15. joulukuuta 2014

15TH OF DECEMBER
Jo mennään kovasti päivää numero viisitoista, jonka luukku aukeaa maanantaikiireiden vuoksi tässä blogissa hiukan myöhäiseen. Tuli tähänkin taloon aika laittaa hyasintit esille, mutta eipä ollut oikein rouvan kaapeissa sopivaa astiaa niille. Tai olisihan siellä ollut, mutta paikallinen kierrätyskeskus tarjosi vielä jotain parempaa. Ja kun näiden johdosta joulua kauhistunut lompakko keveni vain reippaan euron, saivat Arcorocit (6kpl:tta!) uuden kodin. Astiasto (tai sen osat) saivat vain kovin toisenlaisen käyttötarkoituksen kun heille oli alunperin tarkoitettu... Missä sinun hyasintit elelevät? Varsin nerokkaita paikkoja niille ovat osa bloggaajista keksineet.... No mutta, ihanaa uutta viikkoa toivottelee minä täällä, nyt alatte siellä vähän jarruttelemaan ja kääntämään ajatuksia jouluun ja rauhoittumiseen päin, eiks vain? 

///Christmas composition with candles and hyacinths.


26 kommenttia:

 1. Hyasinttini elelivät Marimekon kulhossa, mutta onnistuin tappamaan nämäkin vihreät. Että näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei sinua Sanna... Nyt jännään kuinka mun hyasinteille käy ;D

   Poista
 2. Mulla on hyasintit milloin missäkin kipossa, välillä ilman multia ja välillä purkkeineen päivineen. Nuo mustat kulmikkaat astiat on kyllä mahtava takauma nuoruudesta, ne varmaan tulee vielä uudestaan "muotiin" ja niitä aletaan kaivella kaappien takimmaisista häpeänurkista esiin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiksookki, itse muistanm että näitä oli mummolassa. Taitaa olla vieläkin lautasia :) Mutta mulla ne ei kuulu häpeänurkkaan - vaan paratipaikalle ;)

   Poista
 3. Meiltä puuttuu koko hyasintit :D Amarylliksen ostin ja sekin venäytti vartensa niin pitkäksi ettei se tahdo jaksaa pysytellä pystyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin on amaryllis myös, mutta alkaa olla niin tuskissaan se, että ostin jo hyasintit tilalle :) Kaatuu ihan just koko amaryllis :/

   Poista
 4. Komiat, meillä oli lapsena kotona nuo kupit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei kotona - mutta mummulassa kyllä :)

   Poista
 5. Kauniisti esillä sintit :) tuo hyvä puoli näissä onkin että sopii vähä mihin vain laitettavaksi :) itsellä on kova ihastus sintteihin tänä vuonna ja sen erilaisemmissa kipoissa niitä onkin näkynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että tänä vuonna niitä onkin vähän enemmän liikkeellä kuin aikasempina vuosina. Mutta kummakos tuo, nättejä ovat niin :)

   Poista
 6. Meillä hyasintti asustaa entisessä paputölkissä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kierrätystä kierrätystä, sekös vasta fiksuin ratkaisu onkin :)

   Poista
 7. Mun hyasintit on ruttupurkeissa, eli peltipurkeissa, jotka olen lommottanut ja maalannut mustaksi tai valkoiseksi. Toinen satsi jo menossa. Muutama hyasintti odottaa vielä laittamista, ja niiden suhteen odotan inspistä!
  Mulla oli muuten opiskeluaikaan just tuota sarjaa arcorocia käytössä. Kirppikselle on joutunut koko sarja... Mutta tulee nuoruus mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kun en ole näitä juurikaan nähnyt, muuta kuin mummolassa, niin mulla ei tule sellaista ällötystä noita astioita kohtaan. Tykkään nuista kulmista ja kulmikkuudesta oikeastaan tosi paljon! :)

   Poista
 8. Kaunista! Minä en ole hyasintteja koskaan ostanut,joskus olen reagoinut tuoksuun voimakkaasti. Amaryllikset on vielä kaupassa,mutta valkoisen aion hankkia. :-) Vaaleanpunainen joulutähti on ollut jo pari viikkoa pöydällä. Minä ajattelin tänään laittaa joulua enemmän,jos pääsis fiiliksiin.:-) Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pelkään kanssa, että joudutaan laittamaan hyasintit pois tuoksun vuoksi! Toivottaasti ei!!!

   Joo ehdottomasti joulua joulua vaan kotiin, kyllä se fiilis sieltä tulee mukavan tekemisen ja touhuamisen kautta. Unohdat vaan turhat stressit yms.! :)

   Mukavaa päivää myös sinulle!

   Poista
 9. TOdella kauniit kuvat taasen :)) Hyvä päivä 15.12. Tuli taas yksi vuosi lisää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos S!!! ♥ voi niin, sinulla oli syntymäpäivä eilen!! :) Superisti vielä onnea - en ole varma onnittelinko jo jotain somekanavaa pitkin ;)

   Poista
 10. Hyasintin sipuli ja juuret ovat tosi kauniit, joten tykkään pestä mullan hellävaraisesti pois ja laittaa hyasintin tai useampia lasiseen läpinäkyvään astiaan. Tuoksu aiheutti ennen minulle allergisia oireita, mutta nykyjään kestän hyvin niin hyasintin kuin kissojenkin läsnäoloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo juuret on kyllä melkein parasta - harmittaa hiukan, että noissa astioissa ne meni piiloon :/ Täällläkin jänskätään, että reagoinko hajuun - toivottavasti en.... :)

   Poista
 11. Kauniisti olet ratkaissut hyasinttien istutuksen. <3 Omani majailevat pienissä kulhoissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö! Voi kiitos ♥ Pitääpä käydä kurkkimassa blogiisi, jospa sieltä löytyisi vaikka kuvia :)

   Poista
 12. Ihanat kupit oletkin löytänyt. Meiltä löytyy samoja kuppeja mökiltä <3
  Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aahaa, sieltä löytyy joku, joka ei ole iletyksissään heittänyt näitä astioita pois ;)

   Ihanaa päivää (oikeastaan yötä) sinullekin <3

   Poista
 13. Meillä on useampi sellaisessa isossa lasimaljakossa.... Pitänee laittaa eetteriin niitäkin joku päivä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, olisi kiva nähdä minkälainen asetelma teillä on :)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡