14. joulukuuta 2014

14TH OF DECEMBER

Joulukuun neljästoista. Kovin varmaan pitää kiirettä jo perheen paketoijilla. Ei meillä niin, muutamaan lahjan kääreen saaminen ei stressaa, tehdään se ajallaan. Paketteja on kuitenkin kiikuteltu pikkujouluihin ja hetken onkin pitänyt pysähtymään, mitä tähän ja miten tämän nyt käärisi. Joskus rouvalla löytyy virtaa juosta lähirinteeseen kurkkimaan josko sieltä maasta mitään oksia löytyisi. Niistä paketit kauniin lisän saavat. Toisinaan myös Googletellaan tuntitolkulla kauniita printtejä ja tulostellaan niitä paketin päällystä koristamaan. Toisinaan tyydytäänkin hyvin yksinkertaiseen narua ympärille-meininkiin. Mutta koskaan ei unohdeta omaa tyyliä... Ja mikäs se minulle ominaisempaa olisi kuin pienet printatut yksityiskohdat. Aivan internationalisti meillä laput toivottelee hyvää joulua tämän vuoden paketeissa. Jos haluat ne sinunkin pakettiin, kurkkaa tänne (klik!!). Ihanaa kolmatta adventtisunnuntaita, meillä jatkuu synttärihulinat ♥///Christmas wrapping ideas. You can print Merry Christmas -cards here (click!).16 kommenttia:

 1. Kauniita paketteja ja printtejä ♥ Ihanaa adventtia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna <3 Ihanaa viimeistä joulunalus viikkoa :)

   Poista
 2. Ihania paketteja ♥
  Hyvää sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outi kiitos <3 Samoin myös sinulle, oikein ihanaa uutta viikkoa :)

   Poista
 3. Voi, miten kauniit paketit! Ja tosi mahtavat nuo pakettikortit!

  VastaaPoista
 4. Ah, ihanaa! Yritin jo eilen etsiä pakettikortteja blogistasi - mistä tiesit. :) Kiitos näistä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAhaahaa aikas hauska, tässäpä ne nyt tulivat:) Ja olepas hyvä <3

   Poista
 5. Kauniisti paketoituja lahjoja on ihana saada - ja antaa tietysti myös. Tänään juuri metsästin mattamustaa lahjanauhaa. Ihan sellaista kuin olisin halunnut, ei löytynyt, mutta riittävän lähelle kuitenkin. Tosin vain pieni rulla, joten etsintä jatkuu edelleen. Ihanat pakettikortit ole tehnyt kauniisiin paketteihisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo minulla oli kanssa joskus tuo mustan nauhan etsimisprojekti, eikä löytynyt kyllä mistään... No Tokmannilta sitten loppujen lopuksi löysin yllätyksekseni :)

   Poista
 6. Onpas kyllä kivan näköisiä pakettikortteja! Nämä vois olla kivoja omissakin paketeissa <3

  VastaaPoista
 7. Pitäskö pyytää taas Kaitsua tulostaan, niin sais varmuudella miniversioita?? :)))
  Aivan tosi kivoja, pakko varmaan "varastaa"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tapauksessahan "varastus" on ihan sallittavaa, jopa suotavaa ;) Sitä vartenhan noi latauslinkin ovat ;) Ja ei muuta kuin Kaitsu tulostushommiin ;)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡