14. tammikuuta 2015

JEIII MITEN YLLÄTTIVÄT


Ensin minä mietin, että pysyn vallan vaitoinaisena. Ja pysyinkin, pitkän tovin. Toki yhdet korvat saivat siitä kuulla, minua onnisti - tai ehkä minä onnistin. Niin, mitä ja milloin! Saitte ihailla syksyn mittaan monissa eri blogeissa Järvikylän diYrtti-haasteeseen osallistuneiden bloggareiden loistavia yrttipostauksia. Ja niin vain yllättivät minut Järvikylän väki, kertoivat minun voittaneen. Joulukuussa jo ilmoittivat, mutta en minä vouhottamaan asiasta tohtinut. Nyt kun uutinen virallistettiin Järvikylän puoleltakin (Facebookissa) uskaltauduin minäkin hieman onnistumisen iloa täällä kuuluttamaan. Olen niin kovin otettu tästä, melkoisen iso askel minun blogiurallani. Ja se kuulkaas tuntuu niin kovin hyvältä. Ja ehkä vähän myös ennakkovaroituksena tämä postaus... Niin nuo minua vielä Järvikylästä kivasti muistivatkin voiton vuoksi, ja palkinnosta tai oikeastaan sen seurauksista tulette varmasti vielä kuulemaan. 


Ja jäi taskuun paljon muutakin, mieletön määrä erilaisia käyttötarkoituksia yrteille, erityisesti tuossa perinteisessä muodossa ruokalautausella. Kyllä ne vain taikovat melkein ruokaan kuin ruokaan oivan lisän. Alkuperäiset diYrtti-postaukset löydät tästä ja tästä.

32 kommenttia:

 1. Voitto meni oikeaan osoitteeseen, onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, mutta kovin kivalta se tuntui ;) Kiitos Sanna <3

   Poista
 2. Voi että, paaljon onnea!<3 :) Ihan mahtava juttu ja aiheesta kyllä voitit, onhan nuo niin kekseliäitä juttuja yrteistä. Mielenkiinnolla ootan voiton seuraksia postausta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Saikku <3 Oli kyllä tosi kiva yllätys :) Katsotaanpas millä aikataululla saisin postattua sitten aiheesta ;)

   Poista
 3. Onnittelut! Ihan on kyllä ansaittu voitto :)

  VastaaPoista
 4. Hei jee, hurjasti paljon onnea voitosta ★

  VastaaPoista
 5. Onnittelut voitosta! Hieno juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitoskiitos! :) Iso juttu pikkubloggarille ;)

   Poista
 6. Vau! Super-siisti juttu ja todella hienoja juttuja olet yrteillä saanut aikaan. Mahtavaa vaivannäköä!

  Jään innolla odottamaan, että mitä voitto sinulle toi tullessaan. Kerro jo! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii kiitos Maru ihanasta kommentista ♥

   Ja koitan pikapikaa postata aiheesta lisää ;) Ei se nyt mitään niin tajunnan räjäyttävää ehkä kuitenkaan ole, mutta minulle iso ja ihana palkinto ;)

   Poista
 7. Nonni, onnea! Kyllä tuli ansiosta, kävin molemmat postauksen katsomassa ja hyvältä näytti :) Jälkimmäisen olin toki nähnytkin mutta ensimmäisen aikaan en tainnut vielä sun blogista tietääkään, olipa siellä makia kattaus! T. Kattausfani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannelle :) Juu ei varmaan vielä siihen aikaa tietty toisistamme mitään, mutta niinpä niitä voi vanhojakin posteja kurkkia ;)

   Poista
 8. Paljon paljon onnea, hieno juttu!! :-D

  VastaaPoista
 9. Jeeeee! Ansaittu voitto todella! Onnea <3

  VastaaPoista
 10. Olisin jo tuon sun ensimmäisen yrttipostauksen kohdalla suonut sulle voiton. Aika onnellinen olinkin, kun asiasta kuulin. Olet kyllä voittosi ansainnut <3 <3

  VastaaPoista
 11. Hienoja kuvia ja ideoita! Onnea vielä minultakin :)

  VastaaPoista
 12. Niin upeaa!! En muista kehuinko tarpeeksi silloin kun näin sinun yrttipostauksen, mutta ainakin muistan ajatelleeni, että miten uskomattoman hienoja ja uusia ideoita olit keksinyt! Ajattelin, että jos Järvikylä tai joku muu taho ei ymmärrä sinua napata, niin sitten eivät kyllä ole hereillä lainkaan. Raikkaita kuvia, raikkaita ideoita, yrtit nousivat ihan uusiin sfääreihin.. Onnea siis tosi paljon!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Katri sinua! Ääh, on ihan häkeltynyt. Niin ihanasti kirjoitat ♥ Ihan huippu olet!! Kiitos niin paljon ♥

   Poista
 13. Niin kiva idea tuo jääpuikkojuttu:) onnea<3

  VastaaPoista

HEI SIELLÄ! IHANA KUN KÄVIT, SUURKIITOKSET KOMMENTISTASI ♡