3. tammikuuta 2015

JANUARY 2015
Voi surkeasti lähti uusi vuosi. Ainakin blogin suhteen. En päässyt teille onnea toivottelemaan uudelle vuodelle ajallaan. Enkä päässyt julkaisemaan perinteiseen tapaan kalentereita uudelle kuulle. No syynä ei ollut laiskuus tai kiinnostuksen puute vaan surkea netti, joka lakkasi jylläämästä alkuviikosta ja ilmottautui taas vasta eilen illalla. Ja nyt hyrisee taas onneksi niin moitteettomasti, että alkaa päivitystahti taas varmasti tasaantumaan. Nyt minun täytyy kiittää jokaista ihanan kommentin jättänyttä edelliseen postaukseen. Voi kuinka rakkaita ihmisiä sieltä ruutujen takaa löytyy, taas täytyy todeta. Ensi kerralla syvennyttäänkin vaikka sitten siihen. Kun seuraavan kerran syvälliseksi heittäydytään siis... Pohditaan sitten vaihteeksi sitä mitä kaikkea blogi voi pienelle ihmiselle antaa. Blogi ja sen lukijat. Uskomattoman paljon. Mutta joskus täytyy myös avata suuta myös tosissaan sieltä varjopuolelta. Ja minä kun tuppaan ihmisenä olemaan sellainen "nyt loppu sievistely ja puhutaan ääneen". Niin hyvässä kuin pahassa! :) Ja kovin syvälliseksi saatan heittäytyä ja välillä innostautua ihan purkamaan sielun saloja.Mutta hei, komeasti kolmantena päivänä toivotan teille jokaiselle hurjan hyvää uutta vuotta 2015. ♥ Olkoon vuotenne inspiroiva, täynnä elämyksiä ja ihania hetkiä! Olette upeita ihmisiä, ihania olentoja!Ja ps. jos jollakulla on vielä tammikuun kalenteri hukassa, tästä linkit ylläolevien pdf-iin: eka, toka, kolmas, neljäs. Julkaistaan ne nyt kun ne olin valmistanutkin jo teille hyvissä ajoin, mutta kun tuo netti...///Download and print free December calendar pdf files. Here are the firstsecond, third and fourth. I know it's already third of January, but we had some problems with our internet connection. 

16 kommenttia:

 1. Hyvää alkanutta vuotta! Ja ihana kalenteri, onko tulossa muitakin kuukausia:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna, sitä samaa myös sinulle! :)

   Minulla on ollut tapana julkaista joka kuukauden ensimmäinen päivä tai edellisen kuukauden lopussa muutama uusi kalenterisivu. Kalenterisivut ovat olleet joka kuukausi erilaisia, joskus kuun teeman mukaisia... Välillä olen miettinyt koko vuoden kalenteri julkaisemista samalla teemalla, mutta toistaiseksi sitä en ole vielä tehnyt...

   Poista
 2. Täällä ainakin lomaillaan vielä niin täysillä, ettei mitään väliä, onko eka, toka vai kolmas päivä. Viikonpäivistäkään en oo kärryillä. Onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, niin tehtiin meilläkin. Tai itseasiassa ei, töissä kyllä kuljettiin jo, mutta blogista lomailtiin. Ja ehkä ilman nettikatkosta ei olisi täältäkään lomailtu :D Ihanaa uutta vuotta myös sinulle <3

   Poista
 3. Loisteliasta alkanutta vuotta<3 Ja onpahan taas kivoja kalenterijuttuja! Ihania!!! Olet taitavainen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin myös sinulle Viivi!! <3 Hassu sana tuo taitavainen, vai onko se vain sanaväännös :D Mutta kiitos hei!!! :)

   Poista
 4. Miks et julkase kaikkia kommentteja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa anonyymi! En tiedä mihin kysymyksesi perustuu.. Oletko sinä juuri se anonyymi kommentoija, jonka kommentteja en ole julkaisut? Vai onko kommenttisi tökännyt sanavarmennuksiin tai kadonnut bittiavaruuteen. Nimittäin puhelimella kommentoidessa blogger valitettavasti tökkii ihan mahdottoman paljon :/ Vai herääkö epäilyksesi siitä, kun minulla on kommenttien tarkastus päällä?

   Kommenttien tarkastus on lähinnä sen vuoksi, että huomaan myös vanhoihin postauksiin tulevat kommentit ja yleensäkin kaikki kommentit varmimmin. Ja totta kai myös sen takia, että saan lukea itse ensin kommentit.

   Koko blogini aikana en jättänyt kuin alle viisi kommenttia julkaisematta johtuen kommenttien asiattomuudesta. Julkaisematta jääneiden viestien sisällöt eivät ole millään tavalla olleet edes lähellä blogia, blogin sisältöä tai kyseisen postauksen sisältöä. Epäasialliset anonyymit huutelut ja haukkumiset olen päättänyt jättää julkaisematta ja syitä sille ei lienee tarvitse sen kummemmin selitellä.

   Nimimerkillä kommentoituja kommentteja en ole koskaan jättänyt julkaisematta, viestin sisällöstä riippumatta. Negatiiviset palautteet ovat kyllä tulleet julkaistuiksi.

   Puolen vuoden sisällä en ole tarvinnut jättää yhtään kommenttia julkaisematta, joten hiukan ihmettelen, miksi kyselet tätä nyt?

   Poista
 5. Iloista ja inspiroivaa uutta vuotta sinullekin! Ja taas on niin kivoja kalenterinsivuja tarjolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Laura <3 Ja tiedätkö, oikein ihanaa uutta vuotta myös sinulle <3

   Poista
 6. Piti kommentoida jo edelliseen, mutta en ehtinyt silloin kun sen luin.. Minä tykkään juuri sellaisista blogeista, joissa välillä mietitään syvällisiäkin, ollaan ihmisiä ihmisille. Haluan antaa itsestänikin jotain, en vain väläytellä kivoja kuvia. Mulla on ollut vähän ristiriitainen suhde blogin kasvattamisen kanssa - koen sen jotenkin vaivaannuttavaksi. Ehkä se liittyy jotenkin epävarmuuteen, nolostuttaa. Esim. en jaa blogiani FB:ssa enkä yleensä halua tosielämäntuttujen tietävän blogistani.. Anyway, paljon sinulla oli hyviä pointteja blogissasi.. Esim. se on ikävää kun joku ei linkkaa alkuperäisen idean blogiin, mielestäni se olisi hyvän tavan mukaista..

  Asiasta viidenteen, teetkö näitä printtejä wordillä vai millä? Mä en ymmärrä miten ihmiset osaa tehdä näin hienoja juttuja! Mietin joulun alla että olisi ollut kiva tehdä koneella edes pakettikortit, mutta kun en yhtään tiedä millä ohjelmalla sellaiset olisi kätevin tehdä.. Minusta Wordillä ei ole kovin helppo asetella eri elementtejä.. Tai juhliin olisi kiva tehdä koristeita.. Itsellä ei ole luovuutta oikein missään määrin, mutta olisi hauska jos osaisi tarpeen tullen tehdä edes jotain! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ei se mitään. Kivasti vielä kerkesit, ja mukava, että vielä jaksoit palata aiheiseen. Mukava kuulla sinunkin mielipidettä asiaan! :) Ja tiedätkös kuulostaa niin tutulta nuo mietteesi. Jotenkin juuri ne tosielämän tutut on juuri laittaneet miettimään. Tai ei ehkä ne läheiset tutut, mutta tuttujen tutut. Ihmiset, jotka tietävät, mutta ei tunne. Mutta alan olla aika sinut asian kanssa. Kirjoittelen ja kuvaan sellaisia asioita, ketä kestää kenen tahansa lukea! :)

   Ja kyllä, teen pääasiassa Wordilla. Myös kuvankäsittelyohjelmia käytän avuksi, esimerkiksi GIMPiä. Myös Picmonkey on näppärä ohjelma näihin! Valitettavasti noiden ohjelmia kanssa tahtoo olla, että niitä pitää pyöritellä ihan hirveä määrä tunteja, että niitä oppii jollain tasolla hallitsemaan. Wordillakin se on yllättävän näppärää, kun sitäkin vain käyttää tarpeeksi! :) Aluksihan ne ei mikään tuntunut pysyvän missään ja asettuvan oikeaan paikkaan...

   Poista
  2. Oho, no enpä olisi uskonut että ihan vanhalla kunnon Wordillä! Kiva kun kerroit! Juu nyt on käyttäjässä vika.. Se on ihan totta että hirveästi täytyy/saa opetella. Onhan se toisaalta tosi koukuttavaa kun oppii uusia temppuja.. :) Esim. olen tällä viikolla opetellut käyttämään Lightroomia, ja olen siitä ihan haltioissani! :)

   Poista
  3. Lightroom on kyllä jees!!! ;) Itsellänikin vielä opettelussa, monta harjoitustuntia vaatinee vielä. Ja sellaisiahan nuo ohjelmat on, tuntuu, että koskaan ei ole valmis. Aina on jotain opittavaa! :)

   Poista
 7. Kiitos, hurjan kivoja :) Uutta kalenteria ei olekaan vielä - tosin tarvisin sellaisen mihin mahtuu kirjoittaa työvuorot ja hoidot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi olepas hyvä! :) Ja niin, näihin ei paljon kyllä merkintöjä mahdu tekemään - ehkä nämä onkin enemmän sisustusposteri tyylisiä juttuja :)

   Poista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡