 8. Väkisin ei kannata yrittää :) silloin kun juttua tulee luonnollisesti niin sitten :) täällä ollaan kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, sen kyllä huomasin. Kun ei onnistunu niin silloin ei vaan yksinkertaisesti onnistu... Voi parasta on, että lukijat eivät katoa vaikka hetken levähtääkin ♥

   Poista
 9. Juu, tutulta kuulostaa. Ei syytä huoleen, se menee ohi. Ja itselle pitää suoda noissa mietteissä vapaata niin omasta blogista kuin muistakin. Minulla tulee joskus niin ahdistus jo siitä, etten ennätä lukemaan (saati kommentoimaan) seuraamiani blogeja, kun on muita kiireitä. Siihen sitten vielä oman blogin aiheuttamat ressit, vaikka en minä kyllä oikeasti tästä hommasta suostu alkaa ressaamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TUo kuulostaa kyllä niin tutulta. Minulla monesti jossain määrin ahdistaa, että en kerkeä lukea kaikkia ihania blogeja mitä haluaisin. Nautin niin paljon kun pääsen joskus sitten ajan kanssa ahmimaan päivityksiä ja lukemaan kaikki lukematta jääneet vanhatkin päivityksest lemppariblogeistani. Mutta nyt on kyllä pitänyt ottaa taukoa siitäkin, olla erossa koko blogimaailmasta. Nyt kyllä alkaa jo houkuttaa takaisin ;)

   Poista
 10. Tutulta kuulostaa, mutta onneksi se menee ohi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja tuntuu, että onkin menossa jo ehkä... Toivottavasti ;)

   Poista
 11. Jos julkaisunappi jää painamatta siksi, että koet ettei ole täydellinen postaus, paina vain julkaise! Täydellisiä emme ole kukaan ja pienet rösöt tuovat inhimillisyyttä mukaan. Mutta jos muuten tökkii, odota vain rauhassa kunnon inspistä. Nämä siis vain omia näkemyksiä; toimit parhaimman neuvon mukaan :)

  Ja ihania kortteja; olet taitava! Ainoa pieni haaste sun blogissa on tekstin pienuus (ja kenties yhdistettynä harmaaseen väriin?), kun tuntuu välillä vaikealle lukea ajatuksesi - tai sitten vanhuus on saapumassa, ja täytyy meikäläisen lähteä rilliostoksille ;) Taitto on kuitenkin kaunis, joten en ihmettele, miksi olet valinnut fontin koon ja värin näin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se varmaan siitä täydellisyydestä ole. Vain jotenkin se ihmeellinen möykky ja tunne sisällä, että en tätä pysty julkaisemaan. Monesti kun tulee julkaistua esimerkiksi huonolaatuisia kuvia kun ei vain saa parempia tai joskus jopa nopeasti kirjoitettua tekstiä, enkä niistä ruukaa stressata...

   Ja sitä oikeaa hetkeä olenkin odotellut, tämäkin postaus julkaistiin vasta kolmannella kerralla. Joten kyllä sitä oikeata hetkeä odotettiinkin ;)

   Ja hei kiitos myös rakentavasta kritiitistäkin... Mieheni on minulle fontista huomauttanutkin, mutta kun hänellä on muutenkin tapana suurennella kaikki tekstit niin en ole sitä niin huomionut... ;) Ja olen ajatellut, että jos se useampaakin haittaa niin varmasti joku siitä sanoo. Nyt tuli ensimmäinen ;) Minulla itselläni sattuu vain olemaan melkoisen hyvä näkö, niin en osaa konkreettisesti katsoa muiden silmin asiaa.. Pitääpä miettiä tuota fonttiasiaa, jospa sille tekisinkin jotain.. Olisihan se hyvä, että teksti olisi helposti luettavaa :)

   Poista
 12. Oih minä katsoin ja ajattelin ensin että kerrot mahavia uutisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa ;) Mahtavia uutisia jonkun muun masusta tällä kertaa ;)

   Poista
 13. Hih, tuttu tunne silloin tällöin! :) Itsellä auttaa se, että koittaa jättää blogin hetkeksi ajatuksista ja tunnustaa itselleen, että nyt ei vaan lähde ja piste. :) Sitten tuleekin taas se huippis idea tai mahtava kuvasarja, josta onkin helppo postailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihana huomata, että en ole tämän asian kanssa yksin ♥ Jotenkin tänään kun julkaisin tuon kynttelikköpostauksen, meni kaikki niin smuutisti. Oli ihana pitkästä aikaa kirjoittaa vapautuneesti, ja kuvista ressaamatta. Kylläpä tämä taitaa vielä hyväksi kääntyä ;) Kiitos Kristiina ♥

   Poista
 14. Mäkin ajattelin, että saamme tietää uutisen :))!

  Näin se vaan menee ja turha on pakottaa itseään! Mä pidin alkuvuodesta kuukauden breakin ja teki hyvää. En lukenut muiden blogeja en edes käynyt blogimaailmassa...sen jälkeen on intoa löytynyt sitäkin enemmän <3

  Halit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii ;) Ei sentäs. En yhtään ajatellut, että tässä voisi käydä näin. Onneksi muistin kuitenkin tekstissä selventää kortin tarkoituksen ;)

   Minäkin olen kyllä ollut nyt melkein kokonaan poissa koko blogimaailmasta pari viikkoa ja nyt huomaan, että alan jo kaivata takaisin.. Eli josko tauko olisi nyt sitten pidetty? ;) Mahdollisesti.

   Kiitos S ihanista sanoista x ♥

   Poista
 15. Se on ohimenevää ja sekin on kestettävä. Ei mitään onnistunutta pakolla saada aikaan. Hienot kortit olet tehnyt. Siitä tämä blogimaailma on kiva, että täältä voi olla pois ja palata kun siltä tuntuu. Elämä on inhimillistä ja itselleen on suotava hetket - mitä ne milloinkin ovat.
  Kiva kun tulit takaisin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, onneksi täältä voi välillä olla poissa ja tulla takaisin. Ja takaisin kun tulet, aika nopeaa pääsee onneksi mukaan. Ihana kun jätit kommenttia vielä vaikka tämän postauksen kausi alkaa (onneksi) olemaan jo takana päin. ♥ Toivottavasti vastaavanlaista ei tule ihan pian uudelleen.

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡