20. tammikuuta 2015

DIY-VITRIINI

No tiistai-illan tervehdys täällä moi. Minä jatkan nyt tätä kierrosta meillä ja kurkitaas olkkariin. Minä niin innostuin tuosta auringosta, kuinka sen säteet leikkivätkin juuri tuossa nurkassa tänään kauniisti. Olipas ilo ottaa taas kamera esiin ja antaa palaa. Tämä vitriini onkin usein vilahdella kuvissa taustalla ja siitä kysymyksiäkin on herännyt. On vain yhdenlainen tarina tälläkin takana. Katsos kun meinas tytöllä olla muutama kippo ja kuppi kaapitta. Täytyi meidän laittaa aivan aikuisten astiakaappi, johon hiukan fiinimmät astiat kiikutettiin. Ja heh, onhan noita kynttilänjalkojakin siellä ja täällä, joten osa sijoitettiin myös tähän vitriiniin.
Tämä vitriini on rakenneltu osista. Tilasimme kaksi runkoa ovineen Puustellilta. Lisäksi tilasimme koivuviiluiset elementit runkojen sivuille ja alas. Sekä koristelistat vitriinin yläreunaan ja katriojalat myöskin valkoiseksi käsiteltyä koivua samasta puljusta. Halusimme yLäosan lasiovilla, joten päädyimme ruudukkolasiin ja alaosan halusimme umpioville, jotta sinne voi piilotella niitä vähemmän kauniita tuotteita. Koko vitriini lukuunottamatta runkoja on siis valkoiseksi käsiteltyä koivua. Lisäksi irrotimme ylärungosta ohuen takalevyn ja rakensimme siihen tilalle mäntypaneeliseinän ja käsittelimme sen myöskin valkoiseksi puuvahalla.


Tämä vitriini on seisonut tuossa jo muutaman vuoden ja kovasti sen kohtalo on minua välillä mietityttänyt. Monta kertaa olen meinannut naputella siitä tiedot toriin, mutta vieläkään en ole sitä tehnyt. Tyyliltään välillä se minua ahdistaa, mutta sitten taas muistan, että se on juuri tyylinsä vuoksi tähän asuntoon just niin sopiva. 

13 kommenttia:

 1. Todella ihana tip vitriini. :) mää en raaskis myydä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä se meilläkään just nyt ole mihinkään lähdössä. Välillä vain kutkuttaisi myydä pois ja ostaa jotain modernimpaa tilalle. :)

   Poista
 2. Yhdyn Saikun mielipiteeseen, ihana <3 :-)

  VastaaPoista
 3. Vitriini on ihana, älä vaan siitä luovu ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en ainakaan tänään tai tällä viikolla... Pitkään olen muhinut tuota ajatusta, mutta toistaseksi se on hyvä tuossa :)

   Poista
 4. Oi miten kaunis! ihanat kuvat. <3

  VastaaPoista
 5. Voi että olettepa olleet viitseliäitä ja näppäriä! Mulle ei ikinä olis tullut mieleenkään että noin voisi tehdä! Upea, kelpaisi mullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin tiesi mitä halusi ja kun ei löytynyt, sitä tehtiin itse ;)

   Poista
 6. Kaunis vitriini. Täällä haaveillaan myös sellaisesta, mutta mustasta ja vähän pienemmästä. Mielessä on juuri sellainen kiva kuva ihanasta vitriinistä, mutta se mistä sen löytää, on sitten jo juttu erikseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut <3 Ja jos ei löydy, nii tiedätkös tehkää se ;) Jollain kikkakonsteilla sitä aina saa sellaisen mitä on toivonut ;)

   Poista
 7. Ihana vitriini! Uskaltaako tiedustella mitä ko. kokonaisuus tuli maksamaan? Meillä mietinnässä myös vitriini, mutta mieluisaa ei vain tunnu löytyvän, tämä olisikin siis oiva ratkaisu ongelmaan. Tai jos joskus päädyt myymään vitriinisi, niin saa tarjota :)

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡