14. marraskuuta 2014

POP-BLOGIT


POP-Blogit, joko olet kuullut tästä yhteisöstä? Kyseessä on siis Pohjois-Pohjanmaalla asuvien bloggaajien blogeista, ja tarkemmin ottaen sisustus- ja lifestyleblogeista. Voit siis seurata kätevästi kaikkia alueelta löytyviä blogeja esimerkiksi Facebookissa ja Instagramissa. Pop-blogien päivitykset päivittyvät myös omalle sivuilleen. Käykäähän siis klikaten tykkäilemään ja seurailemaan. Näin pääset helposti seuraamaan isoa kasaa upeita blogeja! 
Sisustus- ja lifestyle bloggaajissa on tällä hetkellä mukana tietysti minä itse ja mm. seuraavat Pohjois-Pohjanmaan alueella asustavat bloggaajat:


Eikös ole upeita blogeja? Jos lukijoissani on joku joka kirjoittaa myös sisustus painotteista blogia Pohjois-Pohjanmaan alueella, kannattaa olla yhteydessä ryhmän ylläpitäjiin Johannaan ja Jaanaan ja pyytää pääsyä mukaan porukkaan. Yhdessä järjestemmä tapahtumia, joihin toistaiseksi itse tuoreena jäsenenä en vielä ole osallistunut. Pian on kuitenkin tulossa esimerkiksi pikkujoulut, joita jo odotan kovin innoissani! Pääsen tapaamaan varmasti monta upeaa naista! Ja tietty kurkkaamaan yhden bloggarin upeaa kotia!

S-postia ylläpitäjille voit laittaa: popblogit@gmail.com

PS. Arvaatteko ketä saa syyttää POP-blogien bannerista? ;) Löytyykös tuttu tyyli...?

2 kommenttia:

  1. Hyviä blogeja on lista pullollaan. Kiva kun yhdistitte voimanne :D

    VastaaPoista
  2. Blogiporukat on huippujuttu:)! Ja onpa ihanuus tuo teidän banneri! Huomaa kyllä heti, että kuka sen takaa löytyy:)!

    VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡