20. joulukuuta 2014

20TH OF DECEMBER

Joulukuun kahdeskymmenes. Saako sanoa, että jo? Hurjaa, miten vastikään availtiin eka luukku ja nyt viedään jo viimeisiä. Jouluisia ideoita olisi vaikka millä mitalla. mutta kohta pitääkin jo vaihtaa kevätvaihe päälle. Muttamutta asiaan, vietimme eilen hurjan hauskat pikkujoulut työporukalla. Mukanani vein jokaiselle ihanalle kolleegalle purnukan itse tehtyjä konvehteja. Tässäpä oiva vinkki näin joulun alla tuomisiksi. Tuomisiksi vai viemisiksi? Anyway, noita konvehtimuotteja löytyy marketeista kohtuulliseen hintaan ja loistavia konvehtireseptejä jokaiseen makuun tarjoilee tietysti internetti. Tulostin vielä purkkeihin nimet kylkiin ja pujautin sellofaaniin. Jouluisemmat noista iloisen vihreistä purkeista sain kuvita - tulosta - leikkaa- rei'itä - tekniikalla. Niin, ja vastaavia purnukoita kannattaa etsiä jäätelökuppiosastolta ;) Ja voi että, kovin ihana oli antaa lahjat, kun niin onnellisilta ja otetuilta vaikuttivat saajat. Kiitos illasta huiput (ja tietty kuluneesta vuodesta) ♥///DIY: Christmas gift, home made chocolate candies. 

12 kommenttia:

 1. Oot niin hurjan kekseliäs, ihanat tuomisetviemiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonko? :O Kaikkea pitää ainakin kokeilla ;) Kiitos ♥

   Poista
 2. Sä olet kyllä taitava <3
  Ihanaa joulun aikaa Jenni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! :) Ja kiitos myös kaikista kivoista kommenteista kuluneen vuoden aikana :) Ja ihanaa joulun aikaa myös teille ♥

   Poista
 3. Oi että, kaikki itse tehty on vaan niin parasta viemistä :) siitä tulee molemmille niin hyvä mieli :) tosi herkullisen näköisiä nuot konvehdit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain? Mä ainakin tykkään antaa. Inhoon ressata ja miettiä mitä ostais. Paljon kivempi leipoa/ tehdä jotain ja viedä niitä :) Mitä nyt yhden (tai ehkä kaksi) koemaistoin, niin aivan jees oli maku ;)

   Poista
 4. Näyttävät tosi kivoilta. Mahti idea!

  VastaaPoista
 5. ihania söpöjä purkkeja!

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡