30. marraskuuta 2014

PRE CHRISTMAS PARTY

Niin me siis vietittiin lauantaina POP-bloggareiden pikkujouluja. Minä aivan äimistyneenä saavuin paikalle ja näin tämän jengin ensimmäistä kertaa. Ja kovin olo oli onnellinen eilen illalla. Mitä naisia! Hienojen blogien makeita kirjoittajia. Oli kunnia olla mukana! Sitä on pikkuruisessa pääkopassaan muodostanut bloggaajista omat mielikuvansa ja niitä sitten todisteltiin todeksi tai murskattiin vauhdilla eilen ;) Nyt tietää näistä naisista oikeasti jotain.Vietimme pikkujouluja siis Linnansalon elämää-blogia pitävän Tarjan kotona. Ja eipä olisi voinut paikkavalinta pikkujouluille natsata paremmin! Yli 100 vuotias talo hirsiseinineen, puulattioineen, puolipaineileen ja romanttisineen tapetteineen oli kyllä upea lähtökohta pikkujouluille! No sitten tietysti pitää antaa oikein iso kunnia itse Tarjalle, joka oli kruunannut tunnelman superkauniilla asetelmillaan, kynttilöillään ja koristeillaan. Kyllä siinä tällainen vähemmän maalaisromanttinensisustajakin ihastui samantien. Näki että taloa ovat he remontoineet rakkaudella ja ajatuksella. Nyt kipin kapin kaikki tutustumaan Tarjan blogiin, jos ette siellä vielä ole käyneet.
Pikkujoulun tarjottavat syntyivät jokaisen panoksesta. Kaikki toivat mukanaan jotain. Herkkuja ja itsensä paikalle kiikuttivat minun ja Tarjan lisäksi Johanna, SannaHanneleVinttikissaValkoinen kaniiniVilla EmmassaValkoista HarmoniaaValkoista ja kiekuraaAt homeMingaliinasLuumutar, With all my love. Lisäksi olimme saaneet tarjottavia myös yhteistyökumppaneilta. Lisäksi saimme myös kivoja lahjoja yhteistyökumppaneilta.  Kiitokset niistä Villa KiviniemiAmanda BTyrnävän LeipuritPuttipajaBy Johanna LehtinenSisustus TrendoPPDecora. Todellista hemmottelua oli siis tämä ilta.


Kiitos siis Tarjalle ja kaikille mukana olleille. Jos muutama viikko sitten huutelin täällä apua, kirjoittaminen ei maistunut ja tuskastelin blogini kanssa, jopa lopettamista mietin... Niin mitkähän ovat fiilikset nyt? En liene tarvi montaa sanaa todistaakseni kuin innokas olo nyt taas on...  

///We had a pre christmas party on Saturday. There were 13 bloggers with me at Tarja's (who writes Linnansalo elämää-blog). We had so much fun, we just ate delicious food and enjoyed the lovely company :)

22 kommenttia:

 1. Mukavaa oli tavata ja tutustua sinuun! Sinulla on myös mielenkiintoinen blogi ja kyseisen postauksen kuvat omintakeisia tyylillesi, hienoa! Toivottavasti nähdään vastakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kuule samat sanat <3 Oli niin hauska kyllä tutustua sinuun, vaikutat kyllä todella pirteältä ja eläväiseltä naiselta :) Ja kyllä, toivottavasti nähdään pian uudelleen!!

   Poista
 2. Ihania kuvakulmia sinulla, tässä sen huomaa miten eritavalla voi kuvata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, eiksoo Johanna hassua kuinka jokaisella on niin erilaiset kuvat tuolta päivältä! :) On ollut kyllä hauska huomata...

   Poista
 3. Mitä herkkuja, kuulostaa ihanalta illalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! :D Oli kyllä makoisat eväät ja loistava seura ;)

   Poista
 4. Ihanaa että sullakin jäi niin makeat fiilikset! :-D Ja upeat kuvat tallensit myös ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna <3 Ja jäi kyllä ihan huippu fiilikset :)

   Poista
 5. Tunnelmallisia kuvia ja ihania herkkuja ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja aikalailla nuo adjektiivit kuvaisivat myös tuota päivääkin :)

   Poista
 6. Ihanaa, että tulit. Eikö oo jännä miten sitä muka tekkee mielikuvia blogien perusteella ja sitte ne ei yhtään pidä paikkaansa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä niin onkin!! Se on kyllä niin huvittavaa aina huomata kuinka sitä on kuvitellut jonkun ihan erilaiseksi... Mutta onneksi ei mitään negatiivisiä yllätyksiä tullut ;)

   Poista
 7. Aivan ihana talvitunnelma ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä se joulutunnelmointi lähtee, viimeistään ;)

   Poista
 8. Mahtavia kuvia, onko nuo muka meiltä!? :D Onpa tosiaan jännä nähä, miten te muut ootte nähneet kotimme. Kaikilla on niin eri tyyli kuvata, niin tosi mielenkiintoista katella näitä. Jospa näistä kuvista saa inspiraatiota omiinkin kuvauksiin, kun löytyy erilaisia kuvakulmia ym :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teiltäpä teiltä ;) Se on kyllä ollut hauska huomata, siis kuinka erilain kaikki kuvaavat. Niin kiva katsoa kaikkien postauksen noista pikkujouluista kuin jokaisella niin omat kuvakulmansa jne... Varmasti kyllä saa inspiraatio myös omiin kuvauksiin jatkossa ;)

   Poista
 9. Niin upeita kuvia olet ottanut! :)

  VastaaPoista
 10. Ihania tunnelmia ja herkkuja! Nuo bloggaajaporukat ovat aivan huippuja. Vaikka persoonat ovat erilaisia, yhdistää joku tekijä ja tapa katsoa tätä maailmaa ainakin suurta osaa bloggaajista ja illat ovat ihan mahtavan inspiroivia. Kiva, että teillä on POP!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kirjoitat Anu kyllä asiaa! :) Siis on kyllä ihan huippua, että näitä blogiporukoita on. Niin ihana, että pääsin popiin mukaan! :)

   Poista
 11. Kyllä mää tuun vielä sun valokuvausoppilaaksi ku nää kuvat on niin makeita! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt en kestä sinua Saikku :D Eihän minulla ole sinulle mitään oppeja antaa kun katsoo noita sinun kuvia ... :)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡