21. marraskuuta 2014

CHRISTMAS CARDS [PART 1]

Jos kaikki on mennyt niin kuin pitää, olen tällä hetkellä kauniissa Kööpenhaminassa. Ensimmäistä kertaa kokeilen ajastettua postausta, joten toivottavasti tulee oikein. Olen niin innostunut joulukorteista tänä vuonna ja niinpä ajattelin jakaa teillekin nyt ensimmäisen erän. Kortteja kun on tulostettu joka kerta niitä ladattuani aika yllättäviä määriä (kuinka ihanaa!). Meillä korttipaja on käynyt kuumana ja ainakin vielä muutama idea muhii pääkopassa vailla toteutusta. Mutta jos kortit ovat vielä hankkimatta ja joku yllä olevista miellyttää -> klikkaa tästä ensimmäinen, toinen tai kolmas kortti pdf-versio auki ja tulostukseen.

Psttt. Olen takaisin kotona sunnuntaina, enkä malta oottaa, että pääseen jakamaan myös muita jouluisia ideoita... ;) Ihanaa viikonloppua ♥

/// You can print these christmas card here 1st, 2nd, 3rd

14 kommenttia:

 1. Voih tuo poro on hieno. Plajon hienompi kun mun eilen askartelema ;) Kyllä sulla vaan taitoa ja ideoita riittää <3 ihanaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ruut... Varmasti on niin ihania sinun askartelutkin ♥

   Poista
 2. Ihania kortteja! Tuo kolmas on todella kaunis. Nautihan reissusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥ Ja kuule, minä niin nautin, oli todella ihana reissu :)

   Poista
 3. Ihana tuo ensimmäinen kortti erityisesti, Onko se poro? Luulin peuraksi :D Kuume saattaa hieman sumentaa näköä :D
  Hyvää matkaa ja hauskaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovitaanko, että se on joku sarvipää. Kaikki sarvipääthän ovat niin jouluisia ;) Jokainen kokee miksi sen haluaa kokea ;) Kiitos Outi ♥

   Poista
 4. Ihania kortteja, oot niin taitava :). Kiitos, että jaat meillekin näitä!

  Mukavaa lomaa, nauti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Juuli ♥ Ja mielelläni minä ;)

   Nautin niin paljon, ihana oli kaupunki! :)

   Poista
 5. Ihania ♥. Olet kyllä niin taitava!

  VastaaPoista
 6. Upeita kortteja! Tuo peuraporo on minunkin ykkössuosikkini, mutta kaukana ei tule kakkosvaihtoehtokaan. Kiitos tosiaan kun laitat kortteja ja printti-ideoita jakoon aina meillekin. Toivottavasti Kööpenhaminassa oli jo joulumeininkin alkanut ja sinulla on ollut kiva matka. Ihana kaupunki myös tähän aikaan vuodesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja onneksi ei ole kova vaiva tulostaa vaikka molempia ;) Eikä kestä kuules, olen huomannut, että näitä kuitenkin ihan tulostellaan, joten mielellänihän minä näitä jaan! :) Kööpenhamina oli ihan super ihana kaupunki, tykkäsin kovasti, Ja joulukin näkyi jo tosi paljon, ihania joulumarkkinoitakin oli vaikka kuin monta.... Laitoinkin jo ekoja kuvia, ja laitan varmasti lisää reissupostauksia tulemaan :)

   Poista
 7. Voi kuinka kauniita ♥ kyllä sitten osaat!

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡